ευχαριστώ για το οτι ασχολήθηκες αλλα αν σε πειράζουν ολα αυτα που αναφέρεις γιατι το κάνεις με μισή καρδιά?Δεν μου έχεις καμμια υποχρέωση να με βοηθάς κ να μου τα χώνεις με τρόπο επειδή δεν σου αρέσει κάτι.Απλα μαν μην ασχολήσε κ μην διαβάζεις τα πόστ.Αληθεια παιδιά μας πειράζει πολύ η ζέστη τελευταία βλέπω.
Ποιο πάνω ανέφερα το budget κ αυτα που προτείνεις ειναι κλασσικά κ γνωστά αλλα ξεφύγαμε.....Το κουβάλημα το τόνησα πιο πάνω οτι δεν ειναι το ζητούμενο μου.(roland-jazz king)
Αν βρω έπι κ τζάζ, που δεν το κόβω, θα τους ακούσω.
Υ.Γ.Ο βοξ απλα δεν μου άρεσε, είναι κακό που έχω ένα στύλ στο μυαλό μου κ δεν πάω σύμφωνα με το ποιος είναι πιο βίνταζ απο τον άλλο?Πραγματικά το καλοκαίρι φταίει άπειρα όμως......
Τόνισα επίσης οτι είναι υποκειμενική η ανάλυση αλλα σαν επίδοξος θερμοσίφωνας κ καύσωνας την έγραψες την σχολιάρα σου μάν.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις
Ποιο πάνω ανέφερα το budget κ αυτα που προτείνεις ειναι κλασσικά κ γνωστά αλλα ξεφύγαμε.....Το κουβάλημα το τόνησα πιο πάνω οτι δεν ειναι το ζητούμενο μου.(roland-jazz king)
Αν βρω έπι κ τζάζ, που δεν το κόβω, θα τους ακούσω.
Υ.Γ.Ο βοξ απλα δεν μου άρεσε, είναι κακό που έχω ένα στύλ στο μυαλό μου κ δεν πάω σύμφωνα με το ποιος είναι πιο βίνταζ απο τον άλλο?Πραγματικά το καλοκαίρι φταίει άπειρα όμως......
Τόνισα επίσης οτι είναι υποκειμενική η ανάλυση αλλα σαν επίδοξος θερμοσίφωνας κ καύσωνας την έγραψες την σχολιάρα σου μάν.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις