Τα νέα μου studios - By LK.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 24K
Παιδιά,  εγώ έχω OCD με την τάξη. 

Έχω ξαναπεί ότι στον χώρο μου ....τα κεφάλια από τις καρφίτσες ατενιζουν τον βορρά. 

Τα καλώδια όμως π.χ , τα θεωρώ μέρος της αρχιτεκτονικής του χώρου σε ένα studio,  και δεν με ενοχλούν. 

Ε, αφού το πήγατε τόσο μακρυά... το πλάτος του γραφείου είναι είτε 70 είτε 80 εκατοστά. Το οποίο σημαίνει ότι όποιος κάθεται και είναι άνω των δέκα ετών, πατάει ασταμάτητα το πολύμπριζο (αν δεν απατώμαι) που βρίσκεται στο δάπεδο, εκτός αν έχει προσωρινή παράλυση κάτω άκρων. Οπότε, αυτά ειδικά, τα καλώδια πρέπει να μαζευτούν και για λόγους ασφαλείας.

Τώρα για το αισθητικό σκέλος, άλλο ένα ωραίο φιδίσιο καλώδιο που ενώνει δύο επίσης ωραία μηχανήματα, και άλλο αυτό το σπαγγέτι που συναντάμε σε πολλές περιπτώσεις. Προσωπικά, με κίνδυνο να κερδίσω και εγώ μοιρογνωμόνιο δεν ανέχομαι ούτε να σκέπτομαι ότι υπάρχουν καλώδια χύμα.

@trolley όχι νταξ...χώρας στο γραφείο,  αν και δεν χρειάζεται μα μπεις μέσα. 

Εγώ συνήθως κάθομαι από έξω...Σταύρο πόδι

?

Ένα απλό γραφείο από το jysk ειναι κατα τα άλλα, δεν χωρούσε τίποτα μεγαλύτερο,  αλλα οκ τουλάχιστον παίρνει τα monitors και το keyboards. 

Να ανοιξουμε ενα ειδικο θεμα "βαλτε φωτογραφια κατω απο το γραφειο σας".

Οπως ειναι ΤΩΡΑ.

OK....

stock-photo-cropped-view-photo-of-charming-attractive-legs-strict-serious-lady-sit-desk-leather-chair-solve-1396876127.jpg

Ο καθείς με το γούστο του και σε τι τον εξυπηρετεί.

Ιδιοκατασκευή σύμφωνα με τις δυνατότητες του χώρου και τις ανάγκες μου από South Paraga Studios

χ1.JPG

χ2.JPG

Δεν ξέρω από φάτσα τι λες, αλλά από πόδια σκίζεις...?

Δεν είναι σέλφι φίλως.

Ε ναι ρε. θα έπρεπε να έχω χέρι μήκους 2.5 μέτρων, να το περάσω πάνω από το γραφείο, να διπλώσει από κάτω και μάλιστα χαμηλά, ώστε να φωτογραφήσω τα πόδια μου.

Να ανοιξουμε ενα ειδικο θεμα "βαλτε φωτογραφια κατω απο το γραφειο σας".

Οπως ειναι ΤΩΡΑ.

με δίνεις άσχημα...?

Σήμερα έφτασε ο Marshall MG15GFX.

Βρήκε εύκολα τη θέση του στο studio.

Από ένα γρήγορο σκάλισμα που το έκανα, είναι πάρα πολύ καλλίτερος των προσδοκιών μου!

Ειδικά το 2ο και το 3ο κανάλι (4 σύνολο) , είναι αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ που θέλει ένας άντρας σαν και εμένα από τη ζωή του . ?

Τα εφέ του πάρα πολύ καλά, και εξαιρετικό και το reverb του (studio και spring) .

Σε αυτά τα λεφτά είναι Κallianides approved 100%.?

Θα επανέλθω.....

Marshall 01.jpg

Marshall 02.jpg

Και ένα γενικόν πλάνο, μετα τις τελευταίες προσθήκες,

Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα.

Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα ?

General studio KRRS.jpg

Ναι το είδαμε το stand.

Έχω ένα , που το έχω από το 1989....Αν δεν καθίσει εκεί....θα πάω σε κάτι τέτοιο . (έχει και η fender ένα που κάνει για V).

ΑΣΧΕΤΟ:

Πέρασε πριν από λίγο από το timeline μου στο FB, ένας που μόστραρε ένα μπουκάλι κρασί (από αυτούς τους μπον βιβερς τάχα μου.....του Fb....ναι αυτούς με την κοιλίτσα που είναι γλυκύς σαν καραμελίτσα. )?

Το γκουγκλαρα και είδα ΑΥΤΟ!

https://www.plus4u.gr/krasi-santorinh-assyrtiko-kthma-argyroy-2021-leyko-magnum-1500-ml/142011646-142011646/p?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwP6sBhDAARIsAPfK_wam5pkZJUuACcXWvTsoUzzZKSutzAjBFVBMRnBl17mUhn8pAT0_pUYaAt8LEALw_wcB

72 ,00 € ένα μπουκάλι.....για τι? Για 1000 άχρηστες θερμίδες .

ήμαρτον....πάω να πάρω την explorer ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
72 ,00 € ένα μπουκάλι

σιγα τα λεφτα, αφου ειπαμε ειμαστε πλουσΓιοι,

πολλα λεφτα ομως για ελληνικο κρασι , με ενα 50αρικο παιρνεις αυτο  που ειναι σκετο SEX ?

20231231_214808.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σιγα τα λεφτα, αφου ειπαμε ειμαστε πλουσΓιοι,

πολλα λεφτα ομως για ελληνικο κρασι , με ενα 50αρικο παιρνεις αυτο  που ειναι σκετο SEX ?

Προβολή συνημμένου 42033
Και να μου δώκεις λεφτά δεν το πίνω,όχι να δώκω ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back