Το πανηγύρι του Αγίου Φλώρου θα το βάλεις?...Φοβάμαι μην χάσεις τους metal ακροατές σου ;DNestoras είπε:Άρχισε να προσθέτεις.
Το πανηγύρι του Αγίου Φλώρου θα το βάλεις?...Φοβάμαι μην χάσεις τους metal ακροατές σου ;DNestoras είπε:Άρχισε να προσθέτεις.
Με τρώνε οι άτιμες συχνοτήτες των πεταλιών..που να τους κουμαντάρω και τους 2 κιθαρίστες? Φεύγουμε από το δικό μας στούντιο...και στα lιve..αρχίζω τα edit (ξανα και ξανα....) ;Ddigisilence είπε:Δεμενοι, συγκεκριμενοι, ο καθενας στα μερη του!
Korgious, μην ανησυχεις, ακουγεσαι... καπου πρεπει να σε πηρε το αυτι μου ;D
Να εισαστε καλα, καλη συνεχεια.
Ξέρεις τι είναι αυτό που με γοητεύει σε αυτον τον άνθρωπο; Είναι αυθεντικός σε όλα του.Σε ευχαριστούμε Jazzjoker!Jazzjoker είπε:Σούπερ βραδιά αν και σήμερα δεν ακούω τίποτα
Μπράβο στα παιδιά που με απίστευτο κέφι και ενέργεια έπαιξαν κοντά στο τρίωρο με ένα μόνο μικρό διάλειμμα.
Μοναδική παρατήρηση: την επόμενη φορά βρείτε οπωσδήποτε μεγαλύτερο stage. Ο Μάνος θέλει να τρέξει και δεν συγχωρεί
Boss σε ευχαριστούμε πολύ! Δεν μπορεις να φανταστεις τι έχω περάσει με το εν λογω οργανο ...αλλά χαιρομαι που ειναι τελικα στα χερια μου και με κανει χαρουμενο, και καθημερινα ακουμπαω οσο περισσοτερο μπορω την παλια κλασικη σχολη των ΡΟΚ πατέρων μας,έχω ακόμα πολύ δρόμο !Ανεπανάληπτο το Rock steady.
Μπράβο παίδες. Μια βραδιά στα 70'ς κάνει καλό κάθε τόσο.
Korgious σου πάει το Electro. Λίγο την ένταση στα σόλο θέλει να ανεβάσεις και να επανέρχεσαι σαν καλό παιδί μετά στη θέση σου.
Νέστωρ, Νέστωρ... ε όχι και με Les Paul! Από single σε humbucking σε μια νύχτα; Κάθησες και άλλαξες όλα τα gain settings στα πετάλια ή απλά την κάρφωσες απάνω και τα έχωσες; Προς το τέλος της βραδιάς ο ήχος σου πάντως ήταν σαν να έπαιζες πάντα με Les Paul. Και φυσικά το wah σκοτώνει!
Κατάφερε να καταστρέψει τις συνδέσεις από τα delay πετάλια μου, να χτυπήσει τη κιθάρα μου, να μην πω για τα καλώδια. ;DJazzjoker είπε:Μοναδική παρατήρηση: την επόμενη φορά βρείτε οπωσδήποτε μεγαλύτερο stage. Ο Μάνος θέλει να τρέξει και δεν συγχωρεί
1) Για πλάκα παίχτηκε 1 φορά στη τελευταία πρόβα χωρίς τον Πέρυ και όταν το ακούσαμε λέμε, δεν το βάζουμε στο πρόγραμμα?1) Ανεπανάληπτο το Rock steady.
2) Κάθησες και άλλαξες όλα τα gain settings στα πετάλια ή απλά την κάρφωσες απάνω και τα έχωσες; Προς το τέλος της βραδιάς ο ήχος σου πάντως ήταν σαν να έπαιζες πάντα με Les Paul. Και φυσικά το wah σκοτώνει!