- Πόντοι
- 2,148
ε ενταξει ο bridge pickup της strat οτι και να του....βαΝεις....strat bridge pickup θα ειναι....??
(you can't polish a turd έλεγαν στο χωρΓιο μου ?)
και γιατί δεν τον βρήκαν οι άλλοι δηλαδή?
ε ενταξει ο bridge pickup της strat οτι και να του....βαΝεις....strat bridge pickup θα ειναι....??
(you can't polish a turd έλεγαν στο χωρΓιο μου ?)
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η 2η είναι η Strat.....και γιατί δεν τον βρήκαν οι άλλοι δηλαδή?
Εγώ νομίζω ότι στη στρατ που είναι κόκκινη και παίζει καλύτερα από τις τέλε, τις έβαλε επίτηδες παλιές χορδές και την κακοηχογράφησε.Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η 2η είναι η Strat.....
Το σετ χορδών 10 ωρών της Strat....?Εγώ που δεν βρήκα τίποτε κερδίζω κάτι;
Απορω πως την παλευετε, καποιοι, με τις φρεσκιες χορδες. Ειδικα την πρωτη βδομαδα, αδυνατω να ευχαριστηθω ηχο. Ενα σουπερbright πραγμα βγαινει που μου κανει ανω κατω ολον τον ηχο. Μετα τους δυο μηνες αρχιζει και στρωνει ο ηχος. Και μετα τα 1,5-2 χρονια αρχιζει και θαμπωνει αρκετα, ειδικα στις μπασες χορδες. Τοτε θελει αλλαγμα. Αλλα παντα ειναι μεγαλη ξενερα οι καινουριες, ειδικα σε tele.
Οι παλιες ξεκουρδιζουν πολυ πιο συχνα.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Εντάξει εμένα μετά την εβδομάδα μου αρέσουν, όχι μόνο στην κιθάρα αλλά το ίδιο νιώθω και σε άλλο έγχορδο που καταπιάνομαι, αλλά μετά το 6μηνο θέλω αλλαγή.Απορω πως την παλευετε, καποιοι, με τις φρεσκιες χορδες. Ειδικα την πρωτη βδομαδα, αδυνατω να ευχαριστηθω ηχο. Ενα σουπερbright πραγμα βγαινει που μου κανει ανω κατω ολον τον ηχο. Μετα τους δυο μηνες αρχιζει και στρωνει ο ηχος. Και μετα τα 1,5-2 χρονια αρχιζει και θαμπωνει αρκετα, ειδικα στις μπασες χορδες. Τοτε θελει αλλαγμα. Αλλα παντα ειναι μεγαλη ξενερα οι καινουριες, ειδικα σε tele.
αλλά το ίδιο νιώθω και σε άλλο έγχορδο που καταπιάνομαι