C
cyclops
Guest
Ά,ρε προνομιούχοι. Εδώ κάτω από 1.65-1.70 για απλή αμόλυβδη δεν έχει. Και να τη βάζεις στο όχημα και να αναρωτιέσαι αν θα κάνεις ζημιά στον κινητήρα από τη νοθεία. :-Xmarathon είπε:Στο Μαραθώνα...1, 56![]()
Ά,ρε προνομιούχοι. Εδώ κάτω από 1.65-1.70 για απλή αμόλυβδη δεν έχει. Και να τη βάζεις στο όχημα και να αναρωτιέσαι αν θα κάνεις ζημιά στον κινητήρα από τη νοθεία. :-Xmarathon είπε:Στο Μαραθώνα...1, 56![]()
Κι αυτό το θεωρείς φυσιολογικό; Πόσω μάλλον αφού δεν ξέρεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα γι' αυτόν τον άνθρωπο.atreu73 είπε:Έκραξα τον τρόπο που τα ξοδεύει.
παλι καλα,ειχα αρχισει να φοβαμαι οτι εχει..δικιο και οτι μονο εγω βλεπω το ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ της "σκεψης" του.. ;Dtheoctapus είπε:Κι αυτό το θεωρείς φυσιολογικό; Πόσω μάλλον αφού δεν ξέρεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα γι' αυτόν τον άνθρωπο.
Εδώ συμφωνούμε. Άνοιξε νήμα εσύ με τις ευλογίες της διεύθυνσης και εκεί να δεις συμφωνία αγαπητέ. Που να σου σηκωθεί… η τρίχα.Superfunk είπε:και το ενα εκατομμυριο ΔΥ σε μια χρεοκοπημενη χωρα με κατεστραμμενη οικονομια ειναι υπερβολη αλλα το πληρωνουμε και μαλιστα 30 δις το χρονο...οχι...106 μυρια......δεν σε βλεπω να διαμαρτυρεσαι....
Προφανώς όχι για τους Έλληνες κριτές όλων πλην εαυτών.LK είπε:Επίσης η ελευθερία του να ξοδεύεις τα χρήματά σου όπως θες είναι και συνταγματικά και νομοθετικά κατοχυρωμένη.
Δηλαδή δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο; Γιατί πρέπει το παράδειγμα να μας οδηγεί στην απάθεια;RayDTutto είπε:Και γιατί αυτός ο μάγκας να ξοδέψει τόσα από τα δικά του λεφτά σε έναν πίνακα και να μην τα δώσει ως βοήθεια στην επόμενη μεγάλη καταστροφή, ώστε εγώ και ένα σωρό άλλοι να κοιμηθούμε ήσυχοι που δεν δώσαμε ούτε ένα ευρώ;
Πες μου.Επί προσωπικού...LK είπε:Φυσικά και θα διαφωνήσω. Σε όλα
Για κάποιους είναι πασατεμπά αυτά τα ποσά.
Επίσης η ελευθερία του να ξοδεύεις τα χρήματά σου όπως θες είναι και συνταγματικά και νομοθετικά κατοχυρωμένη.
Το αντίθετο είναι να ακολουθούμε το παράδειγμα της εμπάθειας (με την καλή έννοια) όπως αυτή παρουσιάζεται και επιζητείται από κάποιο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι με ένα μπράβο στο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι, (Gates) και να ενδίδουμε στους καλύτερους εαυτούς μας.RayDTutto είπε:Ποιο είναι το αντίθετο;
Χρειαστηκαν 13 σελιδες για να επιστρεψουμε στο δευτερο ποστ:Superfunk είπε:...ειναι μαλλον ψιχουλα μπροστα σε αυτα που εδωσε για την Τσελσυ...και φυσικα σχεδον...εικοσαευρο μπροστα στη συνολικη του περιουσια (η περιουσια του αγγιζει σημερα τα 20 δις ευρω)
Αν ειναι κανενας σαουδαραβας που βγαζει το χρονο μερικα δισεκατομμυρια, θα σου εδινε 106 εκατομμυρια και θα σε εστελνε να πιεις μ'αυτα εναν...καφε στην υγεια του.Αυτα τα ποσα, οσο και μεγαλα να ακουγονται σε μας, για μερικους ανθρωπους ειναι απλα χαρτζιλικι.
Χμμμ... :-\atreu73 είπε:Το αντίθετο είναι να ακολουθούμε το παράδειγμα της εμπάθειας (με την καλή έννοια) όπως αυτή παρουσιάζεται και επιζητείται από κάποιο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι με ένα μπράβο στο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι, (Gates) και να ενδίδουμε στους καλύτερους εαυτούς μας.
Στο τέλος αυτό είναι που το επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι περιμένει κι από εμάς.
Μην το κάνετε για οτιδήποτε άλλο. Κάντε το για τον καπιταλισμό.
OXI...(για εμενα σαν SF.. ;D) & σου εχω (και εγω και οι αλλοι) εξηγησει γιατι τουλαχιστον 20 φορες στο παρον threadΕίναι όμως υπερβολή,για σένα σαν LK,τα 106 εκατ. για μια τέτοια αγορά;Ναι ή όχι;
Το αντίθετο είναι να ακολουθούμε το παράδειγμα της εμπάθειας (με την καλή έννοια) όπως αυτή παρουσιάζεται και επιζητείται από κάποιο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι με ένα μπράβο στο επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι, (Gates) και να ενδίδουμε στους καλύτερους εαυτούς μας.Στο τέλος αυτό είναι που το επώνυμο καπιταλιστικό γουρούνι περιμένει κι από εμάς.
Μην το κάνετε για οτιδήποτε άλλο. Κάντε το για τον καπιταλισμό.
ότι ο Παρθενώνας δεν είναι ένα μάτσο μπάζα...αλλά ένα διαχρονικό αριστούργημα...Superfunk είπε:ΤΙ ακριβως ΔΕΝ καταλαβαινεις απο ολα αυτα?
Ναι αλλα αν τον πουλησουμε για να ξεχρεωσουμε και τον αγορασει κανας Αμπραμοβιτς...οι μισοι θα τον κραζουμε που πεταξε τα λεφτα του...και οι αλλοι μισοι θα πανηγυριζουμε που με αυτα τα λεφτα θα διοριστουμε στο δημοσιο....ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχη του Ελληνα....με ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι φχαριστημενος... ;Dmarathon είπε:ότι ο Παρθενώνας δεν είναι ένα μάτσο μπάζα...αλλά ένα διαχρονικό αριστούργημα...
ΟΥΤΕ για μένα είναι πολλά. Ούτε είναι και λίγα. Δεν βάζω αξία σε έργα τέχνης. Ας βάλει "η αγορά".Superfunk είπε:OXI...(για εμενα σαν SF.. ;D)
Δεν σε ρώτησε κανείς.Superfunk είπε:OXI...(για εμενα σαν SF.. ;D)
Όπως έγραψα και πριν,μου έχεις εξηγήσει το αυτονόητο τουλάχιστον 20 φορές...σου εχω (και εγω και οι αλλοι) εξηγησει γιατι τουλαχιστον 20 φορες στο παρον thread
Παίζει να έχεις γράψει 14277 μηνύματα σε μορφή ατάκας;marathon είπε:ότι ο Παρθενώνας δεν είναι ένα μάτσο μπάζα...αλλά ένα διαχρονικό αριστούργημα...