- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Αυτοί φαίνονται πολύ σοβαροί. Επισκέφθηκα το site τους, έκανα κλικ στην πρώτη εικόνα και οδηγεί σε μία σελίδα που δεν υπάρχει.
Αυτοί φαίνονται πολύ σοβαροί. Επισκέφθηκα το site τους, έκανα κλικ στην πρώτη εικόνα και οδηγεί σε μία σελίδα που δεν υπάρχει.
Οπότε, τώρα ποιος κάνει αυτή τη δουλειά;
ΥπερβολικόςΑυτοί φαίνονται πολύ σοβαροί. Επισκέφθηκα το site τους, έκανα κλικ στην πρώτη εικόνα και οδηγεί σε μία σελίδα που δεν υπάρχει.
Υπερβολικός
Το δικό μου σποτφαι- νετφλιξ...πως τα λένε.συνεχίζω να αγοραζω cd και συμπαθώ την ιδέα που (ξανα)κυκλοφορεί τελευταία, να έχεις την όμορφη συλλογή σου και έλεγχο πάνω της.
Το δικό μου σποτφαι- νετφλιξ...πως τα λένε.
Νομιζω το ξανα ειπα, για το Νετφλιξ.Ναι καλά.... θα 'θελε το Νέτφλιξ να έχει τη δική σου θεματική ποικιλία με τόσο ευρύ (και χρονικά, και ποιοτικά) υλικό. Το Νετφλιξ είναι ένα πολύ συγκεκριμένο κανάλι προώθησης του δικού του υλικού, εν' πολλοίς ανακυκλωμένου θεματικά και στυλιστικά υλικού (κλεμμένου δηλαδή) από παλαιότερες σειρές και ταινίες. Κάθε μήνα θέλω να κόψω τη συνδρομή αλλά με εμποδίζουν τα άλλα μέλη της οικογένειας.
Το YouTube είναι (κατά τη γνώμη μου, πάντα) ο χειρότερος τρόπος να ακούει κανείς μουσική. Εκτός από τις αδιανόητα τεράστιες ελλείψεις σε υλικό, η ποιότητα ήχου είναι χάλια τις πιο πολλές φορές και - το χειρότερο - εθίζεται κανείς στην ιδέα ότι βίντεο και ακρόαση μουσικής είναι το ίδιο, ιδέα που την θεωρώ εξόχως υπεύθυνη για πολλά από τα προβλήματα που συζητούνται κατά καιρούς εδώ μέσα.Για το σποτφαι δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι με το youtube, για καποιον που δεν έχει αρχείο, μια χαρα καλύπτεται.
+1εθίζεται κανείς στην ιδέα ότι βίντεο και ακρόαση μουσικής είναι το ίδιο, ιδέα που την θεωρώ εξόχως υπεύθυνη για πολλά από τα προβλήματα που συζητούνται κατά καιρούς εδώ μέσα.
Κοιτα , για την ¨ποιότητα" του ήχου, δεν τίθεται θέμα, αν σκεφτείς ότι το 90% ακούει από κινητά ή από budget blue tooth ηχεία.Το YouTube είναι (κατά τη γνώμη μου, πάντα) ο χειρότερος τρόπος να ακούει κανείς μουσική. Εκτός από τις αδιανόητα τεράστιες ελλείψεις σε υλικό, η ποιότητα ήχου είναι χάλια τις πιο πολλές φορές και - το χειρότερο - εθίζεται κανείς στην ιδέα ότι βίντεο και ακρόαση μουσικής είναι το ίδιο, ιδέα που την θεωρώ εξόχως υπεύθυνη για πολλά από τα προβλήματα που συζητούνται κατά καιρούς εδώ μέσα.
Και εννοείται ότι αναφέρομαι σε πληρωμένη συνδρομή YouTube, χωρίς την Premium συνδρομή, δηλαδή ΜΕ τις διαφημίσεις, δεν το συζητώ καν.
Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα. Γενικά, υπάρχει η λανθασμένη πεποίθηση ότι χρειάζεται σχετικά σοβαρό σύστημα αναπαραγωγής προκειμένου να διαπιστωθεί η κακή ποιότητα μίας ηχογράφησης (στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, δε φταίνε οι ηχογραφήσεις). Έχω διαπιστώσει ότι αυτό δεν πολυ-ισχύει, απλά ένα σοβαρό σύστημα αναπαραγωγής καθιστά ευκολότερο να εντοπίσει κάποιος προβλήματα σε αυτό που ακούει, αλλά... θα τα εντοπίσει με κάθε σύστημα, ειδικά όταν είναι τόσο πολλά και τόσο συγκεκριμένα όσο σε ορισμένες πλατφόρμες.Κοιτα , για την ¨ποιότητα" του ήχου, δεν τίθεται θέμα, αν σκεφτείς ότι το 90% ακούει από κινητά ή από budget blue tooth ηχεία.
Καλά κάνεις και μου το θυμίζεις, τείνω να το αγνοώ αυτό το σύνολο.Μιλάμε τώρα για το σύνολο του πληθυσμού , όχι για μερικούς εδώ μέσα ή γενικά ανθρώπους που τους ενδιαφέρει ή ποιότητα του ήχου,
Προφανώς, δεν απαξιώνουμε την κινούμενη εικόνα. Όσον αφορά εμένα πάντως (και ευτυχώς αρκετούς ακόμη) η ακρόαση μουσικής είναι ένα διαφορετικό state.Από την άλλη , οκ ναι ή εικόνα είναι πιο δυνατη από τον ήχο, αλλά λειτουργεί και ανάποδα.
Αυτό δεν το κάνω ποτέ πια. Οι ήχοι ελευθέρας βοσκής στο χώρο μου προκαλούν πονοκέφαλο (σοβαρά).Από την άλλη αν απλώς θέλω ένα "μουσικό χαλί", υπάρχουν και τέτοια......πολλά.
Όχι, προς Θεού. Εννοούσα ότι αν αποφάσιζες να εντρυφήσεις σε κάποιο είδος (π.χ. κλασσική) η δαπάνη που θα έπρεπε να γίνει για να μπεις στο νόημα, δε σηκώνεται εύκολα, οπότε μία streaming πλατφόρμα μπορεί να κάνει δουλίτσα σε αυτό το σημείο.Τωρα αν μου λές , που είναι πιθανό, ό,τι δεν υπάρχουν πολλές "ψαγμένες" νέες κυκλοφορίες