Τι μουσική ακούτε τώρα;

Μπιλ πάτησα συμφωνώ αλλά μετά το ρηαξιον στο Μπάμπη ....μου λέει δυστυχώς  δε μπορώ να κάνω άλλο για σήμερα ?
Συγχωρεμένος γιατί ξέρω ότι είσαι shredόπληκτος σαν κι εμένα ?

δεν ξέρω αν στις μέρες έχουν ξεπεραστεί.
Δε νομίζω ότι επιδέχονται αντικειμενικές απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα.

Και προσπαθώ να μην το βλέπω έτσι.

Ακόμα θυμάμαι το κόλλημα που έφαγα όταν πρωτοάκουσα το Lifeforce του Vinnie Moore από το Mind's Eye.

Και το ακόμα μεγαλύτερο σκάλωμα με όλο το Edge of Insanity του MacAlpine.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
?

Μα'αρεσει το καλό μελωδικό χαρντροκ κουματ. 

Τι να κάνουμε που τα καλύτερα απ' αυτά είχαν κιθαρισταραδες?

Δε νομίζω ότι επιδέχονται αντικειμενικές απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα.

Και προσπαθώ να μην το βλέπω έτσι.
Το λέω πιο πολύ με την έννοια ότι μετά η shred φάση πέθανε και αναστήθηκε λίγο στα 00s-10s, αλλά εγώ προσωπικά είδα λίγους που είχαν κάτι να πουν μέσα από αυτό.

Ένας άξιος συνεχιστής της φάσης είναι ο παρακάτω πχ:

Πάλι το "έχουν κάτι να πουν" είναι πολύ προσωπική υπόθεση του καθενός. Εγώ το εννοώ ως ωραίες μελωδίες, ενδιαφέροντα riffs, έξυπνη αρμονία, κλπ.

Yngwie, Vinnie Moore, Paul Gilbert, Jason Becker, Marty Friedman, Tony MacAlpine, κλπ ήταν από άλλο πλανήτη.

7 λεπτά πριν, BillTrantos είπε

Το λέω πιο πολύ με την έννοια ότι μετά η shred φάση πέθανε και αναστήθηκε λίγο στα 00s-10s, αλλά εγώ προσωπικά είδα λίγους που είχαν κάτι να πουν μέσα από αυτό.

Ένας άξιος συνεχιστής της φάσης είναι ο παρακάτω πχ:

Επέστρεψαν τα reaction powers μου!!!!

Το Zero Order Phase του Loomis μου άρεσε παρα πολύ. Ακούγα αρκετα Nevermore όταν βγήκε και το τσίμπησα κατευθείαν.

Τον Per Nilsson δεν τον έχω ακούσει.

Την μπάντα του (Scar Symmetry) την έχω ακουστά.

Γενικά από τους πιο φρέσκους έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Messhugah έχω ακούσει ελάχιστα.

Το Zero Order Phase του Loomis μου άρεσε παρα πολύ. Ακούγα αρκετα Nevermore όταν βγήκε και το τσίμπησα κατευθείαν.
Οι Nevermore ήταν καταπληκτική μπάντα, σίγουρα η αγαπημένη μου από σκληρό ήχο. Ευτυχώς έχουν πολύ καλό υλικό, δύσκολα θα βαρεθείς.

Logical Song

(Ωριμότητα?

Η λογική  λέει ότι δεν αποκαλούμε ποτέ μια γυναίκα ώριμη πόσο μάλλον ώριμη Κυρία

Να φέρνουν στην Σαλώμη την κεφαλή του Ιωάννη στο πιάτο.

Έτσι και αλλιώς εκφυλιστική πορεία ακολουθούμε.)

2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

το άκουσα πριν καμιά 20ριά χρόνια όταν βγήκε.

Τέτοιες εκτελέσεις δείχνουν το βάθος των συνθέσεων του Pat, αν και η συγκεκριμένη δεν με αναστατώνει όπως με αναστατώνει και σήμερα ακόμα η αρχική, που θυμάμαι πάντα σαν χτες το υπνωτικό τέμπο του κομματιού μόλις έκατσε η βελόνα στο αυλάκι. Μιλάμε για μια εποχή που δεν ξέραμε καν τι όργανο ακούγαμε...

Καλή πάντως...για όσους ΔΕΝ γνωρισαν ποτέ το αρχικό. Εχουν ελπίδες ακόμα όμως να το βρούν έστω και τώρα.

Φυσικά η απουσία του Lyle δεν αναπληρώνεται δυστυχώς

το άκουσα πριν καμιά 20ριά χρόνια όταν βγήκε.

Τέτοιες εκτελέσεις δείχνουν το βάθος των συνθέσεων του Pat, αν και η συγκεκριμένη δεν με αναστατώνει όπως με αναστατώνει και σήμερα ακόμα η αρχική, που θυμάμαι πάντα σαν χτες το υπνωτικό τέμπο του κομματιού μόλις έκατσε η βελόνα στο αυλάκι. Μιλάμε για μια εποχή που δεν ξέραμε καν τι όργανο ακούγαμε...

Καλή πάντως...για όσους ΔΕΝ γνωρισαν ποτέ το αρχικό. Εχουν ελπίδες ακόμα όμως να το βρούν έστω και τώρα.

Φυσικά η απουσία του Lyle δεν αναπληρώνεται δυστυχώς
Το studio πήγα να βάλω αρχικά, αλλά επειδή το έχω και σε 2-3 ακόμα live, διάλεξα τελικά μια liFe εκτέλεση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back