- Πόντοι
- 398
Όντως κάνει καλή δουλειά.Σωστό. Θα είναι ασάλιωτο.
Απο ήχο πάντως θα λειτουργεί σαν low pass filter αλλά μπρος στο ηθικό δίδαγμα που περνάς, αυτά είναι ψήγματα.
Who cares.
Εγώ λέω να σε τιμωρήσουμε.Όντως κάνει καλή δουλειά.
Για το ηθικό δίδαγμα γράφω ένα τραγουδάκι θα το ανεβάσω τις επόμενες μέρες.
Ελπίζω να μην πέσει λογοκρισία.
Θα ξαναμπώ με άλλο προφίλ.Εγώ λέω να σε τιμωρήσουμε.
Να σε διαγράψουμε.
Διαγράψτε τον!
??![]()
Θα σε τιμωρουμε συνέχεια.Θα ξαναμπώ με άλλο προφίλ.
Δεν γλιτώνετε.
Η τρολαρεις η ζεις σε άγνοια και δεν γνωρίζεις ότι Εγώ είμαι ο Αυτοκράτορ της Ρωμανίας.Θα σε τιμωρουμε συνέχεια.
Δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είναι δικό μου το NOIZ. Ίσως το αγοράσω αργότερα.
Αν ήμουν όμως αυτοκράτορας θα διεταζα να σε φέρουν μπροστά μου και μετά θα διεταζα τους πραιτωριανους μου να σε πάνε 3 μήνες καταναγκαστικη εργασία να φροντίζεις γέρους ετοιμοθάνατους.
Θα τους εγνεφα και θα.τους το ψυθιριζα. Η φωνή του Αυτοκράτορα, δηλαδή η δική μου, δεν θα είχε ακουστεί ποτέ στην αίθουσα του θρόνου. Χαχαχαχαχαχα
Εγώ είμαι ο Αυτοκράτορας.Η τρολαρεις η ζεις σε άγνοια και δεν γνωρίζεις ότι Εγώ είμαι ο Αυτοκράτορ της Ρωμανίας.
Μπε στην σελίδα μου να το διαπιστώσεις.
Ελληνική Δημοκρατία Αυτοκρατορία της Ρωμανίας.
Δεν έχεις ούτε ένα ακόλουθο.Εγώ είμαι ο Αυτοκράτορας.
Και έδωσα εντολές.
Μέχρι το απόγευμα να έχουν εκτελεστεί γιατί θα στείλω τους εκτελεστές στο απόσπασμα για πλημμελη εκτέλεση προφορικής αμέσου διαταγής του Αυτοκράτορα. Βαρύ αδίκημα στην Αυτοκρατορία μου.
Αν ήταν γραπτή η εντολή είναι χειρότερα.
Οι πλημμεληματιες σε αυτή την περίπτωση πρώτα βασανιζονται φρικτά και μετά εκτελούνται.
Μπορεί και να εκτελεστούν πρώτα και μετά να βασανιστουν φρικτά.
Χαχαχαχαχα
Εσύ δεν έχεις. Εγώ έχω. Δεν έχουν άλλη επιλογή εξάλλου οι δικοί μου.Δεν έχεις ούτε ένα ακόλουθο.
Έχω χιλιάδες που αυξάνονται κάθε μέρα.
Μην του μπαίνεις και πολύ γιατί έκανε ένα φεγγάρι στην Β. Κορέα και μάλιστα αντιμαχόμενος του Kim....Μαρέσεις διότι παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα.
του Kim....
Φτάνει που τον ξέρουν ο Cos και ο κβαντικός.... Εσύ είσαι απολιτίκ....!Αφτός πάλι ποιος είναι?
Εγώ μόνο την Κιμ Καρντάσιαν ξέρω.
Όλο καινούρια ονόματα μου είσαστε.
Τι σωστός..; ακόμα προσπαθώ να "ξεπεράσω" το hangover από το γάλα που ήπια χθες το βράδυ...Σωστός!
προσπαθώ να "ξεπεράσω" το hangover από το γάλα που ήπια χθες το βράδυ...
Για γάλα μιλάμε βρε, όχι για κρασί! Μεβγάλ φρέσκο (δεν είχε λήξει το είδα σήμερα το πρωί...), σε χάρτινη μοντέρνα συσκευασία!Ήτανε σε χάρτινη συσκευασία, σε πλαστική ή σε γυάλινη?
Έχει σημασία.
σε χάρτινη μοντέρνα συσκευασία !
Ούτε σε σκυταλοδρομίες να παίζαμε... εσύ είσαι στην ομάδα του Cos ή του διεμπλεκόμενου;Το φαντάστηκα.
Άρα δεν έβλεπες τι είχε μέσα.
Σίγουρα δεν έβαλες εκεί κατά λάθος χύμα ούζο?
Αραιωμένο με νεράκι μοιάζει με γάλα.