• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

4 Wheel Drive @ Lazy Club

MrCrowley είπε:
Αν εισαι μελος του γκρουπ εκανες φαουλ εδω.Το αν ειναι κατι ποιοτικο ή οχι καλο ειναι να το κρινουν οι αλλοι κι οχι εμεις οι ιδιοι οι "παιχτες".Αν εισαι απ' εξω δεκτη η συσταση.
Πολύ πολύ φιλικά θα μου επιτρέψεις να σε συμβουλέψω πως είναι καλή ιδέα να διαβάζεις και να μαθαίνεις από (και για) το φόρουμ, πριν δημοσιεύσεις, ειδικά στο ύφος που το κάνεις σ'αυτό το θέμα.  ;)

Καλό είναι να μη βιαζόμαστε στο θέμα της κριτικής ή των υποθέσεων για το ποιόν των συνομιλητών μας.

Άστο βρε Genius Loco. Δε πειράζει.

Εξάλλου δεν ήταν για κάρτα.

Απλή παρατήρηση.

Α, ναι. Δεν είμαι........... νομίζω.

Όχι ρε, όλα μια χαρά.

Τώρα δηλαδή, για να καταλάβω, μέχρι τέλη της χρονιάς θα τρέχω κάθε ΠΣΚ σε live, έτσι?

Niiiiiice!!!!

;D ;D ;D

MrCrowley είπε:
Τουλαχιστον ειναι Παρασκευη αλλιως θα ηταν πολυ ζορικα τα πραγματα οσον αφορα την προσελευση.Καλή επιτυχια παιδες (το ονομα παντως παραπεμπει σε blues/southern υφος μια και δεν πηρα απαντηση για το τι παιζετε)
Αν κυττάξεις από κάτω θα βρείς ένα σωρό κομμάτια που έχουν ανέβει από τους 4WD, που μπορεί μεν να έχουν διαφορετικό ύφος, αλλά θα καταλάβεις που κινείται η μπάντα.

Αν εισαι μελος του γκρουπ εκανες φαουλ εδω.Το αν ειναι κατι ποιοτικο ή οχι καλο ειναι να το κρινουν οι αλλοι κι οχι εμεις οι ιδιοι οι "παιχτες".Αν εισαι απ' εξω δεκτη η συσταση.
Τους Beatles τους ξέρεις μάλλον, ήταν 4 έτσι?- υπήρχε ένας τύπος ονόματι Billy Preston που έπαιζε πλήκτρα μαζί τους και τον έλεγαν ο 5ος Beatle.

Έτσι είναι και ο AudioKostas με τους 4WD (που είναι 5) καθότι και οι 3 σωματοφύλακες 4 ήταν. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ok καταλαβα λιγο πολυ τι παιζει το γκρουπ,για την ιστορία επειδή ειμαι ποδοσφαιροφιλος σαν 5ος Beatle εχει καταγραφει o George Best λογω του στυλ που ειχε αλλα και της "αλητικης" ζωης που εκανε,ενω βεβαια ουδεμια σχεση ειχε με το γκρουπ

οι 4 Ευαγγελιστες ήταν 3,οι εξης 2,ο Λουκας

Η τιμή εισόδου,είναι fix για όλα τα Live του Lazy και για τις μπάντες που παίζουν εκεί.

Αναγράφεται στο επίσημο link του Lazy που έχω παραθέσει στην πρώτη σελίδα.

Για όλα τα άλλα στον Νέστορα, που θα μας σκίσει τα ύπατα με τα db του και τις κιθάρες του τις κούκλες τις χρυσαφένιες.

Αργεί η Παρασκευή ακόμα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
Αν κυττάξεις από κάτω θα βρείς ένα σωρό κομμάτια που έχουν ανέβει από τους 4WD, που μπορεί μεν να έχουν διαφορετικό ύφος, αλλά θα καταλάβεις που κινείται η μπάντα.
πρωτο πρωτο snowblind ..... α ρε μέταλα ;) ;D ;D ;D ;D

Ενα αλλο φαουλ που ειδα ειναι οτι επισκεπτομενος τη σελιδα στο facebook της μπαντας ειναι οτι λεει οτι εχουμε ανοιξει με σιδηροπουλο κ πουλικακο κλπ. Ρε παιδια ποσως ενδιαφερει τον ακροατη τι κανατε παλιοτερα. Κ εγω παλιοτερα επαιζα στο σταυρο του νοτου... Σημασια εχει εν ετη 2010 τι μπορειτε να κανετε κ να παιξετε. Λιγο πιο χαμηλοι τονοι στο λεγομενο βιογραφικο του γκρουπ δε θα κανε κακο ...

Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι το ύφος και η κριτική πάνω σε μια ανακοίνωση ενός live,μιας μπάντας.

έχεις κάτι μαζί μας?

Προς τι αυτή η επιθετική,συμβουλευτικη ερωτηματολογία?

Χιλιες φορες να σας την "πει" ενας αλητης pouranger γεροροκας ξεμωραμενος κ φυσικα κακοπροαιρετος κριτης , παρα να σας τη λενε εμμεσα αλλοι κ φυσικα να μη πατανε στα live σας. Κ ευχη μου ειναι να ειμαι εγω μονο ο κακος της υποθεσης που θα λεει μπαρμπουρδες κ να με αποστομωσετε μια κ καλη με τη μουσικη σας .

Απο την στιγμή που εκτιθόμαστε, δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική επί τω έργω.

Εύχομαι να σε δούμε απο κοντά και να μας την πεις,άμεσα και με επιχειρήματα.

Καθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Αλλά τα:...γιατι το εισητήριο...τρεχουν λεφτα απο μπατζακια...ποιοι ειστε σεις...το βιογραφικό σας....και οτιδήποτε άλλο έχεις στο νου σου...όχι σε αυτό το θέμα που έχει ανοικτεί.

Υ.Γ. Την ίδια μέρα παίζει και Μεολα.

Δυστυχώς...δεν ειναι μέλος μας.....δεν θέλω να φανταστώ την κριτική σου στο εισητήριο του ..και στο βιογραφικό.

arisperdikeas είπε:
Χιλιες φορες να σας την "πει"
καλημέρα

βασικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να τους "τη πει" κάποιος...

σου αρέσει πας...δε σου αρέσει πας αλλού...τόσο απλά... :)

arisperdikeas είπε:
Ενα αλλο φαουλ που ειδα ειναι οτι επισκεπτομενος τη σελιδα στο facebook της μπαντας ειναι οτι λεει οτι εχουμε ανοιξει με σιδηροπουλο κ πουλικακο κλπ. Ρε παιδια ποσως ενδιαφερει τον ακροατη τι κανατε παλιοτερα.
Eννοείς ότι λένε ψέματα? Γιατί σε ένα βιογραφικό λές τι έχεις κάνει στη ζωή σου...μην ξεχνάς ότι κάποιοι ζητάνε βιογραφικά ;)

To δικο μου μουσικο βιογραφικο ειναι ενα σκουπιδι σαν " χαρτι" . Το βιογραφικο μου ευχαριστως το δινω επι σκηνης οταν κανω live. Κ οσο γιατι την λεω, απλα την λεω διοτι εχω βημα λογου κ μ αρεσει να εκφραζομαι χυμα κ τσουβαλατε σε οτι βλεπω κ δεν μου αρεσει. Α κ επειδη ειμαι κακος κ αλητης .:)

arisperdikeas είπε:
Λιγο πιο χαμηλοι τονοι στο λεγομενο βιογραφικο του γκρουπ δε θα κανε κακο ...
Δεν γράψαμε ότι έχω παίξει με τη Ξανθή Περράκη και τον Περικλή Περράκη στη Καλαμάτα. ;D

Nestoras είπε:
Δεν γράψαμε ότι έχω παίξει με τη Ξανθή Περράκη και τον Περικλή Περράκη στη Καλαμάτα. ;D
super_wink1.jpg

Nestoras είπε:
που και αυτό...αλήθεια είναι... ;D ;D

marathon είπε:
που και αυτό...αλήθεια είναι... ;D ;D
Bεβαίως το 1990. Κώστα πολύ λιτό το κάνες το βιογραφικό. Άρχισε να προσθέτεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back