Πάντως αυτό ακριβώς ειναι το ρεζουμε.Για κάθε ποστ που κάνεις υπάρχει επιλογή που λέει: Να ειδοποιηθώ για νέες απαντήσεις.
Επίσης στο προφίλ σου έχεις "Διαχείριση περιεχομένου που παρακολουθώ"
Με αυτό τον τρόπο ενημερώνεσαι με αυτόματα email (εκτός και αν δεν τα βλέπεις) αλλά και απο τον browser που σου δίνει και ηχητικό μήνυμα εκτός... και αν είπες "όχι" στο pop up ενημέρωσης που σου εμφανίστηκε την πρώτη φορά, οπότε θα πρέπει να το αναιρέσεις εκεί.
Ωραία σκέψη και σ' ευχαριστώ που μπήκες κι εσύ και οι υπόλοιποι στην διαδικασία.
Η ενότητα Clips λειτουργεί πλέον ως εξής: ανεβάζω κομμάτι εκεί (όπου εμφανίζεται και στην πρώτη σελίδα πλέον) ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται αυτόματα θέμα και στην κατηγορία Clips στο Forum με αναφορά στην ενότητα. Οπότε είτε αφήνετε review και αστεράκια εκεί, είτε μπαίνετε και το συζητάτε και στο φόρουμ αν νομίζετε πως το σηκώνει. Η όλη λογική πάντως είναι να αναδεικνύονται τα διαμαντάκια.
Τα παλιά παραμένουν στο φόρουμ μέχρι νεοτέρας. Κάτι θα κάνουμε, μη βιάζεστε.
μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...ή θα μπει καποιος στον κόπο να κανει μια επιλογη και να τα περάσει, να χώσουμε τους moderators που τους πληρώνουμε και κάθονται, τόσα λεφτά................. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ωραίος , βοήθησε αρκετά μιας και είχα το ίδιο πρόβλημα σε σημείο να βαριέμαι να ασχοληθώ . Κάπως καλύτερα με την custom προσαρμογήΕν τέλει έφτιαξα μια δικιά μου ροή που τα βγάζει όπως θα ήθελα!?
Το είδα κι εγώ. Στην αρχή το πέρασα για ολόκληρα ποστς μέχρι να πάρω χαμπάρι πως ήταν υπογραφές.βλέπω ότι κάποια μέλη κατάφεραν και έχουν στην υπογραφή τους το προφιλ τους στο soundcloud κάτι που το θεωρώ πολύ βολικό καθώς με εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να βρει και να έχει πρόσβαση στο υλικό που ενδέχεται να υπάρχει εκεί.
Προσπαθώ να το βάλω στην υπογραφή μου αλλά παίρνω μηνύματα λάθους.
Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να γίνει αυτό?
Οι μεγάλες υπογραφές ενοχλούν στην συζήτηση και δεν ενθαρρύνονται.βλέπω ότι κάποια μέλη κατάφεραν και έχουν στην υπογραφή τους το προφιλ τους στο soundcloud κάτι που το θεωρώ πολύ βολικό καθώς με εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να βρει και να έχει πρόσβαση στο υλικό που ενδέχεται να υπάρχει εκεί.
Προσπαθώ να το βάλω στην υπογραφή μου αλλά παίρνω μηνύματα λάθους.
Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να γίνει αυτό?
Πέτα χύμα το url link κι έγινε.Ασχετο. Πώς βάζουμε ένα video από το youtube π.χ , αλλά embedded , όχι σαν URL link?