ΚΑΡΡΑ_ΟΝ ΤΟΠΙΚ!!!
ΚΑΤΑΛΑΑΑΑΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ... OFFLINE ACCESSIBILITY?
Ναι! εγω το λεω αυτο!!!!!
Εχω περασει, ως ανηλικος, απο το σταδιο του, "Ολα... Μπλακ Σπάροου"...
Ανηλικος, χωρις το εισοδημα εκεινο που θα μου επετρεπε τη πληρωμη για την αγορα των προγραμματων που ηθελα, + κι αλλες σοβαροτερες δικιολογιες που, ο "Λογος - Βαση", ηταν, "Θελω να δοκιμασω ενα προγραμμα βρε αδερφε, οκ και λιιιγο περα απο τη περιοδο δοκιμης του, για να δω αν οντως με βολευει, στη χρηση του. Και, αυτο, να ξερετε, που το ξερουμε ολοι μας - ειναι γνωστο, μεχρι ενα σημιο, βολευε σε μεγαλο βαθμο και τις ιδιες της εταιριες, στο Να προωθηθει... η δουλεια τους σε μια μεγαλυτερη Κοινοτητα... εκτος των... "Συμβατικων πελατων" τους,,, που υποστηριζαν τα προϊοντα τους! Θεριεψαν πολλα προτζεκτ ετσι ε;;;; χρονια μετα το εμαθα και απο μεσα!
Γιατι μεγαλωσα,,,,, (λεμε τωρα)!!!!!!!!!!!
εβγαλα, καποια, (σχετικο αυτο) λιιιιγα χρηματα παραπανω, επελεξα να μη τα φαω (ολα) σε ασοτίες!!!!!!!!!! και περασα στο εντελως αλλο ακρο!
αυτη τη στιγμη, γραφω απο εναν υπολογιστη, που ολο το software, απο το λειτουργικο, μεχρι το Word, to Live kai to Kontakt, ειναι ολα αγορασμενα απο τις σελιδες των επισημων κατασκευαστων.
Δεν ειναι μονο οτι εχω κανει αντιστοιχες σπουδες με αυτους που εφτιαξαν τα προγραμματα/plugins αυτα, Οκ ειναι σε αρκετα μεγαλο βαθμο!!!!! γιατι μπορω παλι καπως να καταλαβω, τι Τραβηξαν για να βγαλουν, μεσα απο τη διαδικασια της παραγωγης/του στησιματος ενος, ακομα και μικρου προτζεκτ, στην αγορα, αυτο το οποιο μικρο/μεγαλο προτζεκτ!!! και δεν εχουν περασει και λιγα, πιστεψτε με!
Δεν ειναι μονο τα... Μεγαλα κεφαλια, οι Headhunters, που λενε και οι μανατζερσ, που κυνηγουν τα... Heads, για να φτιαξουν μια ομαδα εργασιας, για να γραψουν ενα προγραμμα σε αυτη τη περιπτωση, ειναι και τα... Heads! που υποστηριζονται απο ολα τα κομματια μιας αλυσιδας εταιρια > προτζεκτ&λειτουργιες του > καταναλωτης!
και τα 3 ειναι πολυ ευθραυσθα. Καλα ειδικα σε δισκολες περιοδους, θα χρειαστει υπερπροσπαθια, ακομα και απο μια εταιρια πολυεθνικη, για να κρατησει ισορροπιες!
Πουουουουου θελω να καταληξω;;;;;;;
ΜΟΝΤΕΛΟ,,,,,,,,, - ΑΣΤΡΟΛΑΜΠ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι. Εμενα θα ακουσετε!!!!! γιατι καποιος το ειχε πει/γραψει στο αν τιστοιχο thread. Και ας μην γραφει ποια στο φορουμ!!!!!!
"ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ASTROLAB / ΠΛΗΚΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ, ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ PLUGINS ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ"!
Αυτο το τελευταιο το προσθεσα εγω, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτο ηθελε να το πει κι αυτος!!!!!!!!!!
για να φανταστω, ας πουμε, οτι αυριο το πρωι κλεινει η
Arturia,,,,,

Που ποτέ να μη γινει, γιατι εχει εξαιρετικους προγραμματιστες, sound designers & ατομα στην εξυπηρετηση, που... Εξυπηρετουν πραγματικα με επαγγελματισμο και to the point! αλλα πες βρε παιδι μου οτι γινεται. Τι θα κανω; Θα επιστρεψω στις Ριζες μου. Στο Hardware, που εχω φορτωμενους και τους 16,000 ηχους των πλαγ_κινς μου!
Αυτονομα. - Με πληρη ανεξαρτισια. Το πόσο Λατρεμενο ειναι το Only_Digital_Inside_my_pc, παλι πιστεψτε με, το ξερω πολυ κλαα.
Ευκολια; 1000% Επεξεργαστικη ισχυς & δυνατοτητες;;; 1,000,000 %
...ειναι αυτο που ειναι μεσα, (σημερα) Δικο μου, (αν το θελω), & χειροπιαστω; να_το_κανω_οτι_θελω;;;;;... (και ας ειναι αυλο;;;;

NOOOOOPE!!!!! για το παθος μου τη μουσικη μιλα ωετσι;;;;;
και, μολις τωρα συνειδηπτοποιησα οτι γραφω τοση ωρα σε λαθος νημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ "ΠΛΗΚΤΡΑ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ,,,,,,,,
"ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ DIGITAL, ΜΟΝΟ ΤΑ HARDWARE ΑΓΑΠΑΩ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι ας ειναι Digital...!!!!! Γιατι... Μου ανηκουν...!
Να μην περασει ουτε καν απο το μυαλο των ανθρωπων που διαχειριζονται την N/I να κλεισει. Μακαρι. Το ευχομαστε ολοι.
Γιατι, δε θα αφισει αυτο, το λουκετο δηλαδη, πισω του, μονο:
Ανεργους. Πελατες που εχουν πληρωσει ηδη για υπηρεσιες / και προπληρωσει ακομα, για προϊοντα που, δε θα δουν ποτε: Συνεργατες, που εχουν συμβολεα με την/ις εταιριες που θα βαλουν το λουκετο, που κι αυτοι ειναι πολυ πιθανο να βαρεσουν κανονι μετα,
Ειδικα στο, οτι αυτη η εταιρια εχει σχεση με τεχνη, ε θα αφισει πισω και μια τρυπα, μια στεναχωρια, σε οσους δουλεψαν τα προϊοντα της, και εχουν κανει πραγματα με αυτα!
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SORRY ηθελα να τα γραψω!!!!!