- Πόντοι
- 1,058
Συγχωρεμένος γιατί ξέρω ότι είσαι shredόπληκτος σαν κι εμένα ?Μπιλ πάτησα συμφωνώ αλλά μετά το ρηαξιον στο Μπάμπη ....μου λέει δυστυχώς δε μπορώ να κάνω άλλο για σήμερα ?
Συγχωρεμένος γιατί ξέρω ότι είσαι shredόπληκτος σαν κι εμένα ?Μπιλ πάτησα συμφωνώ αλλά μετά το ρηαξιον στο Μπάμπη ....μου λέει δυστυχώς δε μπορώ να κάνω άλλο για σήμερα ?
Δε νομίζω ότι επιδέχονται αντικειμενικές απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα.δεν ξέρω αν στις μέρες έχουν ξεπεραστεί.
Το λέω πιο πολύ με την έννοια ότι μετά η shred φάση πέθανε και αναστήθηκε λίγο στα 00s-10s, αλλά εγώ προσωπικά είδα λίγους που είχαν κάτι να πουν μέσα από αυτό.Δε νομίζω ότι επιδέχονται αντικειμενικές απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα.
Και προσπαθώ να μην το βλέπω έτσι.
7 λεπτά πριν, BillTrantos είπε
Το λέω πιο πολύ με την έννοια ότι μετά η shred φάση πέθανε και αναστήθηκε λίγο στα 00s-10s, αλλά εγώ προσωπικά είδα λίγους που είχαν κάτι να πουν μέσα από αυτό.
Ένας άξιος συνεχιστής της φάσης είναι ο παρακάτω πχ:
Επέστρεψαν τα reaction powers μου!!!!
Μου ξανατελειωσαν... ?Κοίτα να φυλάξεις τίποτα και για αύριο, μην τα ξοδέψεις όλα σήμερα.
Οι Nevermore ήταν καταπληκτική μπάντα, σίγουρα η αγαπημένη μου από σκληρό ήχο. Ευτυχώς έχουν πολύ καλό υλικό, δύσκολα θα βαρεθείς.Το Zero Order Phase του Loomis μου άρεσε παρα πολύ. Ακούγα αρκετα Nevermore όταν βγήκε και το τσίμπησα κατευθείαν.
2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε
Το studio πήγα να βάλω αρχικά, αλλά επειδή το έχω και σε 2-3 ακόμα live, διάλεξα τελικά μια liFe εκτέλεση.το άκουσα πριν καμιά 20ριά χρόνια όταν βγήκε.
Τέτοιες εκτελέσεις δείχνουν το βάθος των συνθέσεων του Pat, αν και η συγκεκριμένη δεν με αναστατώνει όπως με αναστατώνει και σήμερα ακόμα η αρχική, που θυμάμαι πάντα σαν χτες το υπνωτικό τέμπο του κομματιού μόλις έκατσε η βελόνα στο αυλάκι. Μιλάμε για μια εποχή που δεν ξέραμε καν τι όργανο ακούγαμε...
Καλή πάντως...για όσους ΔΕΝ γνωρισαν ποτέ το αρχικό. Εχουν ελπίδες ακόμα όμως να το βρούν έστω και τώρα.
Φυσικά η απουσία του Lyle δεν αναπληρώνεται δυστυχώς