the dark side of tele?

Τι είναι αυτό το....ΠΡΑΜΑ?

Και γιατί δεν έχει κανονικούς μαγνήτες?

Και γιατί δεν έχει input jack?

Και γιατί είναι ανάποδα το headstock?

O τυπος λεει ανακριβιες,δεν εχω δει προσφατο αμερικανικο μοντελο της Fender που να μην εχει πολυ καλό fretwork...in fact δεν εχω δει σχεδον ποτε σε αμερικανικη Fender Am std  (και ολα τα επομενα μοντελλα που την αντικατεστησαν δηλ. απο τα late 80s μεχρι και τωρα) κακο fretwork ,οι δε σειρες deluxe,elite ,ultra κτλ. εχουν/ειχαν ολες εξαιρετικο fretwork οπως και οι American Original. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ο τύπος είναι απο τους αντιπαθείς.

Εγώ εκείνο που κρατώ (και γι αυτό το ανέβασα) είναι ότι η fender στην γραμμή παραγωγής της Charvel προωθεί όλες τις τρελλές και μοντέρνες ιδέες, γι αυτό κρατάει καθαρή τη συνταγή tele. Αλλιώς θα βλέπαμε εκεί κουφά πράγματα.

Καταπληκτική, θα την έπαιρνα πολυ ευχαρίστως αν... μου την χάριζαν!

Και εγω, θα ηταν εξαιρετικος στοχος για τοξοβολια ?

ο τύπος είναι απο τους αντιπαθείς.

Εγώ εκείνο που κρατώ (και γι αυτό το ανέβασα) είναι ότι η fender στην γραμμή παραγωγής της Charvel προωθεί όλες τις τρελλές και μοντέρνες ιδέες, γι αυτό κρατάει καθαρή τη συνταγή tele. Αλλιώς θα βλέπαμε εκεί κουφά πράγματα.

τα εκανε ηδη αυτα στα 80s η Charvel δεν περιμενε τη Fender...

εκανε εξαιρετικες κιθαρες.....για κατι τετοιους τυπΟΙ

3DD6C99700000578-4271886-image-a-2_1488395303981.jpg

τα εκανε ηδη αυτα στα 80s η Charvel δεν περιμενε τη Fender...

εκανε εξαιρετικες κιθαρες.....για κατι τετοιους τυπΟΙ

Τι εφαρμογή έχεις στο κινητό και τι βάζεις για να βγαίνουν τέτοιες εικόνες?

Εγώ πάντως βλέπω μια κιθάρα με πολύ ωραίο-smooth μπράτσο και καλοδουλεμένα τάστα, πολύ ωραία contours στο σώμα (ένωση μπράτσου σώματος και σημείο που ακουμπά ο αγκώνας), έξυπνη θέση βύσματος, "καλά" κλειδιά και μαγνήτες (με πολλές επιλογές ήχων) πασπαρτού που τα παίζουν όλα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Εντάξει λίγο το ανάποδο headstock με χαλάει, αλλά περί ορέξεως.....

Θά'θελα νά'ξερα εάν δεν είχε σχήμα Tele θα ασχολιόσασταν.....;

Edit: Το συγκεκριμένο άτομο που κάνει την παρουσίαση μου αρέσει πολύ και παρακολουθώ τα βιντεάκια του πολύ συχνά.

Εντάξει λίγο το ανάποδο headstock με χαλάει, αλλά περί ορέξεως.....

εύκολο.

Αμα κάτσεις μπροστά στον καθρέφτη βγαίνει σωστά.

τυχαία μου βγήκε.

Να δες αυτές που θα σου αρέσουν.

Εχει για όλους 

εγω οχι ,αλλα ειχα μια Charvel στα 80s που ηταν και μαμω της Τele (αν και ζυγιζε εναν τονο)

το σώμα της ,ενα κομματι βαρυ northern ash, (κλασσικη αντιγραφη 80s απο το "λαθος" σωμα των Fender Tele στα 70s) το ειχα στην δεξιά tele της φωτο μεχρι και το 2000 (το μπρατσο ηταν πΓιο λεπτο και απο μπουζουκιου και το ειχα στειλει απο καιρο)

763415771031bba48f08cf0102659b01d3301ea78d04f44cf9b58e41.jpg

εντελώς άσχετο με τις τέλε αλλά ο συγκεκριμένος youtuber με ενοχλεί γιατί έχει βρώμικα νύχια και κάνει συνέχεια κοντινά στα δάχτυλά του!

ειμαι περίεργος ?

εμένα μ ενοχλεί γιατί ξεκινάει να λέει τι θα παρουσιάσει και μετά αρχίζει να σολάρει. Λες και είχαμε καμιά όρεξη...

εμένα μ ενοχλεί γιατί ξεκινάει να λέει τι θα παρουσιάσει και μετά αρχίζει να σολάρει. Λες και είχαμε καμιά όρεξη...

Εντάξει το παλΟυκαρι έχει φάει τη ζωή του για να μάθει να παίζει πολιΕ γΛήγορα την 5τονικη σε όλες τις θέσεις με καγκουροηχο δεκαετίας 80....μην του το χαλάς  ...

Εντάξει το παλΟυκαρι έχει φάει τη ζωή του για να μάθει να παίζει πολιΕ γΛήγορα την 5τονικη σε όλες τις θέσεις με καγκουροηχο δεκαετίας 80....μην του το χαλάς  ...

Ι know

είμαι κακό παιδί lately

παίζει πολιΕ γΛήγορα την 5τονικη

Σιγά το γρήγορα.

Σαν κάτι παλιά τρίκυκλα που είχανε κολλημένη αφίσσα "ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ".

δεν με πειράζει να παίξει μέσα στο γενικό πλάνο να ακούσουμε τον α μαγνήτη και τον β κλπ. Αλλά....

σήμερα θα σας παρουσιάσω αυτήν την κιθάρα....

βρρρρρρρρρρρ

κλείνουμε ποτς

Λοιπόν αυτή η κιθάρα....

ρε φίλος αν θες να παίξεις, βγάλε ένα βίντεο που να λέει ΕΓΩ που παίζω την χ κιθάρα να δω πόσα απίδια θα πιάσει το τσουβάλι σου....

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back