Shark Guitars - Θα μας τρελάνουν οι Τούρκοι...

Έκανες μια "ημισοβαρή" ερώτηση, για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο από τα φράγκα και τις γκόμενες στην ανθρώπινη εξέλιξη. Από αυτή την ερώτηση μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι μιλάς για την βιολογική εξέλιξη και τη συσχετίζεις με το είδος της ευτυχίας που παράγεται από τις ντοπαμίνες όταν ικανοποιείς μια άμεση ανάγκη σου.

Όταν όμως προσπαθώ να το απαντήσω όλο αυτό, στην αρχή προσπαθείς να αποκόψεις την ευτυχία από την εξέλιξη και τέλος επεκτείνεις το νόημα της λέξης "εξέλιξη" στον πολιτισμό κλπ για να το αποδομήσεις. Ακόμη και το ότι το καναρίνι ανήκει στα απλά είδη και δε νοιώθει ευτυχία όταν ζευγαρώνει ή όταν προσελκύει ταίρι, είναι μια προσπάθεια επέκτασης της θέσης του chatgpt, αποτυχημένη, όπως μπορεί να σε διαβεβαιώσει όποιος έχει δει καναρίνια.

Επι λεξει η ερωτηση που εκανα ειναι αυτη:
Ημισοβαρα: Και τί αλλο ειναι η ανθρωπινη εξελιξη εκτος απο καινουριοι/καλυτεροι τροποι για να φτασεις στα λεφτα ή/και στις γκομενες;

Αν απο αυτο καταλαβαινεις οτι αναφερομαι στην βιολογικη εξελιξη του ανθρωπου σαν ειδος, τοτε θεωρεις οτι η εξελιξη του ειδους γινεται με τετοιο ρυθμο που μπορει καποιος να διακρινει σκαλοπατια κατα τα οποια βρισκονται καινουριοι/καλυτεροι τροποι. Οκ αλλα στην πραγματικοτητα δεν γινεται ετσι, οι τελευταιες προσαρμογες του ειδους μας υπολογιζονται να εγιναν 6-10000 χρονια πριν. Σαφως δεν γνωριζω τί εκαναν τοτε οι ανθρωποι για να φτασουν στις γκομενες.
Αλλα αστο αυτο. Ειναι δυνατον να καταλαβεις απο αυτο που ειπα οτι ο χομο ερεκτους ειχε σαν κινητρο τα λεφτα για να εξελιχθει σε χομο σαπιενς; Και τί ειναι η εξελιξη; Συνειδητη επιλογη του καθε ειδους;
Και οταν λεω αυτο: "Μπορω να σκεφτω πολλες περιπτωσεις που η ανθρωποτητα εξελιχθηκε και το αποτελεσμα ηταν λιγοτερη ευτυχια γενικα, μεχρι απολυτη τραγωδια ειδικα." εσυ καταλαβαινεις οτι αναφερομαι σε πιθηκους (τους αλλους οχι εμας); Σε διαβεβαιωνω δεν γνωριζω για καποια συγκεκριμενη τραγωδια της κοινωνιας των τρωγλοδυτων ή των γοριλων. Το συγκεκριμενο που ειχα στο μυαλο μου εγινε πριν 80 χρονια περιπου και αφορα χομο σαπιενς σαπιενς.
Οπως καταλαβαινεις δεν προσπαθω να αποκοψω τιποτα. Εσυ εφερες στη συζητηση την ευτυχια και θεωρησα οτι δεν ειναι στο θεμα που συζηταγαμε.
Το αν το καναρινι νιωθει ευτυχια και μαλιστα ειναι τοσο απλο να το ξερεις αυτο αρκει να εχεις δει ενα καναρινι. Οκ, δεν εχω δει καναρινι ευτυχισμενο κυριως γιατι η ευτυχια χρειαζεται συνειδηση που τα καναρινια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Αν δω ομως καναρινι να δηλωνει ευτυχισμενο (ή να συνθετει μουσικη πχ) πιθανοτατα θα λειτουργησουν τα αρχεγωνα ενστικτα μου και θα το βαλω στα ποδια ή θα ετοιμαστω για μαχη. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Είπα ότι ο Ζappa ήταν στο κέντρο της φάσης μέσα στο Hollywood και είχε τα μέσα. Μεγάλωσε μέσα στην Καλιφόρνια του '60 που ήταν το melting pot της τέχνης και του πειραματισμού για πολλούς. Έκανε μια βόλτα στα μπαράκια του LA και στρατολόγησε μουσικάρες. Toν είδε ο manager του Bob Dylan και τον υπέγραψε στη Verve, μια εταιρεία που είχε χώρο για μουσικούς σαν τον Zappa. Πόσοι συνθέτες στον πλανήτη έχουν τέτοιες ευκαιρίες;

Το πήρες και το επέκτεινες στο ότι ο Zappa γεννήθηκε στο Hollywood, βοηθήθηκε από τους σχετικούς με τις τέχνες γονείς του, έφαγε σπρώξιμο από το σύστημα και τον έφτιαξαν οι γνωριμίες. Μετά απάντάς σε αυτό, αλλά εγώ δεν έχω πεί τίποτα από αυτά. Εκτός βέβαια αν μπέρδεψες τα μέσα με το "μέσον" που χρειάζεται για να κάνεις δουλίτσες στην Ελλάδα.
Ειπες επι λεξει αυτο:
Ο Frank ζούσε στο επίκεντρο μιας κατάστασης που έτσι κι αλλιώς ευνοούσε ελάχιστους. Γεννημένος στο Hollywood μέσα σε γειτονιά με μουσικούς και καλλιτέχνες. Στην ίδια γειτονιά έγινε iconic μέχρι κι ο Captain Beefheart, που αν ζούσε σε καμιά βαρβαρική εσχατιά της αυτοκρατορίας, θα τον είχαν κλείσει σε ίδρυμα από τα 12.
Αυτο δεν ειναι απλα ανακριβες, ειναι αναληθες τελεια. Το μονο που σωζεται απο αυτο ειναι οτι ηξερε τον καπρεν μπιφχαρτ απο το σχολειο (φυσικα οχι στο χολιγουντ). Θεωρεις οτι χρειαζεται να το επεκτεινω για να ειναι αναληθες;
Απλα εγραψα και λιγο επιπλεον κοντεξτ για την ζωη του ζαπα ως εφηβος και ειπα οτι ηταν outsider.
Επανηλθες με αυτο:
Και όντως ζούσε στο Hollywood, από την εφηβεία. Τώρα τί σόι περιθωριακός ήταν με όλους αυτούς τους διάσημους με τους οποίους έκανε παρέα και ποιο παιδί στον πλανήτη Γη την δεκαετία του '60 θα είχε τα μέσα και τα έξω που είχε ο Frank, νομίζω είναι απλό να το καταλάβουμε.
Το οποιο συνεχιζει στο ιδιο βιολι να ειναι αναληθες. ΟΛΟ. Εντωμεταξυ εδω λες για τα "μεσα και τα εξω" αλλα τωρα λες να μην το μπερδεψουμε αυτο με το "μεσον" που χρειαζομαστε στην ελλαδα. Μαλλον εννοουσες οτι ειχε γκιμπσον ξερω γω και καλο ενισχυτη. Εντωμεταξυ εκανε παρεα με διασημους οπως λιγα παιδια στον πλανητη γη αλλα φυσικα δεν εννοεις οτι τον εφτιαξαν οι γνωριμιες και το συστημα. Οχι πως τολμησα να το σκεφτω; Εκανα επεκταση της αποψης σου... Για πες μου εναν σελεμπριτι φιλο του μιας ξερεις τα μεσα και τα εξω του λος αντζελες του 60;

Τελικα καταληγεις οτι απλα ειχε τη δυνατοτητα να κανει βολτες στο λος αντζελες και να βρει μουσικαρες :oops: (οκ ειναι και αυτο μια αποψη για τους πρωτους mothers) και τους ειδε καποιος γνωστος μανατζερ και τους υπεγραψε. ΟΥΑΟΥ απιστευτη τυχη! Ποιος αλλος θα μπορουσε να εχει αυτην την τυχη; Εεεεεε οποιοσδηποτε επαιζε μουσικη σε μεγαλη πολη των ΗΠΑ την ιδια εποχη;

Βεβαια και αυτα που γραφεις αφορουν το πως φτιαχτηκαν οι mothers (περιπου) αλλα η καριερα του ξεκιναει απο πιο πριν απο το studio z πχ. Αλλα οκ ειναι μια καλη αρχη.

@tubarao Αυτό που κάνεις σε όλη αυτή την προσπάθεια debate, είναι να επεκτείνεις τις θέσεις μου μέχρι εκεί που μπορείς να βρεις έδαφος απάντησης.
Εδω, αν καταλαβαινω σωστα, με εγκαλεις στην ταξη γιατι πανω στην προσπαθεια μου για debate (οντως προσπαθω και ειμαι ο μονος απ οτι βλεπω) δημιουργω strawmen που χρησιμοποιω για να επιτεθω στις θεσεις σου. Για να δημιουργησω strawmen ειναι απαραιτητο ομως να παραποιησω τις θεσεις σου πραγμα που δεν εκανα πουθενα (ή τελος παντων αν εκανα δειξε μου πού).
Το να επεκτεινεις μια θεση για να εξετασεις τα λογικα επακολουθα της ειναι ενας εγκυρος τροπος να αντικρουσεις μια θεση και χρησιμοποιειται κατα κορον απο debaters. Δες πχ reductio ad absurdum.😉

Κακως εχετε παει στον Zappa και στο Hollywood. Ο στοχος ενος συμβολαιου με μια εταιρια, και η σοβαρη δουλεια που επρεπε να πεσει για αυτο, δεν αφορουσε μονο το λος αντζελες, αλλα και πιο περιφεριακες δυναμεις, και την Ελλαδα. Και πολλα σχηματα τον καταφεραν αυτο τον στοχο. Καποια σχηματα εφτασαν μαλιστα να ζουνε και απο αυτο, σιγουρα οχι με τις hollywood πισινες και τις βιλαρες, απλα να ζουνε. Βεβαια μιλαμε για ειδη που ειχαν καποιο κοινο, ειτε σε μεταλ, ειτε σε χιπχοπια, ειτε σε ελληνοφωνο ροκ. Με πειραματικο electropostpunkindustrialgrinddub :ROFLMAO: δεν εχω κατι υποψη μου.

Οταν βεβαια στερεψε η κανουλα σχολασε και ο γαμος. Οπου εχει ακομα καποια κονομα, ξερω γω τραπ, σκυλοποπ κλπ κατι γινεται. Τα αλλα ειδη που χαθηκε και αυτη η ελαχιστη ελπιδα, τερμα, το εχουν ριξει στο youtube :ROFLMAO:

Αν απο αυτο καταλαβαινεις οτι αναφερομαι στην βιολογικη εξελιξη του ανθρωπου σαν ειδος, τοτε θεωρεις οτι η εξελιξη του ειδους γινεται με τετοιο ρυθμο που μπορει καποιος να διακρινει σκαλοπατια κατα τα οποια βρισκονται καινουριοι/καλυτεροι τροποι. Οκ αλλα στην πραγματικοτητα δεν γινεται ετσι, οι τελευταιες προσαρμογες του ειδους μας υπολογιζονται να εγιναν 6-10000 χρονια πριν. Σαφως δεν γνωριζω τί εκαναν τοτε οι ανθρωποι για να φτασουν στις γκομενες.
Η ανθρώπινη εξέλιξη είναι κάτι αρκετά συγκεκριμένο. Ίσως αν θες να είμαστε όλοι ακριβολόγοι, πρέπει να ξεκινήσεις από τις δικές σου διατυπώσεις.
η ευτυχια χρειαζεται συνειδηση που τα καναρινια
πάντως και κατάθλιψη παθαίνουν, δεν ξέρω πώς ορίζεις τη συνείδηση, διευκρίνισέ το για να μην μιλάμε στον αέρα.
Μαλλον εννοουσες οτι ειχε γκιμπσον ξερω γω και καλο ενισχυτη.
Όχι. Είχε μουσικάρες που τους είχε μαζέψει από random καταγώγια και τον μάνατζερ του Ντύλαν στο κοινό και την Verve.
Ότι μπορεί να βρει ο μέσος μουσικός σε κάθε εποχή...
Εεεεεε οποιοσδηποτε επαιζε μουσικη σε μεγαλη πολη των ΗΠΑ την ιδια εποχη;
Και θα ίσχυε το ίδιο. Ότι είχε και τα μέσα. Γιατί εγώ δεν είπα πουθενά ότι ο Zappa δεν είχε φοβερές ικανότητες. Αυτό είναι επέκταση της θέσης μου. Μπορεί όντως τελικά να μην καταλαβαίνεις...
Δες πχ reductio ad absurdum
Εγώ σου έδειξα ήδη το strawman by addition. Δείξε μου κι εσύ το reductio in absurdum

Η ανθρώπινη εξέλιξη είναι κάτι αρκετά συγκεκριμένο. Ίσως αν θες να είμαστε όλοι ακριβολόγοι, πρέπει να ξεκινήσεις από τις δικές σου διατυπώσεις.

πάντως και κατάθλιψη παθαίνουν, δεν ξέρω πώς ορίζεις τη συνείδηση, διευκρίνισέ το για να μην μιλάμε στον αέρα.

Όχι. Είχε μουσικάρες που τους είχε μαζέψει από random καταγώγια και τον μάνατζερ του Ντύλαν στο κοινό και την Verve.
Ότι μπορεί να βρει ο μέσος μουσικός σε κάθε εποχή...

Και θα ίσχυε το ίδιο. Ότι είχε και τα μέσα. Γιατί εγώ δεν είπα πουθενά ότι ο Zappa δεν είχε φοβερές ικανότητες. Αυτό είναι επέκταση της θέσης μου. Μπορεί όντως τελικά να μην καταλαβαίνεις...

Εγώ σου έδειξα ήδη το strawman by addition. Δείξε μου κι εσύ το reductio in absurdum
Λοιπον κοιτα για την ανθρωπιη εξελιξη σου ανελυσα ακριβως τί ειπα και πως. Απο την αρχη ειπα οτι το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου. Δεν θα ασχοληθω αλλο να λεω οτι το καναρινι δεν συνθετει μουσικη, αν αυτο θελεις να πιστευεις πιστευε το. Παντως, χιντ, αν θες να πας μια τετοια συζητηση στα ορια της, υπαρχουν πολυ πιο εξελιγμενα ζωα που οι διαφορες τους με τον ανθρωπο αρχιζουν να γινονται πολυ λιγοτερο διακριτες (αλλα παντα υπαρχουν) πχ ορκες, ελεφαντες, κορακια κλπ.
Για εσενα ηταν σαφες για τί μιλουσαμε για μενα ηταν λιγοτερο, ετσι κ αλλιως, ξαναλεω, μεταξυ σοβαρου και αστειου μπηκα σε αυτη τη συζητηση, αλλα αν ακομα εχεις αμφιβολια, οχι, η θεση μου δεν ηταν οτι ο χομο ερεκτους αραζε και επρεπε να του ταξεις λεφτα για να αποφασισει να εξελιχθει σε χομο σαπιενς λες και ειναι ποκεμον. Αλλα οκ το παιρνω πανω μου, ημουν ασαφης.

Και παμε τωρα στο αλλο: Ε, παραδινομαι.
Αρχικα λες οτι γεννηθηκε στο χολιγουντ. Σου απανταω οτι δεν ισχυει, γεννηθηκε στη βαλτιμορη. Μου λες δεν ειπες ποτε οτι γεννηθηκε στο χολιγουντ (εκει ξεκιναμε με τις ακριβολογιες), απλα μεγαλωσε στο χολιγουντ. Σου λεω δεν μεγαλωσε στο χολιγουντ και το πιθανοτερο ειναι να μην ειχε πατησει το ποδι του καν στο χολιγουντ. Μου λες οτι επεκτεινω την αποψη σου για να την καταριψω και κατι τετοια. Σου κανω κουοτ ακριβως τι ειπες και δειχνω οτι απαντησα ακριβως στο τί ειπες + εδωσα καποιο context. Και καταληγεις τωρα, συμφωνωντας μαζι μου, οτι ειχε πανω κατω τις ιδιες ευκαιριες με οποιονδηποτε μουσικο σε μεγαλη πολη της αμερικης (δλδ ποσο ηταν τοτε; το 50% του πληθυσμου ας πουμε; ) και το οποιο εχω γραψει απο την αρχη λεγοντας οτι ειναι τυχερος που γεννηθηκε στην αμερικη και οχι στη λευκορωσια. Και το καλυτερο; Μου λες οτι δεν καταλαβαινω ΛΟΛ Και το ακομα καλυτερο; Θεωρεις οτι μου εδειξες και τα strawman και πετας και ενα καινουριο για τις ικανοτητες του ζαπα ΛΟΛΟΛ Ενταξει σηκωνω τα χερια ψηλα, εγω το εκανα, ειμαι ενοχος!
Αληθεια, που βαζεις το οριο για να πεις "οκ τα θυμαμαι λαθος" ή "τα ειχα διαβασει λαθος" ή "μου τα χανε πει λαθος" δλδ πραγματικα ειναι out of thin air αυτα που εγραφες.

Μπακαλιστικα αυτο πχ ειναι ad absurdum:
Αν απο αυτο καταλαβαινεις οτι αναφερομαι στην βιολογικη εξελιξη του ανθρωπου σαν ειδος, τοτε θεωρεις οτι η εξελιξη του ειδους γινεται με τετοιο ρυθμο που μπορει καποιος να διακρινει σκαλοπατια κατα τα οποια βρισκονται καινουριοι/καλυτεροι τροποι. Οκ αλλα στην πραγματικοτητα δεν γινεται ετσι, οι τελευταιες προσαρμογες του ειδους μας υπολογιζονται να εγιναν 6-10000 χρονια πριν.
εχω μια επιφυλαξη γιατι οι συνεπεις που προκυπτουν δεν ειναι λογικο σφαλμα αλλα ξερουμε οτι ειναι ψευδεις οποτε μπορει να λεγεται και καπως αλλιως επισημα αλλα η λογικη ειναι η ιδια.

Αληθεια, που βαζεις το οριο για να πεις "οκ τα θυμαμαι λαθος" ή "τα ειχα διαβασει λαθος" ή "μου τα χανε πει λαθος" δλδ πραγματικα ειναι out of thin air αυτα που εγραφες.
Δεν φταίω εγώ αν σε μια συζήτηση που ξεκινάει από μια ατάκα μου για Ελληνικές μπάντες, ότι αν δε ζεις σε δυο τρία μέρη στον κόσμο, είσαι γραφικός να πιστεύεις σε ροκσταριλίκια και επιτυχίες, εσύ πιστεύεις ότι είπα τον Ζάππα ατάλαντο. Η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο ταλέντο έχεις, ακόμη κι αν ήσουν ο Ζάππα στα τέλη του '60 στην Αθήνα, δε θα είχες καμία πιθανότητα.

Όπως και να 'χει είναι σαφές σε εμένα ότι το noiz δεν είναι φτιαγμένο για αναλύσεις επιπέδου Παντείου ή ΑΣΟΕΕ. Kαλύτερα να μιλάμε για μαγνήτες πχ που έχουμε όλοι κάτι ενδιαφέρον να πούμε αντί να αναλωνόμαστε στο αν ο Ζάππα γεννήθηκε ή πήγε έφηβος στο LA, αν έμενε στο Hollywood ή αν έπαιρνε το λεωφορείο και πόσο χρονών ήταν όταν το έκανε, αν έχουν τα καναρίνια συνείδηση κι αν με τον όρο "ανθρώπινη εξέλιξη" τελικά εννοούσαμε -κι έπρεπε να έχει γίνει και σαφές- ότι μιλάμε για τις αξίες του σύγχρονου ανθρώπου την κοινωνία ή ό,τι άλλο.

Εγώ σταματάω εδώ γιατί δε μου αρέσει το και το γενικό υφάκι με τα λολ και τα μολ, και δε χρειάζομαι ούτε να λάβω όυτε να αποβάλλω τοξικότητα εδώ μέσα. Καλή συνέχεια.

Δεν φταίω εγώ αν σε μια συζήτηση που ξεκινάει από μια ατάκα μου για Ελληνικές μπάντες, ότι αν δε ζεις σε δυο τρία μέρη στον κόσμο, είσαι γραφικός να πιστεύεις σε ροκσταριλίκια και επιτυχίες, εσύ πιστεύεις ότι είπα τον Ζάππα ατάλαντο. Η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο ταλέντο έχεις, ακόμη κι αν ήσουν ο Ζάππα στα τέλη του '60 στην Αθήνα, δε θα είχες καμία πιθανότητα.

Όπως και να 'χει είναι σαφές σε εμένα ότι το noiz δεν είναι φτιαγμένο για αναλύσεις επιπέδου Παντείου ή ΑΣΟΕΕ. Kαλύτερα να μιλάμε για μαγνήτες πχ που έχουμε όλοι κάτι ενδιαφέρον να πούμε αντί να αναλωνόμαστε στο αν ο Ζάππα γεννήθηκε ή πήγε έφηβος στο LA, αν έμενε στο Hollywood ή αν έπαιρνε το λεωφορείο και πόσο χρονών ήταν όταν το έκανε, αν έχουν τα καναρίνια συνείδηση κι αν με τον όρο "ανθρώπινη εξέλιξη" τελικά εννοούσαμε -κι έπρεπε να έχει γίνει και σαφές- ότι μιλάμε για τις αξίες του σύγχρονου ανθρώπου την κοινωνία ή ό,τι άλλο.

Εγώ σταματάω εδώ γιατί δε μου αρέσει το και το γενικό υφάκι με τα λολ και τα μολ, και δε χρειάζομαι ούτε να λάβω όυτε να αποβάλλω τοξικότητα εδώ μέσα. Καλή συνέχεια.
Σταματας αλλα πριν συνεχιζεις μια τελευταια. Δεν σου αρκει να εισαι λαθος, θελεις να εισαι τελειως λαθος.

Συνεχιζεις παλι να βγαζεις πραγματα απο την κοιλια σου: Δεν πιστευω οτι ειπες τον ζαπα αταλαντο, ουτε καν μου περασε απο το μυαλο, και ακριβως στο προηγουμενο ποστ το απορριπτω αυτο. Εσυ το αγνοεις και συνεχιζεις γιατι... γιατι οχι;

Εχεις δικιο το νοιζ δεν ειναι για συζητησεις που δεν μπορουν να τελειωσουν με ενα μου αρεσει/δεν μου αρεσει ειναι θεμα γουστου. Ποσο μαλλον συζητηση για το πού γεννηθηκε ο ζαπα ή αν συνθετει το καναρινι (τα οποια θεματα εσυ εθεσες και τα 2 παρεπιπτοντως). Ας γραφουμε λιστες απο μαγνητες.
Αλλα δεν φταιει το μεσο για αυτο (το οποιο παρεχει εξαιρετικες δυνατοτητες γενικα). Απαραιτητο για να γινει οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι κατ ελαχιστον να μπορεις να συμφωνεις με τον εαυτο σου για 3 συνεχομενα ποστ πχ.

Για την ιστορια εμενα η αποψη μου ειναι οτι ο ζαπα ηταν αουτσαιντερ και την εχω σχηματισει εχοντας ακουσει 50 δισκους του (στην τυχη το νουμερο αλλα καπου εκει ειναι), εχοντας δει ο τι συνεντευξη του κυκλοφορουσε στο ιντερνετ πριν καμμια 10αρια χρονια, εχοντας δει συνεντευξεις συνεργατων του, εχοντας διαβασει το βιβλιο που υπογραφει ο ιδιος το οποιο εχει πολλα βιογραφικα στοιχεια.
Εσενα η αποψη σου ηταν οτι γεννηθηκε στο χολιγουντ, μεταξυ αλλων, και την εβγαλες απο την κοιλια σου. Και το προβλημα σου ειναι οτι σε διορθωσα.

Α, και τωρα προκυπτει και η τοξικοτητα (ο τι και αν σημαινει αυτο).
Αρχικα να σε ενημερωσω οτι ΛΟΛ ειναι αυτο ακριβως το ανθρωπακι με ελληνικο πληκτρολογιο: :LOL:
Εσυ βρισκεις το ανθρωπακι (ή εστω το οτι γελασα) τοξικο αλλα τα "ειπα δεν ειπα γιατι ειπες οτι ειπα δεν καταλαβαινεις μαλλον οτι ειπα" τα βρισκεις φυσιολογικα και ευγενικα και χρησιμα κλπ φανταζομαι.
Να ξερεις ειναι πολυ εκνευριστικα ολα αυτα μεσα στα εισαγωγικα σε μια συζητηση. Εγω δεν εκνευριστικα, απλα γελασα. Το βρηκες τοξικο...

υγ. οσο και να μην ειναι το καταλληλο μερος, δεν μπορεις να πεις οτι σου ηταν τελειως αχρηστη η συζητηση μας. Τουλαχιστον εμαθες οτι ο ζαπα γεννηθηκε στη βαλτιμορη. Δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι αυτο, αλλα αν ηταν καθολου, δεν θα ειχες αναφερθει καθολου σε αυτο εξ αρχης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back