- Πόντοι
- 16
ντλέπομαι...aris 17561 είπε:ποσο πιο σωστη τοποθετηση να κανει καποιος ? μπραβο ψυχανωμαλε που απο οτι φαινεται μονο αυτο δεν εισαι...

ντλέπομαι...aris 17561 είπε:ποσο πιο σωστη τοποθετηση να κανει καποιος ? μπραβο ψυχανωμαλε που απο οτι φαινεται μονο αυτο δεν εισαι...
Δεν σε προσεβαλλα. Αν νομιζεις οτι το οτι δε ξερεις ειναι προσβολη ΟΚaris 17561 είπε:χωρις να προσβαλουμε αλλους.
Δεν το παιζω ειδημων. Ειναι αλλο ομως το "μονο για τους εκλεκτους" (δεν το υποστηριζω γιατι δε νιωθω ετσι) και αλλο το "λεω οτι μου κατεβει στο κεφαλι"Αν πιστευεις οτι οι συζητησεις που συμετεχεις πρεπει να συμετεχουν μονο ειδημωνες τοτε το εχεις παρεξηγησει το θεμα του νοιζ
Ξαναλεω για τελευταια φορα οτι δεν εχω καμια διαθεση να σε προσβαλλω. Επισης τις λιγες γνωσεις που εχω, με καθε αφορμη προσπαθω να τις μοιραστω εδω μεσαστο θεμα κιθαρες και μπασα , συζηταμε ολοι μας με ατομα που ειναι επεγγελματιες και δεν μας προσβαλουν ουτε επιτιθενται...ξερεις κυριως πιοι επιτιθενται ? οι ημιμαθεις , γιατι οι αλλοι που ειναι πραγματικοι γνωστες εχουν την διαθεση να μας βοηθησουν και να μας διδαξουν την εμπειρια τους... μεχρι που κανουν και tutorials που μας λυνουν τα χερια πολλες φορες... αλλα για να σου το θεσω και αλλιως το θεμα οσο βλακεια και να λεει καποιος δεν εχει κανενας δικαιωμα να προσβαλει κανεναn επειδη κατι ηθελε να πει...και τυγχανει να το ξερεις... μπορεις σαν γνωστης απλα να βγεις και να πεις οτι φιλε εδω κανεις ενα λαθος γiατι στο κιλλερς δεν υπηρχε τριγκερινγκ.
Ε! Εχω και εγω την παραξενια να λεω την φιλοσοφικη μου μπαρουφα παιρνοντας αφορμες απο εδω.Και κλεινοντας : μπορει να ειμαι γλαφυρος (η και γραφικος) στο πως γραφω, αλλα αυτα τα λιγα που ξερω (κ τα ξερω καλα) τα μοιραζομαι σε καθε ευκαιρια και μπορει καποιος να παρει κατι απο αυτα. Με αυτα που εγραψες εσυ (οντας μη γνωστης) δε βοηθησες και κανενα.τωρα τα υπολοιπα περι ελληνων και περι μ...κιων ειναι κωμικα...αν ολοι οι γνωστες εχουν την διαθεση την δικη σου να βοηθησουν τοτε εγω ας πουμε που ειμαι ασχετος δεν προκειται να μαθω ποτε και τιποτα...αυτα
right saidharyy είπε:Εμένα μου αρέσουν και οι 2, ο Clive ήταν πιο "beast" και ο Nicko πιο "χταπόδι" αλλά λιγότερο μετρονόμος. Μου λείπει πάντως το metal παίξιμο του clive.
Μπορει με αυτο που εγραψα να μην βοηθησα και κανεναν οπως λες και συμφωνω γιατι ετσι ειναι ομως εσυ δεν μπορεις να μου απαγορεψεις να γραψω αυτο που θελω...οσο μπαρουφα και να ειναι... αν δεν σου αρεσε και δεν εχεις την παιδια να διορθωσεις καποιον χωρις να τον προσβαλεις μην απαντας καθολου... εφοσον δεν σε προσεβαλα...κι εγω βεβαια...hwept είπε:Δεν σε προσεβαλλα. Αν νομιζεις οτι το οτι δε ξερεις ειναι προσβολη ΟΚ
Δεν το παιζω ειδημων. Ειναι αλλο ομως το "μονο για τους εκλεκτους" (δεν το υποστηριζω γιατι δε νιωθω ετσι) και αλλο το "λεω οτι μου κατεβει στο κεφαλι"
Ξαναλεω για τελευταια φορα οτι δεν εχω καμια διαθεση να σε προσβαλλω. Επισης τις λιγες γνωσεις που εχω, με καθε αφορμη προσπαθω να τις μοιραστω εδω μεσα
Ε! Εχω και εγω την παραξενια να λεω την φιλοσοφικη μου μπαρουφα παιρνοντας αφορμες απο εδω.Και κλεινοντας : μπορει να ειμαι γλαφυρος (η και γραφικος) στο πως γραφω, αλλα αυτα τα λιγα που ξερω (κ τα ξερω καλα) τα μοιραζομαι σε καθε ευκαιρια και μπορει καποιος να παρει κατι απο αυτα. Με αυτα που εγραψες εσυ (οντας μη γνωστης) δε βοηθησες και κανενα.
ΠΣ αν θες να ανοιξουμε κουβεντα ας το κανουμε με πμ
nick m είπε:Ουτως η αλλως εχω δει και solo του burr που αποδεικνυουν οτι παιζει δικαση με το ενα ποδι..
Εγω δεν ειμαι καθολου ντραμερ, αλλα εισαι σιγουρος οτι ξερεις τι ειναι "δικασο" ???nick m είπε:ναι ειμαι νεος drummer προσωπικα παιζω μονο 11 μηνες(και σε ηλεκτρονικα) και εχω μαθει πραγματα που αλλοι θα μαθαιναν σε 3 χρονια(χωρις να θελω να ψωνιζομαι)..οσον αφορα το prisoner 4 χτυπηματα με το ενα ποδι σε τετοιο tempo εγω τα θεωρω δικαση(αποψη μου).Ουτως η αλλως εχω δει και solo του burr που αποδεικνυουν οτι παιζει δικαση με το ενα ποδι..
Καλη φαση! Εγω λεω να πιστεψω (προσωπικα παντα, αποψη μου) οτι ειμαι βιρτουοζος βιολονιστας και μαστερ της τζαζ τουμπας! ;D ;D ;Dnick m είπε:το τι θεωρει ο καθενας δικαση ειναι δικο του θεμα.εγω προσωπικα πιστευω οτι δικαση ειναι γρηγορα χτυπηματα με τη μποτα(ασχετως αν ειναι με το ενα ποδι η με τα δυο).
Φιλε μουnick m είπε:ναι ειμαι νεος drummer προσωπικα παιζω μονο 11 μηνες(και σε ηλεκτρονικα) και εχω μαθει πραγματα που αλλοι θα μαθαιναν σε 3 χρονια(χωρις να θελω να ψωνιζομαι)..οσον αφορα το prisoner 4 χτυπηματα με το ενα ποδι σε τετοιο tempo εγω τα θεωρω δικαση(αποψη μου).Ουτως η αλλως εχω δει και solo του burr που αποδεικνυουν οτι παιζει δικαση με το ενα ποδι..
παιδια αυτο ειναι , το ημικλειστο hi-hat του clive! τα πιατινια εχουν αποστασηκανα 1cm μεταξυ τους περιπου (τσεκαρετε και το run to the hills φαινεται εκει νομιζω καλα!) και βγαινει αυτος ο ηχος! βεβαια ειναι και η τεχνικη του clive οπως ανεφερε ενα παλικαρι!RayDTutto είπε:Νομίζω μιλάς για κλειστό αλλά χαλαρωμένο χάι χατ.
Δικαση ειναι ειτε 2 κασες με ενα πεταλι η καθε μια, ειτε 2 πεταλια που χτυπανε και τα δυο σε μια κασα. απο παικτικης αποψης δικαση ειναι οταν παιζεις ενα οποιοδηποτε θεμα bass drum με τα δυο ποδια.nick m είπε:δικαση ειναι δυο κασες ενωμενες που τοποθετεις δυο πεταλια στην καθεμια ξεχωριστα.Τωρα απο παικτικης αποψης το τι θεωρει ο καθενας δικαση ειναι δικο του θεμα.εγω προσωπικα πιστευω οτι δικαση ειναι γρηγορα χτυπηματα με τη μποτα(ασχετως αν ειναι με το ενα ποδι η με τα δυο).
Το ένα δε λέγεται δίκαση και το άλλο διπέταλο;hwept είπε:Δικαση ειναι ειτε 2 κασες με ενα πεταλι η καθε μια, ειτε 2 πεταλια που χτυπανε και τα δυο σε μια κασα. απο παικτικης αποψης δικαση ειναι οταν παιζεις ενα οποιοδηποτε θεμα bass drum με τα δυο ποδια.
ακριβώς....δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι οι παραπάνω ατάκες πέφτουν σε μαθητές από ορισμένους δασκάλους , όχι μόνο τυμπάνωνhwept είπε:Φιλε μου
Μην παιρνεις ψηλα τον αμανε, γιατι μαλλον γνωριζεις λιγοτερα απο οσα νομιζεις. Σε τρια χρονια θα παιζεις αυτα τα 4 χτυπηματα με ενα ποδι για πλακα . και θα με θυμηθεις οταν θα γελας με την αποψη που γραφεις τωρα (δικαση). Keep practicing
Δεν το λεω για να σε προσβαλλω (εχω τη μυγα) αλλα σαν συμβουλη. Υπαρχουν παρα πολλλα να μαθεις. Επισης αυτο το οτι εμαθες πραγματα σε 11 μηνες που αλλοι θα μαθαιναν σε 3 χρονια στο ειπε καποιος ή το καταλαβες μονος? Μου θυμιζει ενα παρταλι δασκαλο που ειχα οταν ξεκινουσα τυμπανα κ μου ελεγε κατι τετοιες μαλακιες τυπου "εισαι φοβερος" "αυτο στο νακα θα το μαθαινες σε 3 χρονια" "θα γινεις γαματος" κλπ πραγματικα η ατακα μου εκανε dejavu. Να σημειωσω βεβαια οτι ο τυπος παπαρολογουσε γιατι ουτε γαματος ημουν ουτε ετη φωτος μπροστα απο αλλους ντραμμερ ιδιου level και οι ατακες του με εκαναν να μελεταω λιγοτερο.
Προσεξε το γιατι τετοιες συμβουλες μονο κακο κανουν.