- Πόντοι
- 2,368
Και να μου δώκεις λεφτά δεν το πίνω,όχι να δώκω ?
Γιατι? δεν σου αρεσει το κρασι?
Και να μου δώκεις λεφτά δεν το πίνω,όχι να δώκω ?
Όταν έρθω Κοζάνη μπορώ να ενοικιάσω τον χώρο για να ηχογραφήσω το νέο μου pop single ;Και ένα γενικόν πλάνο, μετα τις τελευταίες προσθήκες,
Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα.
Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα ?
Προβολή συνημμένου 42026
Για εσένα τζάμπα.Όταν έρθω Κοζάνη μπορώ να ενοικιάσω τον χώρο για να ηχογραφήσω το νέο μου pop single ;
Για τα thrash metal θα σε χρειαστώ να με videocliπάρεις ;
Και δεν μου αρέσει και κατά βασικόν κανόνα του μόδελινγκ...δεν πίνουμε τις θερμίδες μας.?Γιατι? δεν σου αρεσει το κρασι?
Και δεν μου αρέσει και κατά βασικόν κανόνα του μόδελινγκ...δεν πίνουμε τις θερμίδες μας.
Δεν τις μετράω πια.α,ξεχασα οτι εσυ ακομα μετρας θερμιδες..
κανε ρε συ διαλλειματικη να ξενοιασεις και να τρωγοπινεις οτι θες..... στην ηλικια μας (καλα ειμαι και 10 χρονια μεγαλυτερος σου εδω που τα λεμε) η μετρηση θερμιδων ειναι χαμενος χρονος...
Δεν τις μετράω πια.
Τις μέτρησα άπαξ...και μετά τρώω το ίδιο...για πάντα ?
Κι εγώ τις έχω απορρίψει αλλά για άλλο λόγο.Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα ?
Έτσι τις είχα και εγώ...αλλά από τότε που τις είδα εκτός θήκης....θέλω να τις βλέπω συνέχεια. Αλλά το ορθό είναι αυτό που κάνεις.Κι εγώ τις έχω απορρίψει αλλά για άλλο λόγο.
Δεν αφήνω εκτός θήκης τις κιθάρες.
Τις βάζω σε μαλακή θήκη και μετά στον οπλοβαστό. Με το άνοιγμα του φερμουάρ την εχω στα χέρια μου και ασκόνιστη και με ασκουριαστες χορδές.
.
Κι εγώ θέλω να τις βλέπω, αλλά ονειρεύομαι ένα ωραίο ντουλάπι με τζάμι που κλείνει ερμητικά και έχει έλεγχομενη θερμοκρασία και υγρασία.Έτσι τις είχα και εγώ...αλλά από τότε που τις είδα εκτός θήκης....θέλω να τις βλέπω συνέχεια. Αλλά το ορθό είναι αυτό που κάνεις.
Καθ' υπερβολή σκουριά.Σκουρια σπάνια θα παρατηρήσω, και αλλάζω χορδές ανά 1-2 χρόνια. Εννοείται είναι πιο όμορφες έτσι χύμα
Είσαι μερακλής!!!Κι εγώ, αλλά ονειρεύομαι ένα ωραίο ντουλάπι με τζάμι που κλείνει ερμητικά και έχει έλεγχομενη θερμοκρασία.
.
Ναι αλλά αν το κάνω σκέφτομαι να μη σας το δείξω, μη βρω κάνα μπελά.Είσαι μερακλής!!!
Με τη φόρα που έχεις πάρει, και καθώς η V δεν θα είναι το τέλος του αγοραστικού spree, δεν ρίχνεις έναν όροφο από πάνω να δημιουργήσεις ένα vault αποκλειστικά για τα "κούτσουρα"; ?Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα.
Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα ?
Με αυτό μου θύμισες μια νοιζομάζοξη- να ήταν το 2010, άντε βαριά- βαριά το 2011- σε ένα κεμπαπτζίδικο στα μέρη του μακαρίτη του dkall.με 22% BFP, HDL 61, LDL 125 & Τριγλυκεριδια 110 ενω τα triplex μου μοιαζουν με αδειες γερμανικες autobahn
Με αυτό μου θύμισες μια νοιζομάζοξη- να ήταν το 2010, άντε βαριά- βαριά το 2011- σε ένα κεμπαπτζίδικο στα μέρη του μακαρίτη του dkall.
Με το που ήρθαν τα φαγητά, να βλέπεις όλους τους γέροντες να βγάζουν χάπια και να τα καταπίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς- για ζάχαρο, χοληστερίνες κλπ.
Μεγάλες στιγμές του forum μας. ?
Σε καταλαβαίνω καθότι μονήρης, αυτή είναι η βάση, γιατί φαντάσου να μπαίνεις στο ''χώρο'' και να φωνάζει η ''Μαρίκα'' απ όξω, Λάκηηηηηηηηηη, πήγαινε να μαζέψεις τα ρούχα απ τη βεράντα, γιατί θα βρέξει κι εγώ σιδερώνω. Εγώ πχ απλώνω εντός σπιτιού και δεν σιδερώνωΠάντως η ηρεμία, η θαλπωρή... το άδειασμα του μυαλού που με καταλαμβάνουν όταν μπαίνω σε αυτό το studio ή στο από πάνω (που έχω τα των videos -photography ) είναι πραγματικά το καλλίτερο συναισθήματα.
Φαντάζομαι-ελπίζω-εύχομαι να το παθαίνετε όλοι σας στους χώρους σας.