Panosvoutsas δεν έχω εμπειρία από άλλες πεταλιέρες γιατί δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν έχω να σου πω συγκριτικό.
Εγώ έχω την Line6 HD400 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Λογικά επειδή είναι discontinued σειρά τώρα δεν ξέρω αν θα την βρεις καινούργια, αλλά μπορεί να βρεις τα μεγάλα αδερφάκια της HD500 & HD500X που έχουν και πολλές παραπάνω δυνατότητες (αλλά και πιο ακριβές).
Επίσης κάπου σύντομα θα βγει και το νέο μοντέλο Helix που λένε οτι θα είναι πολύ καλό, αλλά και πάλι δεν έχω εικόνα.
Θετικά της HD400:
- Πολλά εφφε και προσομοιώσεις ενισχυτών
- Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα μοντέλα ενισχυτών και να χρησιμοποιήσεις μόνο τα εφφέ αν θέλεις πχ το γκάζι του ενισχυτή σου και delay από την πεταλιέρα
- Συνδέεται σε ενισχυτή αλλά και σε ηχεία (πχ pc, ακουστικά) οπότε να μπορείς να παίξεις και σε χαμηλά επίπεδα ήχου σπίτι σου
- Λειτουργεί και ως κάρτα ήχου οπότε μπορείς να ηχογραφήσεις direct στο pc σου αν θες με τους ήχους της
- Πολύ εύχρηστο πρόγραμμα στο pc για να φτιάξεις τους ήχους σου
- Πολύ γερή κατασκευή
Αρνητικά
- Μικρολεπτομέρειες στα εφφέ (πχ. το tap tempo του delay έχει μόνο τέταρτα σε values - η 500άρες έχουν και όγδοα κτλ)
- Θέλει αρκετό ψάξιμο γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις που θέλει αρκετό διάβασμα για να καταλάβεις τι κάνουν (αλλά αν την πάρεις εδώ είμαστε..

)
- Είναι discontinued μοντέλο που σημαίνει οτι δεν θα βγαίνουν updates και μειώνεται η μεταπωλητική αξία της
Δεν ξέρω το budget σου, αλλά νομίζω στην θέση σου θα κοίταγα για μια HD500 ή HD500X και θα είσαι μια χαρά καλυμμένος για οτι θες. Απλά....αν το αποφασίσεις, ετοιμάσου για αρκετό διάβασμα!
Δεν έχω σχέση με τον πωλητή:
http://smart.noiz.gr/details.php?id=263315
Εdit : Άκυρο, τώρα είδα οτι η αγγελία είναι για ζήτηση και όχι πώληση..