- Πόντοι
- 1,168
Μόνο που όταν γίνει το μετρό ο Waters μάλλον θα έχει μετονομαστεί σε Ashes.Βλέπουμε μπροστά φίλος... Άσε δε που εκεί που ο LK θα βολτάρει με το μετρό, μπορεί να πέσει και πάνω στον Waters ?
Μόνο που όταν γίνει το μετρό ο Waters μάλλον θα έχει μετονομαστεί σε Ashes.Βλέπουμε μπροστά φίλος... Άσε δε που εκεί που ο LK θα βολτάρει με το μετρό, μπορεί να πέσει και πάνω στον Waters ?
Αυτό το φαινόμενο που ο κόσμος νομίζει ότι δεν έχουν γίνει έργα τα οποία έχουν σχεδιαστεί, ανατεθεί και υλοποιηθεί ονομάζεται Mandelης Effect.Εδώ ο άλλος λέει στην ΔΕΘ είπε ότι θα μειώσει την τιμή του εισιτηρίου για το μετρό Θεσσαλονίκης.
Κι ακόμα δεν το έχουν φτιάξει ασούμε.
Ε φίλος, τι να κάνουμε... Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Αν έχεις ιδιόκτητο στούντιο με πισίνα στην ταράτσα*, δεν μπορεί να σου ζητάει αυτόγραφα ο κάθε... Waters που τρακάρεις στο μετρό. Να τα λαίμαι και αφτά.Να ξέρεις όμως ότι αυτόγραφα δεν μοιράζει πια ο LK.
Δεν είχε πισίνα ωρε* Δεν βρίσκω κ. συνήγορε το θέμα με τα LK studios και το... φωτογραφικό υλικό ? με την πισίνα στην ταράτσα, για του λόγου το αληθές...
Μετά από αυτήν την "αποκάλυψη" πρέπει να πάρω θέση και γω για το Ρωσο-Ουκρανικό ή να αφήσω την καλή μου να απαντήσει;
βάλανε μετρό και στην Κοζάνη? έλα ρε...Βλέπουμε μπροστά φίλος... Άσε δε που εκεί που ο LK θα βολτάρει με το μετρό, μπορεί να πέσει και πάνω στον Waters ?
Εννοείται ότι ακούω και FloydΠάντως εσένα δεν σε είχα να ακούς Πινκ Φλουντ και τέτοια.
Πιο πολύ για Giuffria και Craig Goldy σε είχα .
Πώ πω 0/3 είχα ! ?Εννοείται ότι ακούω και Floyd
Όσο για Giuffria από ελάχιστα ως καθόλου.
Craig Goldy τον άκουσα από το πέρασμα του από το Dio.
Πώ πω 0/3 είχα ! ?
$$$$$
στις πρόβες οτι θέλανε να πιουν τα έλεγαν στον μπασίστα και τα μετέφερε ο μπασίστας στον άλλον![]()
![]()
Βαποράκι ο μπασίστας?
Μπα οι Ramones ούτε μπύρα δεν έπιναν ....
Btw o Waters ήταν συγχωριανός του συγχωρεμενου του θείου μου στο Πήλιο και τον είχα πετύχει 2-3 φορές στο σπίτι του θείου όπου πήγαινε και έκανε επίσκεψη.
Και δεν του 'λεγες βρε Νικόλα να έρθει να σου γράψει μπάσο σε κανένα κομμάτι ρε γμτ ...
Μπα οι Ramones ούτε μπύρα δεν έπιναν ....
Btw o Waters ήταν συγχωριανός του συγχωρεμενου του θείου μου στο Πήλιο και τον είχα πετύχει 2-3 φορές στο σπίτι του θείου όπου πήγαινε και έκανε επίσκεψη.
Τοτενες μια χαρά cool τύπος μου φαίνονταν τώρα τι έπαθε μετα δεν κΣερω
όλο και κανα Νιόνιο θα συνάντησε και θα διαφωνήσανε