- Πόντοι
- 78
Ενας καλος μουσικος κι ενας κακος μουσικος, ειναι και οι δυο μουσικοι;
Αν κανεις πλακα, ναι ειναι. Ειναι σαν να εχουμε δυο μετριους μουσικους.Ενας καλος μουσικος κι ενας κακος μουσικος, ειναι και οι δυο μουσικοι;
Τζαζ, στο δικό μου.Στο χωριο μου τους λεγανε μουζικαντΗδες με εξαιρεση τους ντραμμερ ,αΦτους τους ελεγανενανε ΤΖΑΜΠΑΝΤΙΣΤΕΣ
Ε τοτε τι νοημα εχει ολη η συζητησηΜουσικος ειναι οποιοσδηποτε προσπαθει να εκφρασει κατι μεσω της μουσικης.
?Η κόκκινη Strat στο κανάλι YouTube σου;Δεν εχω συλλογη κιθαρων, ουτε μια δεν εχω
Αυτο ναι, ειναι.Το ωραίο πλεκτό μπλουζάκι τουλάχιστον; ?
16 ετών έχοντας μια yamaha eg112 έπαιξα με την Fender Stratocaster Custom Shop του δασκάλου μου. Δε μου άρεσε καθόλου. Αλλά ήταν η μοναδική ακριβή κιθάρα που δε με έχει εντυπωσιάσειΜπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το topic? π.χ. "Πότε παίξατε για πρώτη φορά με ακριβή κιθάρα;"
Εγώ στα 18 αγόρασα (νομίζω έχω ξαναπεί την ιστορία, αλλά anyway) μια Fender Stratocaster American Standard, μοντέλο 1995 και αφού είδα οτι δεν το'χω και δε πρόκειται να γίνω ποτέ κιθαρίστας, την χάρισα στον τραγουδοποιό Δημήτρη Αρναούτη, με την προϋπόθεση οτι όποτε θα θέλω κιθάρα σε δική μου μουσική, θα έρχεται να παίζει αυτός, δωρεάν. Το τηρήσαμε, απο το 1996 ως το 2021. (edit) Την μία και μοναδική φορά που έπαιξα εγώ κιθάρα σε δικό μου κομμάτι, ήταν με την εν λόγω strat, 13 χρόνια αργότερα (2009) και έχω και ντοκουμέντο.. (βλ. εικόνα προφίλ)16 ετών
Αυτό το συμπέρασμα πως προέκυψε;αφού είδα οτι δεν το'χω και δε πρόκειται να γίνω ποτέ κιθαρίστας
Τά κατάλαβες ανάποδα:Ενα βασικο θεμα που εχει το FORUM παντως είναι κάποιος να μπορει να γραψει κατι, να ρωτησει κατι χωρις να παρει για απαντηση ενα ποστ σαν το δικο σου. Αυτο θα ταν μια καλη αρχη για να μπορουν ολοι στο μελλον να ρωταν αυτο που θελουν χωρις να κρινονται.....Αλλωστε αγνωστοι ειμαστε εδω μεσα...
Την Τέχνη δεν τήν κάνει κάποιος για τα χρήματα, η Τέχνη βγαίνει αβίαστα από την ψυχή διότι ψάχνει διέξοδο.Εκεί είναι το χρήμα πλέον μόνο ούτως ή άλλως (δυστυχώς).
Που ήταν και ο λόγος που κρατούσα τόσο πολύ resentment.
Ε, δοκίμασα και δεν δούλευε το κόλπο, δεν πήγαιναν τα χέρια, δεν γενικώς. Δεν είναι όλα για όλους. Ήδη έπαιζα drums, 3 χρόνια αργότερα το γύρισα σε synths, με την κιθάρα δεν έγινε gel. Και ήθελα, μη νομίζεις, το πάλεψα πολύ και ο Δημήτρης είχε όλη την καλή θέληση να μου μάθει, αλλά νομίζω οτι είναι σωματικό το πρόβλημα. Είμαι τεράστιος με μεγάλα χέρια και μάλλον το μπάσο θα μου ταίριαζε περισσότερο. Η κιθάρα ζητάει ένα delicacy που δεν το έχω.Αυτό το συμπέρασμα πως προέκυψε;
στον Νάκα στην Αθήνα πριν αρκετα χρονια μια jazzmaster που ηταν με λεσ πολ specs μια μπορδοκοκκινη.Μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το topic? π.χ. "Πότε παίξατε για πρώτη φορά με ακριβή κιθάρα;"