Θα μας τρελάνει το playback-europe? Νέος Θωμάς?

Από ότι έριξα μια ματιά για τους φίλους Korg έχει χαμηλότερες τιμές από Θωμά...

Και τα POD αρκετά πιο φτηνά!

Το XT 273 (thomann 300)

To 2 127 (thomann 150)

To X3 375 (thomann 400).....

[move]Playback welcome to our lives!![/move]

Μπορώ από τουδε να παραγγείλω άφοβα? Είναι εγγύηση??? Μήπως χρειάζεται να ξέρω γαλλικά????

δεν αργουν και πολυ να τα στειλουν επισης: παρηγγειλα το vox tonelab le δευτερα μεσημερι (χτες), και τριτη μεσημερι (τωρα δηλαδη) ηταν σπιτι μου! τι γινεται πετωντας τα στελνουν???  ;D

;;;;;

Πώς έγινε αυτό;

Maow είπε:
Μπορώ από τουδε να παραγγείλω άφοβα? Είναι εγγύηση??? Μήπως χρειάζεται να ξέρω γαλλικά????
ειναι οι μονοι γαλλοι που μιλανε αγγλικα ;D

mscmkr είπε:
;;;;;

Πώς έγινε αυτό;
- Francois περίμενε, έχει μια ακόμα παραγγελία

-Αποκλείεται Jean-Pierre, έχω ανάψει ήδη τις μηχανές στο F-16.

Τέλος πάντων, άντε ρίχτο μέσα

(σε 15' στην Ελλάδα)

- Μήτσο έχει ένα δέμα με κάτι μπιχλμπίδια..

- Στείλε τον καινούριο που είναι και ψαρωμένος...

-Μικρέ, έχω όρεξη για καψώνια..αν δεν πας αυτό το δέμα σε 1 ώρα στον παραλήπτη θα σε δέσω γυμνό στο μπαλκόνι για 2 ώρες

-Μάλιστα αφεντικό...

Και να πως....

neeq είπε:
- Francois περίμενε, έχει μια ακόμα παραγγελία

-Αποκλείεται Jean-Pierre, έχω ανάψει ήδη τις μηχανές στο F-16.

Τέλος πάντων, άντε ρίχτο μέσα

(σε 15' στην Ελλάδα)
Ε όχι και γάλλοι να τα στέλνουν με αμερικάνικο αεροσκάφος. Με raffale τα στέλνουν :P

μιράζ 2 χιλιάδες είναι ρε(μην σας πώ οτι μιράζ και πεντοχίλιαρα, αχα καλό ε :P)

Γειά χαρά φίλοι της μουσικής και του e-shopping!!! Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro ή θα μου κάτσουν κανα 19% παραπάνω και τέτοια??? Θέλω να πάρω την IBANEZ RG350EX-BK και έχει 80 euro διαφορά από το Thomann.

gas_liosia είπε:
Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro...???
Ναι.

gas_liosia είπε:
Γειά χαρά φίλοι της μουσικής και του e-shopping!!! Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro ή θα μου κάτσουν κανα 19% παραπάνω και τέτοια??? Θέλω να πάρω την IBANEZ RG350EX-BK και έχει 80 euro διαφορά από το Thomann.
ΜΕ ΓΕΙΑ!

Eίναι μία κλάση παραπάνω το Playback...Όλα μου τα πετάλια (8 τον αριθμό) από εκεί τα πήρα και παραπάνω από 2 μέρες δεν έκαναν! Πραγματικά απίστευτη εξυπηρέτηση!! Και μιλούν και Αγγλικά!! Αυτά είναι!

Πρωτα δες αν ειναι in stock, αν δεν ειναι στειλε τους πρωτα email και ρωτα τους ποτε θα ειναι διαθεσιμη.

αγορασα απο playback europe την ibanez jem 7vwh me 1862 euros!! ενω στο thomann εχει κοντα στα 2400!!! βεβαια κανανε ενα μηνα να μου την στειλουν

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back