- Πόντοι
- 1,208
Εντάξει, ζωγραφίζετε!
Κι οχι σαν τους μαεστρηδες
που το κραταν στο χερι
Εσυ στην τρυπα το βαλες
Διπλα στο κ%λ()μερι
Κι οταν οι αλλοι πνιγονται
Συ στον αφρο θα πλεεις
Και σαν ερθουν τα δυσκολα
Ανοιγεις το κιουμπεης
στοιβαζει
Θυμίσου να σε κεράσω 4 Β52 όταν βρεθούμε.ΚριςΛορντΑλτζι
Νίκησε, κλειδώστε το νήμα!Ποιηται εκ του προχείρου
Είχαν τη μορφή του χοίρου
Και στο νοιζ στιχους φκιαναν
Και μουσική σπανίως γραφαν
Νίκησε, κλειδώστε το νήμα!
Αυτός που θα το κλείσει θα μοιράσει τα κέρδη προφανώς. Χρειάζεσαι αποδεικτικό συναλλαγής όμως.Άμα το κλειδώσουνε ασούμε τώρα που νίκησε, εγώ που το 'χα παίξει στοίχημα από που θα πλερωθώ δηλαδής?
Σορρυ γκαιζ δεν ηθελα να σας χαλασω το νημα....αλλα από την άλλη δεν μπορώ και να συμμετέχω οσο θελω λόγω απόστασης....Νίκησε, κλειδώστε το νήμα!
Αυτός που θα το κλείσει θα μοιράσει τα κέρδη προφανώς. Χρειάζεσαι αποδεικτικό συναλλαγής όμως.
Μη πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ρημάδι το ιντερνέ... Του διαόλου είναι!Το έπαιξα από internet σε ασιατικό ποντάρισμα.
Πού ακριβώς είπα ότι δεν χρειάζεται μελέτη;[SIZE=8pt]μια ταμπλατούρα φέρτε μου και [/SIZE][SIZE=8pt] [/SIZE][SIZE=8pt]σκίστε τα πτυχία..[/SIZE]
Μα... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έγραψα (σε αντίθεση με πολλούς)...: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τά γράφουμε, ΠΡΕΠΕΙ να τά γράφουμε.Έλα ντε; Γιατί τα γράφουμε;
Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ είπα: 1 Μι σε 12 οκτάβες.
Γιατί τέτοια επιθετικότητα;
Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ είπα: 1 Μι σε 12 οκτάβες.
Κι ότι 12 οκτάβες ΔΕΝ χωράνε στη παρτιτούρα γι' αυτό και για 'μένα δεν εξυπηρετούνται στην παρτιτούρα όργανα όπως η κιθάρα που έχουν 12 επαναλήψεις για κάθε νότα.
12 νότες σε 12 οκτάβες ΔΕΝ σημειώνονται στην παρτιτούρα που χωράει ΜΟΝΟ 2 οκτάβες, ενώ σημειώνονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και πρακτικά στην ταμπλατούρα.
Ορίστε αυτό που θέλεις εσυ: την παρτιτούρα να προσπαθεί να χωρέσει πάνω από... 2 οκτάβες:
Προβολή συνημμένου 29416
Βολικό, πρακτικό κι καλαίσθητο, έ;...! ?
Δεν απάντησε ΚΑΝΕΙΣ στο επαναλαμβανόμενο επιχείρημά μου ("άν διαβάσουμε τη νότα Μι στο κλειδί Σολ της παρτιτούρας, ποιά από τις 12 Μι της κιθάρας θα παίξουμε;...")