- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
ολα αυτά που είπατε, ωραία και άξια.
Αλλα ολα τα έργα τέχνης του κόσμου δεν μπορούν να φτάσουν σε αξία τον πνευματικό μου πλούτο.
Απο την άλλη εγω βρισκω λίγο οποιοδήποτε ποσό δαπανηθεί για την αγορά οποιουδήποτε έργο τέχνης.
Ειναι όλα ανεκτίμητα, απο τον πικασο μεχρι το παιδι μου που ζωγραφιζει με μαρκαδόρους, απο τον mozart μέχρι εμένα.
Το πιό δεν πολύτιμο έργο τέχνης, είναι η ανθρώπινη ζωή.
Το βλέμμα της γυναίκας της ζωής μου.
Ο ήχος που κάνω όταν πέρδομαι.
Το μάσημα μιας τσίχλας.
Το χαμόγελο ενός παιδιού.
Η τεχνη επρεπε να είναι δωρεάν και να έχουν προσβαση σε αυτη όλοι όπως όλα τα πραγματα.
Αρκετα αυτή η ματαιοδοξία.
Συντομα έρχεται Αυτός,
και Αυτός .......................................... θα αλλάξει καθε αντίληψη μας.
Τελος τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, τα συνορα, τα πρότυπα, οι σκοποί και οι στόχοι κλπ. που ξέραμε.
Όλα αλλάζουν.
Ερχεται Αυτός........................ Ο Καιρός Γαρ Εγγύς!!!!
Αλλα ολα τα έργα τέχνης του κόσμου δεν μπορούν να φτάσουν σε αξία τον πνευματικό μου πλούτο.
Απο την άλλη εγω βρισκω λίγο οποιοδήποτε ποσό δαπανηθεί για την αγορά οποιουδήποτε έργο τέχνης.
Ειναι όλα ανεκτίμητα, απο τον πικασο μεχρι το παιδι μου που ζωγραφιζει με μαρκαδόρους, απο τον mozart μέχρι εμένα.
Το πιό δεν πολύτιμο έργο τέχνης, είναι η ανθρώπινη ζωή.
Το βλέμμα της γυναίκας της ζωής μου.
Ο ήχος που κάνω όταν πέρδομαι.
Το μάσημα μιας τσίχλας.
Το χαμόγελο ενός παιδιού.
Η τεχνη επρεπε να είναι δωρεάν και να έχουν προσβαση σε αυτη όλοι όπως όλα τα πραγματα.
Αρκετα αυτή η ματαιοδοξία.
Συντομα έρχεται Αυτός,
και Αυτός .......................................... θα αλλάξει καθε αντίληψη μας.
Τελος τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, τα συνορα, τα πρότυπα, οι σκοποί και οι στόχοι κλπ. που ξέραμε.
Όλα αλλάζουν.
Ερχεται Αυτός........................ Ο Καιρός Γαρ Εγγύς!!!!