L
latinangelgr
Guest
αγορασα απο playback europe την ibanez jem 7vwh me 1862 euros!! ενω στο thomann εχει κοντα στα 2400!!! βεβαια κανανε ενα μηνα να μου την στειλουν
Οι μέρες αποστολής είναι 2-3, οπότε μην αγχώνεσαι.jonisp1 είπε:παράγγειλα την ibanez rg370 dxl 141eyro ενώ Ελλάδα τν είχαν 450 και ο θομας 420 άλλα μαλον θα ψηλοαργιση γιατί λέει οτι θα είναι διαθέσιμη σε 10 μέρες +της μέρες Αποστόλης :-[ :-[ :-[
Ενίοτε είναι και...22 ώρες περίπου.Gothic είπε:Οι μέρες αποστολής είναι 2-3, οπότε μην αγχώνεσαι.
Όντως, απλά εγώ δεν έχω κάρτα οπότε βάζω τις δύο μέρες μέχρι να γίνει η μεταφορά του ποσού...Earendil είπε:Ενίοτε είναι και...22 ώρες περίπου.Οι μέρες αποστολής είναι 2-3, οπότε μην αγχώνεσαι.
Ερωτηση: δινει ο thomann με αντικαταβολη?Gothic είπε:Ενίοτε είναι και...22 ώρες περίπου.
Όντως, απλά εγώ δεν έχω κάρτα οπότε βάζω τις δύο μέρες μέχρι να γίνει η μεταφορά του ποσού...
Mπά, δυστυχώς ο thomann δεν έχει αντικαταβολή. Αντικαταβολή έχει μόνο το musicstore, και το extra κόστος είναι 13 ευρώ για την αντικαταβολή. Στον thomann μπορείς είτε με online wire ή με μεταφορά του ποσού από μια τράπεζα, μέσω του λογαριασμού σου (ή όποιου άλλου, αρκεί να δώσεις από πριν τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο ανήκει ο λογαριασμός). Από το playback με τον τελευταίο τρόπο αγοράζω, μια και δεν έχω λογαριασμό σε τράπεζα, κι ούτε θέλω να μπλέξω με χρεωστικές. Απλά να ξέρεις ότι οι τράπεζες στις μεταφορές ποσών στο εξωτερικό (ή και γενικά, δεν ξέρω) κρατάνε κάποιο ποσό. π.χ. σε μένα κρατούσαν 17 ευρώ για τη μεταφορά. Τα πράγματα σε κάθε περίπτωση έρχονται στην πόρτα σου, αν και έχω ακούσει πως σε πιο αμομακρυσμένες περιοχές πρέπει να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο. Ελπίζω να βοήθησα...delta66 είπε:Ερωτηση: δινει ο thomann με αντικαταβολη?
Πως γινεται ακριβως?
Πληρωνεις κατι παραπανω?
Και ερχονται τα πραγματα σπιτι ή ταχυδρομειο?
Κανει το ιδιο το γαλλικο σαιτ?
ευχαριστω