Τα νέα μου studios - By LK.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 24K
Και ένα γενικόν πλάνο, μετα τις τελευταίες προσθήκες,

Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα.

Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα ?

Προβολή συνημμένου 42026
Όταν έρθω Κοζάνη μπορώ να ενοικιάσω τον χώρο για να ηχογραφήσω το νέο μου pop single ;

Για τα thrash metal θα σε χρειαστώ να με videocliπάρεις ; 

Όταν έρθω Κοζάνη μπορώ να ενοικιάσω τον χώρο για να ηχογραφήσω το νέο μου pop single ;

Για τα thrash metal θα σε χρειαστώ να με videocliπάρεις ; 
Για εσένα τζάμπα. 

Γιατι? δεν σου αρεσει το κρασι?
Και δεν μου αρέσει και κατά βασικόν κανόνα του μόδελινγκ...δεν πίνουμε τις θερμίδες μας.?

Και δεν μου αρέσει και κατά βασικόν κανόνα του μόδελινγκ...δεν πίνουμε τις θερμίδες μας.

α,ξεχασα οτι εσυ ακομα μετρας θερμιδες..

κανε ρε συ διαλλειματικη να ξενοιασεις και να τρωγοπινεις οτι θες..... στην ηλικια μας (καλα ειμαι και 10 χρονια μεγαλυτερος σου εδω που τα λεμε) η μετρηση θερμιδων ειναι χαμενος χρονος...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
α,ξεχασα οτι εσυ ακομα μετρας θερμιδες..

κανε ρε συ διαλλειματικη να ξενοιασεις και να τρωγοπινεις οτι θες..... στην ηλικια μας (καλα ειμαι και 10 χρονια μεγαλυτερος σου εδω που τα λεμε) η μετρηση θερμιδων ειναι χαμενος χρονος...
Δεν τις μετράω πια.

Τις μέτρησα άπαξ...και μετά τρώω το ίδιο...για πάντα ?

Δεν τις μετράω πια.

Τις μέτρησα άπαξ...και μετά τρώω το ίδιο...για πάντα ?

Βαρετο, εγω λατρευω το καλο φαγητο και πιοτο οποτε τα ασκω και τα δυο καθε μερα....και η διαλλειματικη μαζι με λιγη στρατιωτικη γυμναστικη και 5-6 χιλιομετρα περπατημα την ημερα με εχουν κανει... πλουσΓιο, αρχοσχολο (σχεδον) 60αρη ? με 22% BFP, HDL 61, LDL 125 & Τριγλυκεριδια 110 ενω τα triplex μου μοιαζουν με αδειες γερμανικες autobahn?    (τωρα πηρα τις εξετασεις στο email ? )

Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα ?
Κι εγώ τις έχω απορρίψει αλλά για άλλο λόγο.

Δεν αφήνω εκτός θήκης τις κιθάρες.

Τις βάζω σε μαλακή θήκη και μετά στον οπλοβαστό. Με το άνοιγμα του φερμουάρ την εχω στα χέρια μου και ασκόνιστη και με ασκουριαστες χορδές.

.

Κι εγώ τις έχω απορρίψει αλλά για άλλο λόγο.

Δεν αφήνω εκτός θήκης τις κιθάρες.

Τις βάζω σε μαλακή θήκη και μετά στον οπλοβαστό. Με το άνοιγμα του φερμουάρ την εχω στα χέρια μου και ασκόνιστη και με ασκουριαστες χορδές.

.
Έτσι τις είχα και εγώ...αλλά από τότε που τις είδα εκτός θήκης....θέλω να τις βλέπω συνέχεια. Αλλά το ορθό είναι αυτό που κάνεις. 

Και εγώ τις έχω εκτός θήκης, στον οπλοβαστό. Θέλω να είναι όλες άμεσα προσβάσιμες. Άσε που θα χρειαζομομουν έξτρα οπλοβαστο εάν θα ήθελα να τις έχω με τις θήκες.

Σκουρια σπάνια θα παρατηρήσω, και αλλάζω χορδές ανά 1-2 χρόνια. Εννοείται είναι πιο όμορφες έτσι χύμα.

Έτσι τις είχα και εγώ...αλλά από τότε που τις είδα εκτός θήκης....θέλω να τις βλέπω συνέχεια. Αλλά το ορθό είναι αυτό που κάνεις. 
Κι εγώ θέλω να τις βλέπω, αλλά ονειρεύομαι ένα ωραίο ντουλάπι με τζάμι που κλείνει ερμητικά και έχει έλεγχομενη θερμοκρασία και υγρασία.

Σκουρια σπάνια θα παρατηρήσω, και αλλάζω χορδές ανά 1-2 χρόνια. Εννοείται είναι πιο όμορφες έτσι χύμα
Καθ' υπερβολή σκουριά.

Φθορά χορδών εννοώ.

.

Κι εγώ, αλλά ονειρεύομαι ένα ωραίο ντουλάπι με τζάμι που κλείνει ερμητικά και έχει έλεγχομενη θερμοκρασία. 

.
Είσαι μερακλής!!!

Πρεπει να παρεις ενα studio desk και θα ομορφυνει περισσοτερο ο χωρος. Οχι απο τα μεγαλα γιατι δε θα χωραει, ενα πιο συμμαζεμενο

51gf8SrGSXL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Πρεπει να παρεις ενα studio desk και θα ομορφυνει περισσοτερο ο χωρος. Οχι απο τα μεγαλα γιατι δε θα χωραει, ενα πιο συμμαζεμενο

Ακόμα,  μετά 2 χρόνια που ήρθα εδώ , περνάω το σύνδρομο όχι άλλο κουβάλημα.    Αλλά δίκιο έχεις. 

Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα.

Με τη φόρα που έχεις πάρει, και καθώς η V δεν θα είναι το τέλος του αγοραστικού spree, δεν ρίχνεις έναν όροφο από πάνω να δημιουργήσεις ένα vault αποκλειστικά για τα "κούτσουρα"; ?

Πάντως απ' τη φωτογραφία, νομίζω ότι ούτε καν βάσεις τοίχου δεν χωράνε.

Εναλλακτικά, άρχισε να πουλάς "κούτσουρα", να αδειάσει ο χώρος ?

με 22% BFP, HDL 61, LDL 125 & Τριγλυκεριδια 110 ενω τα triplex μου μοιαζουν με αδειες γερμανικες autobahn
Με αυτό μου θύμισες μια νοιζομάζοξη- να ήταν το 2010, άντε βαριά- βαριά το 2011- σε ένα κεμπαπτζίδικο στα μέρη του μακαρίτη του dkall.

Με το που ήρθαν τα φαγητά, να βλέπεις όλους τους γέροντες να βγάζουν χάπια και να τα καταπίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς- για ζάχαρο, χοληστερίνες κλπ.

Μεγάλες στιγμές του forum μας. ?

Με αυτό μου θύμισες μια νοιζομάζοξη- να ήταν το 2010, άντε βαριά- βαριά το 2011- σε ένα κεμπαπτζίδικο στα μέρη του μακαρίτη του dkall.

Με το που ήρθαν τα φαγητά, να βλέπεις όλους τους γέροντες να βγάζουν χάπια και να τα καταπίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς- για ζάχαρο, χοληστερίνες κλπ.

Μεγάλες στιγμές του forum μας. ?

Εμ μετα τα 40 δυο πορτες εχει η ζωη.....η μια  γραφει διαλλειματικη (εκτος κι αν ζεις με μαρουλια και αποβουτυρομενα γιαουρτια) και ο αλλος χαπΓια..... αν δεν ξεκουραζεις το σΚωτι σου και το παγκρεας 16-20 ωρες την ημερα και δεν ριχνεις και μερικα χιλιομετρα περπατημα..... μοιραια ερχεται το χαπι...?

Πάντως η ηρεμία,  η θαλπωρή... το άδειασμα του μυαλού που με καταλαμβάνουν όταν μπαίνω σε αυτό το studio ή στο από πάνω (που έχω τα των videos -photography ) είναι πραγματικά το καλλίτερο συναισθήματα. 

Φαντάζομαι-ελπίζω-εύχομαι να το παθαίνετε όλοι σας στους χώρους σας.

Πάντως η ηρεμία,  η θαλπωρή... το άδειασμα του μυαλού που με καταλαμβάνουν όταν μπαίνω σε αυτό το studio ή στο από πάνω (που έχω τα των videos -photography ) είναι πραγματικά το καλλίτερο συναισθήματα. 

Φαντάζομαι-ελπίζω-εύχομαι να το παθαίνετε όλοι σας στους χώρους σας.
Σε καταλαβαίνω καθότι μονήρης, αυτή είναι η βάση, γιατί φαντάσου να μπαίνεις στο ''χώρο'' και να φωνάζει η ''Μαρίκα'' απ όξω, Λάκηηηηηηηηηη, πήγαινε να μαζέψεις τα ρούχα απ τη βεράντα, γιατί θα βρέξει κι εγώ σιδερώνω. Εγώ πχ απλώνω εντός σπιτιού και δεν σιδερώνω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back