- Πόντοι
- 218
Και άλλοι κατασκευαστές έχουν βγάλει tele shape κιθάρες εδώ και καιρό (Suhr, schecter, charvel, chapman για να αναφέρω μερικούς... ), το θέμα είναι η ποιότητα υλοποιησης (εργονομία, ήχος κτλ) ... και οι τιμές φυσικά...
Γιατί αν λες για τέλε γενικά, επειδή αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι πολύ συγκεκριμένο, από πολύ συγκεκριμένο μάστορα, όταν το φτιάξω θα σε φωνάξω για καφεδάκι, να φέρεις κ την Πάρκερ να τη συνδέσουμε με μπλουτουθ με πλεηστεησιον να παίζω εγώ, κ εσύ να παίξεις με τη θινλαην-πιανο μου να ισιωσεις λίγο, να ξεφύγεις από το 0,1
@Freedom θα φέρω κ εγώ τότε μια ibanez550 Γιαπωνέζα από τα παλιά τα χρόνια με lo pro edge (που θα τη βαφτίσω τελε επειδή με βολεύει) , θα πάρω κ ένα telegun fat foot για προενισχυση γιατί το γκεην ποτέ δε φτάνει κ θα'μαι έτοιμος.
Κ αν μου πεις τίποτα ωραία πως αυτό δεν είναι τελε, θα σου πω τι να σου πω βρε Φρηντομα δεν το πρόσεξα αφού όπως ειδες κ πριν ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ρε φίλε.
ΚορεκτηντΈνα ξύλο βιδωμενο σε ένα άλλο ξύλο, δύο μαγνήτες και τελείωσες.
Είπαμε
1. Στρατ
2. 335 σταηλ όργανο
3. Στρατ σε ύφεση
4-5. 2 ιμπανεζ 550 90s μια κανονική κ μια ύφεση (θα ήταν στο 7 αλλά είναι φτηνές οπότε θ'αποκτηθουν πιο νωρίς)
6. Μια headless Holdsworth
7. Θηνλαην
Τώρα γιατί εσύ εστιάζεις στη νο 7 από τις κιθάρες της φαντασίωσής μου, εν ξέρω . Αλλά ας έρθει η ώρα που θα τ'αποκτησω όλα αυτά κ πες ο,τι θες μετά ?
Τώρα γιατί εσύ εστιάζεις στη νο 7 από τις κιθάρες της φαντασίωσής μου, εν ξέρω . Αλλά ας έρθει η ώρα που θα τ'αποκτησω όλα αυτά κ πες ο,τι θες μετά ?
Is there any way to unsee what I just saw?