- Πόντοι
- 1,058
Εδώ σ' έχω Bill.
![]()
Πόσο κάνει μάστορα; Άμα τρέξω 2 μαζί λες να ανοίξω ρωγμή στο χωροχρόνο και να αρχίσουν να μπλέκονται παράλληλα σύμπαντα;
Εδώ σ' έχω Bill.
![]()
1. Πόσο κάνει μάστορα;
2. Άμα τρέξω 2 μαζί λες να ανοίξω ρωγμή στο χωροχρόνο και να αρχίσουν να μπλέκονται παράλληλα σύμπαντα;
τι παιζει ο Μεσι;Κάτσε βρε μάστορα, θες να κοτσαρεις ενα πεταλι και να γίνεις Αντι Τιμονς; Ειναι σαν να ρωτας: "αμα βάλω τα παπούτσια του Μέσι θα γίνω Μεσι;"
Πιστεύεις δλδ οτι αν έπαιρναν την κιθάρα απο τα χέρια του τιμονς και όλο το πακετο γενικά και του το έδιναν, θα ακουγόταν σαν τον τιμονς;To παραδειγμα με τον Μεσι και τα παπουτσια δεν ισχυει ρε παιδια.Το ερωτημα ηταν αν θα ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ σαν τον Τιμονς οχι αν θα ΠΑΙΖΩ σαν τον Τιμονς...
...
ε ναι εννοείται.Συμφωνω αλλα αυτο αφορα το χαρακτηριστικο τροπο που παιζει ο ιδιος και οχι τον εξοπλισμο του.Αν παιξω το ιδιο αθορυβο με την ιδια πενα την ιδια γωνια στην πενα την ιδια ατακα και το ιδιο feel....δηλαδη αν παιξω το ιδιο....θα ακουστω το ιδιο...
Θα συμφωνήσω. Δεν θέλει και πολύ να ακουστεί σαν φα που σιγά σιγα δίνει τη θέση της στο μι.μπααα
το μι ανοιχτο ειναι απο τα πιο δυσκολα να ακουστουν σωστα κτγμ
Εγώ έχω 3 Rock. Ακούγομαι μιάμιση φορά καλύτερα από κάθε τυχάρπαστο επανκελματία.Περιμενω αποψης
Θα συμφωνήσω. Δεν θέλει και πολύ να ακουστεί σαν φα που σιγά σιγα δίνει τη θέση της στο μι.
Το παθαίνω κάθε φορά που τη χτυπάω με λίγα νεύρα παραπάνω ?
βασικά η απάντηση στο ερώτημα είναι ΟΧΙ.
(για πολλούς λόγους....δεν έχω την ιμπανέζ, δεν έχω τα μηχανάκια που έχει, δεν έχω την πένα του....ούτε καν το ποστερ με τον Miles δεν έχω....)
επειδή βλέπω κάποιοι το βλέπουν σοβαρά...τεσπα...
γενικώς χιούμορ κάνω....
(με μια ελπίδα ζούμε) :classic_unsure: