Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Σε ταβέρνα της Μάνης ή σε ξενοδοχείο σερβίρονται αυτά;

Tres κομψά θα έλεγα, πσάρια και κρέατα αλλά το κσύλο είναι και ανθυγιεινό μετά απο κάποιες χρήσεις και αν δεν αλλάζει συχνά γίνεται εστία μικροβίων. Ελπίζω να τηρούνται οι προδιαγραφές.

Με τον καύσωνα,να τρώτε ελαφριά...

Προβολή συνημμένου 29305

Λεγεται και ομοιοπαθητικη.

Συγγνωμη κιολας αλλα δεν ειστε ανθρωποι........

Με αναγκασατε απο τωρα να σκεφτομαι να "σχαρισω" το βραδυ.

Μετα μπυρων φυσικα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Που το είδες μπρε?

Αυτό δεξιά με το κίτρινο υγρό το πέρασα για κρασί.

Σήμερα με το φως της μέρας, είδα ότι είναι μάλλον βαζάκι.

Φίλως να ξέρεις ότι αν είναι 4 στρέμματα μπορείς να χτίσεις, ακόμα κι αν είναι εκτός σχεδίου πόλεως.

Για την μπριζόλα μιλάω.

Μεσημέρι, ζέστα, ελαφρά.

Σαλάτα, με γαλοπούλα φουαντρέ και ντιρόλο χαμηλά λιπαρά, ελαιόλαδο και ξύδι.

Στα μείον 23 κιλά σε 10 μήνες χωρίς κόπο. (Ε εντάξει όχι χωρίς τελείως κοπο. Λιγο περπάτημα κάνω κάνα 3χλμ, από εκείνη που πήγαινα με το αυτοκίνητο στη γωνία για καπνό)

Πάμε για τα -33 ως στόχο.

Μη κοίτατε σήμερα που το παίζω λαίδη με τα είδη υγιεινής. Ρίχνω και τις κρεαταρες και τις ψαρουκλες μου.

IMG_20210705_140026.jpg

Λιγο περπάτημα κάνω κάνα 3χλμ, από εκείνη που πήγαινα με το αυτοκίνητο στη γωνία για καπνό

Ξεκίνα σιγά σιγά να περπατάς με κιθάρα στην πλάτη (σε θήκη).

Στην αρχή με την sg, μετά την prs, μετά την strat, την Les Paul, και στο τέλος την Telecaster (αν δεν έχεις Tele, θα τις βγάλουνε προσφορά με τις εκπτώσεις κάποια καταστήματα ειδών άθλησης).

Μετά θα προσθέσεις και κουβάλημα ενισχυτή στο περπάτημα.

Και όταν με το καλό χτυπήσεις 35 χλμ. περπάτημα, θα έρχεσαι για καφέ με τα πόδια.

25 κιλά θα είσαι πια.

Σε ταβέρνα της Μάνης ή σε ξενοδοχείο σερβίρονται αυτά;

Tres κομψά θα έλεγα, πσάρια και κρέατα αλλά το κσύλο είναι και ανθυγιεινό μετά απο κάποιες χρήσεις και αν δεν αλλάζει συχνά γίνεται εστία μικροβίων. Ελπίζω να τηρούνται οι προδιαγραφές.

Ταβέρνα. 

Χρόνια πάω, φέτος τα πρωτοείδα σε χρήση ,το κατάστημα είναι νοσοκομείο πάντως από καθαριότητα  :)

Το πρωί τους άφησα μισό ταψί. 
Μου άφησαν το παρακάτω. 
Πείναγε πολύ το παιδί, μου είπε.

Κακούργα γυναίκα!! 

(θα χάσω όμως κάποια γραμμάρια σήμερα - not bad) 

638B2987-432B-4746-B41D-D4A076465FA4.jpeg

Ας μην αρχίσουμε πάλι τα διλλήματα (του τύπου tele ή strat - είπαμε STRAT)

Κοίτα να δεις παλικάρι μου.

Εδώ στο noiz, έχουμε κάποιες κόντρες που κρατάνε από την αρχή του κόσμου.

Αιώνιες.

Pc εναντίον Mac.

Κσυλομαχίες.

Tele εναντίον the rest of the guitar world.

Κλπ.

Αλλά αυτό με τα γεμιστά και τον κιμά, κρατάει από πρίν ακόμα αρχίσει ο κόσμος.

Πριν τον σχηματισμό του σύμπαντος.

Όλα τα άλλα είναι για γατάκια.

Αλλά .... τα γεμιστά με κιμά ....

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Καιρο ειχα να μπω εδω, χαιρομαι που συνεχιζουμε ?

Κοτοπουλο μπουτι τηγανια με ginger και κρεμμυδακι φρεσκο - απλο λιτο καλοκαιρινο και ετοιμο σε 10 λεπτα. Με ενα ρυζι διπλα εννοειται...

IMG_20210710_170945_1.jpg

Σήμερα στη Μάνη τρώμε. 

Τσουχτη μακαρονάδα, η ελληνική καρμπονάρα με 2 κιλά πρόβειο βούτυρο στο οποίο έχει τσιγαριστει ένα κιλό μιτζιθρα και από Πάνου ένα τηγανιτό αυγό...και αρνάκι με αγκινάρες και μυρωδικά....κρασος ροζέ κυδωνιτσα ....αύριο στη δίαιτα πάλι. 

IMG_20210710_201109_1.jpg

IMG_20210710_201102.jpg

Τσουχτη μακαρονάδα

Επειδής ασούμε την κσέρω καλά την τσουχτή (το τυρί πρέπει να είναι "μισοκαμμένο" κανονικά), δεν νομίζω να μπορούσα να την φάω.

Δεν αντέχω τόσα λίπια πια, με χαλάνε.

Κσέρω ότι είναι παραδοσιακή, ότι είναι νόστιμη, αλλά .... αν μου έλεγε ο γιατρός ότι μου μένουν έξι μήνες ζωής ακόμα, ίσως την ξαναδοκίμαζα.

Επειδής ασούμε την κσέρω καλά την τσουχτή (το τυρί πρέπει να είναι "μισοκαμμένο" κανονικά), δεν νομίζω να μπορούσα να την φάω.

Δεν αντέχω τόσα λίπια πια, με χαλάνε.

Κσέρω ότι είναι παραδοσιακή, ότι είναι νόστιμη, αλλά .... αν μου έλεγε ο γιατρός ότι μου μένουν έξι μήνες ζωής ακόμα, ίσως την ξαναδοκίμαζα.

Πάντως εδώ έχει κάτι 90χρονους που την τρώνε κάθε μέρα  και καθε πρωί στις 7 που κανω τα 2 μου κολυμβητικα μίλια με πάνε άνετα κόντρα και ας ήΜανε και πρωταθλητής τσι κολυΜπησης στα νιάτα μου.

:)

μη τα φοβάσαι τα ζωικά λίπΓια ετσι κι αλλιώς δεν μπορείς να φας παραπάνω από αυτά που αντέχει ο οργανισμός σου,τη ζάχαρη και τα άσπρα τα αλεύρια και τα υδρογονομενα φυτικά λιπαρά να τρεμεις

Trending...

Νέα θέματα

Back