- Πόντοι
- 4,208
Σαμη Παραγκα είπε:Όχι μόνο ινφλοένσερ, αλλά και εντερπρενέρ λαίμαι όλμος
Είσαι και πονηρούλης βλέπω. :classic_tongue:
Σαμη Παραγκα είπε:Όχι μόνο ινφλοένσερ, αλλά και εντερπρενέρ λαίμαι όλμος
4.Και ο κιθαρίστας1.Ενας καλός ΛΑΜΠΑΤΟΣ ενισχυτής
2. Μια καλοσεταρισμενη κιθάρα οτιδήποτε φτάνει να είναι telecaster
3.Ολοφρεσκιες 010-038
Και ο ηχολήπτης φίλωζ ?4.Και ο κιθαρίστας
Μιας και επεκτάθηκε η κουβέντα σε ενισχυτή.?
Το 1 ή βγαλ'το ή βάλε το αισθητικό-σχεδιαστικό μέρος μέσα, γιατί το 90% παίζουμε με συνταγές που σχεδιάστηκαν τη δεκαετία του 50 κ αντιγράφουν ολοι1. Σχεδιασμός/σύλληψη/στήσιμο οργάνου (δεν εννοώ τόσο το αισθητικό μέρος όσο το σχεδιαστικό και σαν υλοποίηση).
Παίζει πανκ το όμποε...;Σαμη Παραγκα είπε:εγώ δεν υπήρξα κιθαρίστας, αλλά διαβάζοντας όλους αυτούς, θα έπαιρνα Όμποε. Κρίμα το πόρδουμ περί μουζικής
Παίζει, σα ζουρνάδι μεσολογγίτικο, αλλά για να πάρεις "καλό" που συζητάμε θες κανα 10χίλιαρο. (Όχι με τον Παπανικολάου απάνω)Παίζει πανκ το όμποε...;
Το 1 ή βγαλ'το ή βάλε το αισθητικό-σχεδιαστικό μέρος μέσα, γιατί το 90% παίζουμε με συνταγές που σχεδιάστηκαν τη δεκαετία του 50 κ αντιγράφουν ολοι
Μια American deluxe Strat-tele π.χ., είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό όργανο αλλά εμένα μάλλον δεν μου κάνει αυτή η έλλειψη «χαρακτήρα» που εκλαμβάνω εγώ ως παίκτη
Όταν παίζει τα πάντα καλά και εξαιρετικά τίποτε.Την έλλειψη χαρακτήρα, που την αποδίδεις?
Γιώργο αυτό που λέω είναι καθαρά υποκειμενικό, μη μετρήσιμο και ακόμα πιο δύσκολο να το περιγράψω.Την έλλειψη χαρακτήρα, που την αποδίδεις?