Τι μουσική ακούτε τώρα;

Έλα ρε Φρρρρρ

Δες ποιος πισταρε βίντεο με μπουτίκ τελε με διπλούς κ τρέμολο κ θα καταλάβεις γιατί μπερδεύτηκα

Εκτός αν είστε συννενοημενοι για να με τεσταρετε ασουμε 

Βρε αλητεία, το αποφάσισα...

Θα γράψω ένα web spider να σε ελεγχω 24/7/365, κάθε φορά που θα σου μπαίνουν Τελεϊδέες, να προτάσω το δασυτριχό μου στέρνο assούμε και να σε σώνω από αυτή την μάστιγα...καθε φορά που θα κάνει detect οτι υποτροπίασες θα βαράει σειρήνα εδω, ΔΑΕ κανονική ναούμ...

Κάτσε να ξεθάψω το programming πληκτρολόγιο μου...αυτό με τα ίδια συμβολα που είχε ο Predator assούμε...

Βρε αλητεία, το αποφάσισα...

Θα γράψω ένα web spider να σε ελεγχω 24/7/365, κάθε φορά που θα σου μπαίνουν Τελεϊδέες, να προτάσω το δασυτριχό μου στέρνο assούμε και να σε σώνω από αυτή την μάστιγα...καθε φορά που θα κάνει detect οτι υποτροπίασες θα βαράει σειρήνα εδω, ΔΑΕ κανονική ναούμ...

Κάτσε να ξεθάψω το programming πληκτρολόγιο μου...αυτό με τα ίδια συμβολα που είχε ο Predator assούμε...
Δε φταιω εγω. Φταιει ο Φιουζιος. Αληθεια

Κ για να το γυρισουμε στο θρεντ αυτος ο αληταρας

1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε

Κ για να το γυρισουμε στο θρεντ αυτος ο αληταρας

Entering Berserk Mode...

...please take cover and wait...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Μάααααστα.

Για όλα φταίει ο φούζιος έτσι?

Που έβαλε ένα κομμάτι ο καψερός, κι εσύ αυτό που πρόσεξες ήταν η τέλε ...

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ...

Μιας που πήγε εδώ η κουβέντα, είναι και Παρασκευή...
image.png

Μιας που πήγε εδώ η κουβέντα, είναι και Παρασκευή Πέμπτη ?
Βλέπω ότι το ρίξαμε στους παλιούς, καλούς και αγαπημένους ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και λίγο ακόμα ένδοξο πουρουπουπού από την λατρεμένη μας εποχή με τους ?

Αφτό είχα να το ακούσω και εγώ δεν θυμάμαι από πότε...

Και αφτοί οι πιτσιρικάδες καλοί μου φαίνονται. Αλλά ημάρτονε δηλαδής, ο ένας παίζει με... πράσινο/λαχανί tele ? Δεν τους βλέπω να κάνουν καριέρα με τέτοια κούτσουρα... 

4 λεπτά πριν, mpamps είπε

Εμένα ο αγαπημένος μου Σότος είναι αυτός του Marching Out!

Φωναραααα!

Αλλά έγραψε και κομματάρες εκεί ο Σουηδός.

Φοβερός. Αν κ παιδαρελι ακόμα η βελτίωση από το πρώτο στο δεύτερο άλμπουμ είναι ασύλληπτη

Απλά ήθελα να τον βάλω σε κάτι εντελώς πιο προσωπικό του , από την πιο "ώριμη" φάση της φωνής του.

Για το μαρτσινγκ άουτ τι να πεις? 

Θα μπει ο Τέρρυ κ θα πάθει εγκέφαλο πάλι, θα ποσταρω εγώ την καψούρα μου το don't let it end κ θα έχουμε deja vu του τι πάθαμε πριν 2 ή 3 βράδυα κ μερικές σελίδες πιο πίσω! 

Γι'αυτό το απέφυγα ?

Rising Force και Marching Out ανήκουν στο πάνθεον όλης αυτής της σκηνής. Πραγματικά benchmarks για την εποχή εκείνη και δεν ξέρω αν στις μέρες έχουν ξεπεραστεί. (ΚΑΘΟΛΟΥ αντικειμενική γνώμη)

1 λεπτό πριν, BillTrantos είπε

Rising Force και Marching Out ανήκουν στο πάνθεον όλης αυτής της σκηνής. Πραγματικά benchmarks για την εποχή εκείνη και δεν ξέρω αν στις μέρες έχουν ξεπεραστεί. (ΚΑΘΟΛΟΥ αντικειμενική γνώμη)

Μπιλ πάτησα συμφωνώ αλλά μετά το ρηαξιον στο Μπάμπη ....μου λέει δυστυχώς  δε μπορώ να κάνω άλλο για σήμερα ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back