Ο Roger Waters επανηχογραφεί το Dark Side of the Moon

Βλέπουμε μπροστά φίλος... Άσε δε που εκεί που ο LK θα βολτάρει με το μετρό, μπορεί να πέσει και πάνω στον Waters ?
Μόνο που όταν γίνει το μετρό ο Waters μάλλον θα έχει μετονομαστεί σε Ashes. 

Εδώ ο άλλος λέει στην ΔΕΘ είπε ότι θα μειώσει την τιμή του εισιτηρίου για το μετρό Θεσσαλονίκης.

Κι ακόμα δεν το έχουν φτιάξει ασούμε.
Αυτό το φαινόμενο που ο κόσμος νομίζει ότι δεν έχουν γίνει έργα τα οποία έχουν σχεδιαστεί, ανατεθεί και υλοποιηθεί ονομάζεται Mandelης Effect.

Να ξέρεις όμως ότι αυτόγραφα δεν μοιράζει πια ο LK.
Ε φίλος, τι να κάνουμε... Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Αν έχεις ιδιόκτητο στούντιο με πισίνα στην ταράτσα*, δεν μπορεί να σου ζητάει αυτόγραφα ο κάθε... Waters που τρακάρεις στο μετρό. Να τα λαίμαι και αφτά.

* Δεν βρίσκω κ. συνήγορε το θέμα με τα LK studios και το... φωτογραφικό υλικό ? με την πισίνα στην ταράτσα, για του λόγου το αληθές...

* Δεν βρίσκω κ. συνήγορε το θέμα με τα LK studios και το... φωτογραφικό υλικό ? με την πισίνα στην ταράτσα, για του λόγου το αληθές...
Δεν είχε πισίνα ωρε

Τι είμαι γω κάνας νεόπλουτος ;

Old money here.

Δεν βρίσκω κ. συνήγορε το θέμα με τα LK studios και το... φωτογραφικό υλικό ? με την πισίνα στην ταράτσα, για του λόγου το αληθές...
Συγνώμη, όχι πισίνα... Την ιδιόκτητη παραλία εννοούσα

LK studios.jpg

Συγνώμη, όχι πισίνα... Την ιδιόκτητη παραλία εννοούσα

Προβολή συνημμένου 34115
Μετά από αυτήν την "αποκάλυψη" πρέπει να πάρω θέση και γω για το Ρωσο-Ουκρανικό ή να αφήσω την καλή μου να απαντήσει;

Edit:

@Terry RoscoeBeck5

Πάντως εσένα δεν σε είχα να ακούς Πινκ Φλουντ και τέτοια.

Πιο πολύ για Giuffria  και Craig Goldy σε είχα .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως εσένα δεν σε είχα να ακούς Πινκ Φλουντ και τέτοια.

Πιο πολύ για Giuffria  και Craig Goldy σε είχα .
Εννοείται ότι ακούω και Floyd

Όσο για Giuffria από ελάχιστα ως καθόλου.

Craig Goldy τον άκουσα από το πέρασμα του από το Dio.

Εννοείται ότι ακούω και Floyd

Όσο για Giuffria από ελάχιστα ως καθόλου.

Craig Goldy τον άκουσα από το πέρασμα του από το Dio.
Πώ πω 0/3 είχα ! ?

πάντως τον Ροτζερ πιό ευέλικτο τον βλέπω με το μετρό. Ενώ ο άλλος με τη βάρκα.....

χώρια τα κοινόχρηστα 

20090621-astoria-studio-hull-replacement3.jpg

Μπα μισιουνται απλώς.

Καταρχάς ο ένας είναι Συριζαιος :) και ο άλλος φιλελεύθερος .

Κατά δεύτερον ο ένας (ο Συριζαιος :) ) έφτιαξε τη μπάντα,ο άλλος ήρθε φορετος όταν μουρλαθηκε ο Μπάρετ.

Παντα μισιοντουστασανε αλλά τα λεφτά ήταν πολλά και έκαναν υπομονή.

Ούτε οι πρώτοι είναι ,ούτε οι τελευταίοι,εδώ στους Ramones που είναι και πραγματικο ροΟυκ συγκρότημα και όχι elevator music band....? ο Τραγουδιαρης και ο κιθαρίστας είχαν να μιλησουν μεταξύ τους 20 χρόνια,στις πρόβες οτι θέλανε να πιουν τα έλεγαν στον μπασίστα και τα μετέφερε ο μπασίστας στον άλλον  :) :)

στις πρόβες οτι θέλανε να πιουν τα έλεγαν στον μπασίστα και τα μετέφερε ο μπασίστας στον άλλον  :) :)

Βαποράκι ο μπασίστας?

Βαποράκι ο μπασίστας?

Μπα οι Ramones ούτε μπύρα δεν έπιναν ....

Btw o Waters ήταν συγχωριανός του συγχωρεμενου του θείου μου στο Πήλιο και τον είχα πετύχει 2-3 φορές στο σπίτι του θείου όπου πήγαινε και έκανε επίσκεψη.

Τοτενες μια χαρά cool τύπος μου φαίνονταν τώρα τι έπαθε μετα δεν κΣερω ,λες να του κόψανε το εφάπαξ και τη συνταξη και να εναποθεσε τις ελπΗδες του στην αριστερά;

?

Καταδικασμένη μπάντα ....

Btw o Waters ήταν συγχωριανός του συγχωρεμενου του θείου μου στο Πήλιο και τον είχα πετύχει 2-3 φορές στο σπίτι του θείου όπου πήγαινε και έκανε επίσκεψη.

Και δεν του 'λεγες βρε Νικόλα να έρθει να σου γράψει μπάσο σε κανένα κομμάτι ρε γμτ ...

Τοτενες μια χαρά cool τύπος μου φαίνονταν τώρα τι έπαθε μετα δεν κΣερω

όλο και κανα Νιόνιο θα συνάντησε και θα διαφωνήσανε

όλο και κανα Νιόνιο θα συνάντησε και θα διαφωνήσανε

Μπα τότε ηταν κανονικός άνθρωπος,να φανταστείς ούτε ποιος ήταν ο Αντρέας Παπανδρέου δεν ήξερε.

Όχι σαν τώρα που το παίζει Μπακούνιν.

Ελλαδα εχει σπιτι. Αριστερες πεποιθησεις εχει. Ροκας ειναι. Μηπως να του καναμε εντατικα μαθηματα στα ελληνικα, τον κανουμε μια μεταγραφη κ τον βαλουμε να φτιαξει 2-3 δισκους στα Ελληνικα να λυθουν τα προβληματα του Ελληνικου ροκ που συζηταγαμε στο αλλο θρεντ? 

Δε μπορει πραγματικα, κ η κλ@νι@ του Γουωτερς θα ηταν καλυτερη απο τα ντοπια πονηματα. Ασε που μετα θα μπριζοναμε κ τον Ντεηβιντ στο Καστελλοριζο να κανει το ιδιο κ σε 5 χρονακια θα ειχαμε λυσει το προβλημα με την ντοπια σκηνη. ?

Αν βιαζομασταν κιολα θα του λεγαμε: Ψηλε στο αλμπουμ καβερ που ετοιμαζεις τα φωνητικα τα εχεις τελειωσει? Οχι?!?! Τελεια. Στα Ελληνικα παρακαλω να μπουμε με γκολ απο τα αποδυτηρια. Του παει κ στα Ελληνικα ο τιτλος. Του φεγγαριου η σκοτεινη μερια! 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back