ρε φίλος....εξαρτάται που είσαι στη πυραμίδα!!!RayDTutto είπε:Εγώ λέω να αρχίζουμε να την πέφτουμε σε όποιον μας ρωτάει για αγορά εξοπλισμού άνω των 500 ευρώ.
Ένα μέσο μηνιαίο εισόδημα για χόμπι και βλακείες;;;
Κράξιμοοοοο!!!!!
Να μάθουν τα γουρούνια οι καπιτάλες...
Ολοι μαζι τα φαγαμε?? Afto ine η ηθικη ανωτεροτητα του καπιταλισμου???Superfunk είπε:
;Datreu73 είπε:I make it for you better, low price.
:-*Θα σε αντιμετωπίσω ανάλογα.
Υπάγχουν τόσο χαμηλά εισοδήματα; Οh Mon dieu....Ένα μέσο μηνιαίο εισόδημα για χόμπι και βλακείες;;;
Το ότι τα φάγαμε μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεινάσουμε και μαζί.Ολοι μαζι τα φαγαμε?? Afto ine η ηθικη ανωτεροτητα του καπιταλισμου???
Πουθενά. Δεν ξαναπατάω Αίγυπτο... Μες στη βρώμα και τη μόλυνση είναι... Και το Κάιρο τρελή κίνηση...marathon είπε:ρε φίλος....εξαρτάται που είσαι στη πυραμίδα!!!
καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...stavrilian είπε:Ολοι μαζι τα φαγαμε??
διαβασε το αρθροAfto ine η ηθικη ανωτεροτητα του καπιταλισμου???
περιπου....ξεχασες μονο να πεις οτι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ειναι ικανος,ταλαντουχος και δουλευταρας μπορει ΑΝΕΤΑ να παρει το μαχαιρι... αν τα ξυνεις και περιμενεις απο το κρατος...μαχαιρια που σε εφαγε...Όσο για το καπιταλισμό, νομίζω ο ΣΦ έδωσε τον τέλειο ορισμό, όποιος έχει το μαχαίρι, ότι γουστάρει.
Όχι...ο Pascal την έγραψε...αλήθεια λέω!!!samy paraga είπε:...............Ανέστη εσύ την έγραψες μπρε αυτή τη θεική ατάκα ;D ;D
...αυτούς τους..."γιατρουδάκους" δεν πιάνει τώρα ο ΣΔΟΕ με τα πολλά εκατομμύρια στα εξωτερικά? ;D ;Dsamy paraga είπε:ενώ ο οποιοσδήποτε γιατρουδάκος της σειράς σε όλη του τη καριέρα και μια ανθρώπινη ζωή να έσωσε αξίζει αυτά που παίρνει,δλδ τα τγία ;D
Ακριβώς αυτό.Jazzjoker είπε:δεν υπάρχει μεγαλύτερος περιορισμός στη σκέψη ενός ανθρώπου από το να είναι ταγμένος πολιτικά.
Amen!Jazzjoker είπε:Παρεμπιπτόντως θεωρώ ότι το θέμα του πολιτικού στιγματισμού (α, είσαι φασίστας/α, είσαι κομμούνι) είναι και από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πολιτικού διαλόγου στη χώρα μας, πολύ απλά διότι τον εμποδίζει αφού τελικά καταλήγουμε να αλληλοκατηγορούμαστε για φανταστικές, πολύ συχνά, πεποιθήσεις αντί να συζητάμε σαν άνθρωποι.
Επιτέλους. (ακόμα) Μια φωνή της λογικής. Όσοι δεν γουστάρετε πλουτοκρατία είστε κομμουνιστές.theoctapus είπε:Δεν είναι ο κομμουνισμός αυτός που σας (σε) κάνει να μην γουστάρετε την πλουτοκρατία, είναι το μίσος σας για την πλουτοκρατία που σας κάνει να ταυτίζεστε με τον κομμουνισμό.
Ακριβώς αυτό.
Όχι βρε πουλάκι μου , δεν λέω αυτό. Για όσους δηλώνουν κομμουνιστές ισχύει. Προφανώς, προφανέστατα μπορεί να μην είσαι κομμουνιστής και να μην γουστάρεις τους πλούσιους. Βιάζεσαι. Ρώτα πρώτα.atreu73 είπε:Επιτέλους. (ακόμα) Μια φωνή της λογικής. Όσοι δεν γουστάρετε πλουτοκρατία είστε κομμουνιστές.
Απ' ότι λέει η αδερφή μου η οποία ζεί και εργάζεται στην Κοπεγχαγη, ναί είναι.cartman14 είπε:τσακωνομασταν πανω στην κουβεντα αν ειναι οι Δανοί overpaid...
Και πως ταυτιζόμαστε (γινόμαστε ίδιοι) με τους κομμουνιστές τότε βρε αγορίνα; Αφού δεν είμαστε.theoctapus είπε:Όχι βρε πουλάκι μου , δεν λέω αυτό. Για όσους δηλώνουν κομμουνιστές ισχύει. Προφανώς, προφανέστατα μπορεί να μην είσαι κομμουνιστής και να μην γουστάρεις τους πλούσιους. Βιάζεσαι. Ρώτα πρώτα.
μη ξεχνας οτι ειναι και overtaxed oμως...theoctapus είπε:Απ' ότι λέει η αδερφή μου η οποία ζεί και εργάζεται στην Κοπεγχαγη, ναί είναι.
Σημ: Μακάρι να ήμουν εκεί
Είπα εγώ ότι γίνεστε ίδιοι;atreu73 είπε:Και πως ταυτιζόμαστε (γινόμαστε ίδιοι) με τους κομμουνιστές τότε βρε αγορίνα;
Ακόμα τρείς. ;DΕπίσης, πόσους υφάλους πρέπει να υπερκεράσω για να πλησιάσω τη σκέψη σου;
Για άλλους λόγους δεν τα αξίζουν (απ' ότι καταλαβαίνω δηλαδή γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία) αλλά δεν είναι του παρόντος.,μαλλον αξιζουν και παρα-αξιζουν τα μισθα τους...