αν πάρω αυτό το πετάλι....

Σεναριο Α.

Φιλοσοφικη η ερωτηση σου, αρα θα απαντουσα οτι ολα ειναι θεμα χεριου....

Σεναριο Β

Μιλας κυριολεκτικα, αρα θα απαντουσα οτι προκειται για high gain πεταλι, με καλες κριτικες. Εαν σου αρεσει, σιγουρα θα εχεις κοντινο αποτελεσμα με σχετικα hot μαγνητες.

Σκεφτεσαι να αγορασεις πεταλι με τοσο gain?

Όχι, έτσι ακούγεται μόνο ο Andy Timmons.

Ενδιαφέρον πετάλι όμως, ευέλικτο.

Αν απαντήσεις στο ίδιο ερώτημα για το παρακάτω πετάλι στο βίντεο....

... θα απαντήσω κι εγώ στο δικό σου. :classic_rolleyes:

Το συγκεκριμενο το εβγαλαν τωρα. Ειναι μικρο και ο ηχος ειναι καλυτερος (για μενα) σε σχεση με τα χοντρα αδερφια του. Και νορμαλ τιμη.

βασικά η απάντηση στο ερώτημα είναι ΟΧΙ.

(για πολλούς λόγους....δεν έχω την ιμπανέζ, δεν έχω τα μηχανάκια που έχει, δεν έχω την πένα του....ούτε καν το ποστερ με τον Miles δεν έχω....)

Το συγκεκριμενο το εβγαλαν τωρα. Ειναι μικρο και ο ηχος ειναι καλυτερος (για μενα) σε σχεση με τα χοντρα αδερφια του. Και νορμαλ τιμη.
άσε να έρθει ο βίντατζ λαμπάτος που έχω για μόντα...

Παίδες, ποιο overdrive θα με κάνει να ακούγομαι έτσι; Έχω αλλάξει 17 πετάλια και ακόμα τίποτα!  :classic_laugh:

7 minutes ago, BillTrantos said:

Παίδες, ποιο overdrive θα με κάνει να ακούγομαι έτσι; Έχω αλλάξει 17 πετάλια και ακόμα τίποτα!  :classic_laugh:

Δεν χρειαζονται πεταλια με αυτονα.

Τα καταλληλα δακτυλιδια στα σωστα δακτυλα και εισαι ετοιμος.

4 hours ago, dimsonic said:

λες να ακούγομαι έτσι?

Κάτσε βρε μάστορα, θες να κοτσαρεις ενα πεταλι και να γίνεις Αντι Τιμονς; Ειναι σαν να ρωτας: "αμα βάλω τα παπούτσια του Μέσι θα γίνω Μεσι;"

Εδώ σ' έχω Bill.

Malmsteenizer.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back