• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

4 Wheel Drive @ Lazy Club

Nestoras είπε:
Άρχισε να προσθέτεις.
Το πανηγύρι του Αγίου Φλώρου θα το βάλεις?...Φοβάμαι μην χάσεις τους metal ακροατές σου ;D

Καλημέρα! Και χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα μας!

Υπενθυμίζω για όσους δεν έχουν δει το Θέμα.

Αύριο..βράδυ μετα τις 11....στο Lazy Club...

:D

Λίγα ευτράπελα με τον μουσικό εξοπλισμό..λίγο η ηχοληψια...πολύ το κοινό...και ειδικα φίλοι απο το Νοιζ! Τους οποίους ευχαριστω ειλικρινά, που αφιέρωσαν το βράδυ της Παρασκευής τους και ήρθανε.

Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε ως μπάντα!

Έπεται συνέχεια....στα καλύτερα!

Δεμενοι, συγκεκριμενοι, ο καθενας στα μερη του!

Korgious, μην ανησυχεις, ακουγεσαι... καπου πρεπει να σε πηρε το αυτι μου ;D

Να εισαστε καλα, καλη συνεχεια.

digisilence είπε:
Δεμενοι, συγκεκριμενοι, ο καθενας στα μερη του!

Korgious, μην ανησυχεις, ακουγεσαι... καπου πρεπει να σε πηρε το αυτι μου ;D

Να εισαστε καλα, καλη συνεχεια.
Με τρώνε οι άτιμες συχνοτήτες των πεταλιών..που να τους κουμαντάρω και τους 2 κιθαρίστες? Φεύγουμε από το δικό μας στούντιο...και στα lιve..αρχίζω τα edit (ξανα και ξανα....)  ;D

Anyway ...

Digisilence...τα δεόντα !  :D

Ανεπανάληπτο το Rock steady.

Μπράβο παίδες. Μια βραδιά στα 70'ς κάνει καλό κάθε τόσο.

Korgious σου πάει το Electro. Λίγο την ένταση στα σόλο θέλει να ανεβάσεις και να επανέρχεσαι σαν καλό παιδί μετά στη θέση σου.

Νέστωρ, Νέστωρ... ε όχι και με Les Paul! Από single σε humbucking σε μια νύχτα; Κάθησες και άλλαξες όλα τα gain settings στα πετάλια ή απλά την κάρφωσες απάνω και τα έχωσες; Προς το τέλος της βραδιάς ο ήχος σου πάντως ήταν σαν να έπαιζες πάντα με Les Paul. Και φυσικά το wah σκοτώνει!

Σούπερ βραδιά αν και σήμερα δεν ακούω τίποτα :)

Μπράβο στα παιδιά που με απίστευτο κέφι και ενέργεια έπαιξαν κοντά στο τρίωρο με ένα μόνο μικρό διάλειμμα.

Μοναδική παρατήρηση: την επόμενη φορά βρείτε οπωσδήποτε μεγαλύτερο stage. Ο Μάνος θέλει να τρέξει και δεν συγχωρεί :D

Jazzjoker είπε:
Σούπερ βραδιά αν και σήμερα δεν ακούω τίποτα :)

Μπράβο στα παιδιά που με απίστευτο κέφι και ενέργεια έπαιξαν κοντά στο τρίωρο με ένα μόνο μικρό διάλειμμα.

Μοναδική παρατήρηση: την επόμενη φορά βρείτε οπωσδήποτε μεγαλύτερο stage. Ο Μάνος θέλει να τρέξει και δεν συγχωρεί :D
Ξέρεις τι είναι αυτό που με γοητεύει σε αυτον τον άνθρωπο; Είναι αυθεντικός σε όλα του.Σε ευχαριστούμε Jazzjoker!  :)

Ανεπανάληπτο το Rock steady.

Μπράβο παίδες. Μια βραδιά στα 70'ς κάνει καλό κάθε τόσο.

Korgious σου πάει το Electro. Λίγο την ένταση στα σόλο θέλει να ανεβάσεις και να επανέρχεσαι σαν καλό παιδί μετά στη θέση σου.

Νέστωρ, Νέστωρ... ε όχι και με Les Paul! Από single σε humbucking σε μια νύχτα; Κάθησες και άλλαξες όλα τα gain settings στα πετάλια ή απλά την κάρφωσες απάνω και τα έχωσες; Προς το τέλος της βραδιάς ο ήχος σου πάντως ήταν σαν να έπαιζες πάντα με Les Paul. Και φυσικά το wah σκοτώνει!
Boss σε ευχαριστούμε πολύ! Δεν μπορεις να φανταστεις τι έχω περάσει με το εν λογω οργανο ...αλλά χαιρομαι που ειναι τελικα στα χερια μου και με κανει χαρουμενο, και καθημερινα ακουμπαω οσο περισσοτερο μπορω την παλια κλασικη σχολη των ΡΟΚ πατέρων μας,έχω ακόμα πολύ δρόμο !

Μου παει..και το λατρευω και το χαιρομαι...και ξοδεψα πολλα μεχρι να βρω αυτο που ηθελα.

Δεν είχα ξαναδεί τους 4wd. Δεμένη και δυνατή μπάντα που φαίνεται ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει. Απο τη λίστα ξεχωρίζει το sookie sookie του οποίου η εκτέλεση ήταν υποδειγματική. Ελπίζω και σε επανάληψη σύντομα.

Shelter,ειλικρινά κι εμείς χαρήκαμε για την παρουσία σου. Και ..φυσικά έπεται και καλύτερη συνέχεια. Δεν υποσχόμαστε απλά..  ;D

Jazzjoker είπε:
Κατάφερε να καταστρέψει τις συνδέσεις από τα delay πετάλια μου, να χτυπήσει τη κιθάρα μου, να μην πω για τα καλώδια. ;D

1) Ανεπανάληπτο το Rock steady.

2) Κάθησες και άλλαξες όλα τα gain settings στα πετάλια ή απλά την κάρφωσες απάνω και τα έχωσες; Προς το τέλος της βραδιάς ο ήχος σου πάντως ήταν σαν να έπαιζες πάντα με Les Paul. Και φυσικά το wah σκοτώνει!
1) Για πλάκα παίχτηκε 1 φορά στη τελευταία πρόβα χωρίς τον Πέρυ και όταν το ακούσαμε λέμε, δεν το βάζουμε στο πρόγραμμα?

2)Όλα, από τη στιγμή που αποφάσισα να πάρω τη Les Paul έκανα τις απαραίτητες μετατροπές, επίσης έκανα λιγοστά πειράγματα στο sound check γιατί με τον Fender deluxe του Σπύρου για πρώτη φορά έπαιζα.

Ευχαριστώ όλους τους Noizάδες που μας τιμούν κάθε φορά που εμφανιζόμαστε, ελπίζω να συγχωρούν τα λαθάκια μας ή οτιδήποτε κακώς κείμενο υπάρχει στις σκηνές. Να 'στε σίγουροι ότι προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό.

Boss, το dark eyed... σε περίμενε ν' ανέβεις. ;)

εννοείται φιλε μου,

Yameth, νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή των 4 ηταν με το evil γιατί είναι ένα κομμάτι που το ζουν και οι 4 + 1, με το rock steady δευτερο (αλλά επίσης κορυφαίο). Μάλλον αυτο το μαγαζί θα πρέπει να πα΄ρει κάποιον ηχολήπτη μια και ο σπύρος δεν το κτέχει το άθλημα. Απόδειξη ότι το πρώτο μέρος των 4 ήταν τελείως μπασαδουρα και τα 4 άλλα μέλη λίγο ακουγόντουσαν.

΄Πάντως όποτε σας βλέπουμε είσαστε απόλαυση στη rock αισθητική μας!!!!!!!!!!!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back