Είναι φανερό πως δεν γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα, και είναι φυσικό αφού τώρα ξεκινάς. Μην κάνεις το λάθος, βασισμένος σε λάθος αντιλήψεις και με έλλειψη γνώσεων, να δώσεις 1000+ ευρώ για πρώτη κιθάρα, σου έχει ήδη εξηγηθεί το γιατί από αρκετά μέλη, γρήγορα θα καταλάβεις πως έκανες λάθος επιλογή, και το λάθος πονάει όταν έχει κοστίσει και ένα χιλιάρικο... Αν θες τελέ σώνει και καλά, έχεις ήδη πάρει πρόταση για πολύ φτηνότερη τελέ, που θα σε καλύψει 100%, αφού είναι δεδομένο πως καλύπτει και έμπειρους κιθαρίστες. Κράτα τα ρέστα για να τα επενδύσεις αργότερα όταν θα έχεις διαμορφώσει άποψη για το τι πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι.lordm είπε:το θεμα μου με τις stratocaster ειναι οτι εχουν τρεμολο αλλα εγω δεν θελω ακομα τρεμολο γιατι παιζω κομματια και σε αλλα κουρδισματα και δεν μπορω να ξεβιδωνω το lock και να ξεκουρδιζω(ειναι λιγο κουραστικο)για αυτο πρoτιμv κιθαρες χωρις floyd.... τωρα μπορει αν ειναι να βρω καμια esp
lordm είπε:βασικα 2η κιθαρα εχω ,εχω μια ibanez sa
δηλαδη μου πρωτινεις να παρω μια κιθαρα tele κοντα στα 500-700 και να την φτιαξω?
Η καλύτερη πρόταση, φίλε lordm, είναι να πάρεις αγκαζέ κάποιον φίλο-γνωστό που κατέχει (κέρασέ τον μια μπύρα για τον κόπο του στο κάτω κάτω...) και να κάνετε μια κιθαρότσαρκα. 'Ο καθένας έχει το προσωπικό του γούστο, στυλ, οπτική γωνία και ανάγκες, οπότε καλό θα είναι να διαλέξεις μια κιθάρα που θα ανταποκρίνεται στο δικό σου γούστο. Πάντως, όπως αναφέρθηκαν, η Fender Am special Strat με διπλό στην γέφυρα και περισσότερο η Gibson SG είναι διαχρονικές αξίες στα είδη μουσικής που αναφέρειςlordm είπε:μπορειτε να μου προτεινετε καποιες κιθαρες για ροκες και μεταλιες?
Πρόσεχε τι λες Φώτη.cigaret13 είπε:κέρασέ τον μια μπύρα