Βλέπετε ταινίες?

Πως βλέπετε ταινίες?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    36
Status
Not open for further replies.
Αυτό το DUNE λέει τίποτα στον τέλος; Γιατί το βλέπω τώρα στο NETFLIX και αρχίζει και μου τη δίνει λιγο, πολύ βαρετό είναι μέχρι στιγμής. Αρχίζω και θυμώνω.
Ασ' τα cos, όλο μιλάνε και εκεί πέρα, δες το τώρα μια που το ξεκίνησες για να το θάψεις εμπεριστατωμένα μετά

Πάλι ο Εκλεκτός; Πότε θα καταλάβουν από το Χόλυγουντ μέχρι τους Αγιατολάχ και τους Πατριάρχες ότι μόνο ένας Εκλεκτός υπάρχει και αυτός είμαι ΕΓΩ! Και μετά από εμένα είναι ο Zimmer.👹🐴🐴

Κώστα,θα αναγνωριστεί κάποια στιγμή η αξία σου και κοίτα να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου σε περίπτωση που έρθει καμιά πρόταση απο Netflix.
Αν τώρα βρεθεί άκρη και μπορείς να χώσεις και κανα δικό σου στην σειρά,ψωμί και αλάτι έχουμε φάι εδω μέσα,δέν πιστεύω να ξεχάσεις τα φιλαράκια σου?
Μαθητή με θές,πιστό με θές,λεπρό με θές,ότι να νε,ένα ρολάκι εκεί να βγάλουμε μεροκάματο να κάνουμε και το ψώνιο μας.

Κώστα,θα αναγνωριστεί κάποια στιγμή η αξία σου και κοίτα να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου σε περίπτωση που έρθει καμιά πρόταση απο Netflix.
Αν τώρα βρεθεί άκρη και μπορείς να χώσεις και κανα δικό σου στην σειρά,ψωμί και αλάτι έχουμε φάι εδω μέσα,δέν πιστεύω να ξεχάσεις τα φιλαράκια σου?
Μαθητή με θές,πιστό με θές,λεπρό με θές,ότι να νε,ένα ρολάκι εκεί να βγάλουμε μεροκάματο να κάνουμε και το ψώνιο μας.
Πάντως το DUNE όταν αυτό το τσογλάνι ο κινέζος έδωσε τους Ατρείδες και μπήκαν οι άλλοι μέσα και τους έσφαζαν άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον. Και το πρώτο που είχα δει πιτσιρικάς ήταν αμφιλεγόμενο. Θυμάμαι ότι έπαιζε ο μετέπειτα κάπτεν Πικάρντ του 'Εντερπραιζ.

Πάντως το DUNE όταν αυτό το τσογλάνι ο κινέζος έδωσε τους Ατρείδες και μπήκαν οι άλλοι μέσα και τους έσφαζαν άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον. Και το πρώτο που είχα δει πιτσιρικάς ήταν αμφιλεγόμενο. Θυμάμαι ότι έπαιζε ο μετέπειτα κάπτεν Πικάρντ του 'Εντερπραιζ.
Σε ενδιαφέρει να γράψεις σε κάποιο περιοδικό για τον κινηματογράφο?
Αυτό είναι κριτική,κατευθείαν στην ουσία,όχι 2 σελίδες μαλακίες.:ROFLMAO:

Το furiosa ειχα δεί,ωραίο ήταν.Το Dune θα κάνω μία,τώρα που ξέρω και την ιστορία θα είναι πιό ενδιαφέρων,αλλά δέν είμαι fan.

Στο Dune μην περιμένεις κρυφά μηνύματα για το νόημα της ζωής και τίποτα μεγάλες ιδέες ξέρω γώ. Από άποψη ιστορίας, μια sci-fi περιπέτεια είναι. Το Dune το βλέπεις για να απολαύσεις την απίστευτη φιλμογραφία (Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ταινιών του γίγαντα Villueneve) και σε δεύτερο επίπεδο την μουσική του Zimmer. Εξαιρετική ερμηνεία από την Ferguson την οποία αντισταθμίζει η τρομερά ανάλατη αλλά μέσα σε όλα, Zendaya.

Στο Dune μην περιμένεις κρυφά μηνύματα για το νόημα της ζωής και τίποτα μεγάλες ιδέες ξέρω γώ. Από άποψη ιστορίας, μια sci-fi περιπέτεια είναι. Το Dune το βλέπεις για να απολαύσεις την απίστευτη φιλμογραφία (Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ταινιών του γίγαντα Villueneve) και σε δεύτερο επίπεδο την μουσική του Zimmer. Εξαιρετική ερμηνεία από την Ferguson την οποία αντισταθμίζει η τρομερά ανάλατη αλλά μέσα σε όλα, Zendaya.
Αυτός ο σαλάμης που τη βαράει που μας τα έχουν πρήξει ότι είναι ομορφάντρας και πέφτουν όλες κάτω. Εγώ τι ήμουν δηλαδή στην ηλικία του αν ήταν αυτός ομορφάντρας. Έλεος πια . :D

O Aquaman πάντως, έπαιξε και έπεσε ηρωικά!
Σε ενδιαφέρει να γράψεις σε κάποιο περιοδικό για τον κινηματογράφο?
Αυτό είναι κριτική,κατευθείαν στην ουσία,όχι 2 σελίδες μαλακίες.:ROFLMAO:
Μα είμαι εξαιρετικός κριτικός. Έχω κρίνει από μουσικές, ταινίες, παραγωγές, τα πάντα. Έχω αποτύπωμα σεντονιών σε όλο το διαδίκτυο εδώ και 20τόσα χρόνια. :D Μέχρι και το newsit βομβαρδίζω με ανώνυμη πολιτική κριτική. Είμαι μεγάλο τρολ!

Frankenstein (2025) by Guillermo del Toro!!

Δεν έχω δει καλή ταινία από τον del Toro και ο Frankenstein δεν είναι εξαίρεση, μια ιστορία που όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν πάνω από 2 αιώνες μπορεί να έκανε εντύπωση... Τη σήμερον ημέρα όμως πραγματικά δεν βλέπεται... Βαρεμάρα μέχρι να πέσεις σε κώμα, βασικά μπορώ να εξιστορήσω ολόκληρη την ταινία σε 2-3 προτάσεις και μιλάμε έκανε πλάνα για 3 ώρες ο πουθενας. Μακριά από del Toro, μπήκε και αυτός στη μαύρη λίστα μαζί με Kubrick, Woody Allen, Robert Eggers και τόσους άλλους πουθεναδες

Δεν έχω δει καλή ταινία από τον del Toro και ο Frankenstein δεν είναι εξαίρεση, μια ιστορία που όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν πάνω από 2 αιώνες μπορεί να έκανε εντύπωση... Τη σήμερον ημέρα όμως πραγματικά δεν βλέπεται...

frankensteins monster frankenstein GIF

Πριν 3 μέρες τo είδα.
Μιά χαρά μου φάνηκε και καλύτερο από άλλες εκδόσεις οπού ήθελαν το τέρας με παξιμάδια στον λαιμό,λές και το έφτιαξε η Hyundai.
Ατμοσφαιρικό,ωραία φωτογραφία,στρωτό Plot,ωραίες ερμηνείες,τι άλλο να ζητήσεις από μία ταινία τέτοιου τύπου?

μπορώ να εξιστορήσω ολόκληρη την ταινία σε 2-3 προτάσεις και μιλάμε έκανε πλάνα για 3 ώρες
Πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι αυτό δεν μπορεί να το συλλάβει η γενιά του TicToc. (ίσως ούτε και εκείνη του Youtube).
Μου φαίνεται λογικό ότι συμβαίνει.
Προσωπικά μπορώ να απολαύσω ταινία που εξιστορείται ολόκληρη με λίγες λέξεις.

Δεν έχω δει καλή ταινία από τον del Toro
Εδώ θα διαφωνήσω, το Ορφανοτροφείο μου άρεσε πολύ και πιο πολύ μου άρεσε το τέλος του (δεν γράφω κάτι παραπάνω για να μην κάνω Spoiler).

• Συμφωνώ
Reactions: MGs
... βασικά μπορώ να εξιστορήσω ολόκληρη την ταινία σε 2-3 προτάσεις ...

Δύο νέοι από αντιπαλόμενες οικογένειες ερωτεύονται. Στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν τις οικογένειές τους, κάνουν μαλακία και πεθαίνουν και οι δύο. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Σαίξπηρ.

Η αδερφή ενός δολοφονημένου προδότη, αντιτίθεται στην εξουσία που αντιπροσωπεύει ένας βασιλιάς, και θάβει τον αδερφό της. Η ξεροκεφαλιά του βασιλιά, φέρνει τραγωδίες στην προσωπική του ζωή και εκείνος στο τέλος μετανοεί. Αντιγόνη, του Σοφοκλή.

Να συνεχίσω...? Η βασική ιστορία παίζει ελάχιστο ρόλο. Είναι καλό και χρήσιμο να θες να πεις κάτι. Αυτό που κάνει τον κινηματογράφο τέχνη, είναι η ικανότητά σου να το πεις με ωραία κινηματογράφηση.

Η ουσία είναι ότι ο Frankenstein είναι μια παλιά ιστορία η οποία κέντριζε το ενδιαφέρον του κοινού πριν από 200 χρόνια. Σήμερα που ο κόσμος έχει υπόψη του πολύ καλύτερες ιστορίες τρόμου ο Frankenstein δεν μπορεί αν τον εντυπωσιάσει. ΟΚ Έγινε ότι μπορούσε να γίνει τεχνικά με τη νέα ταινία αλλά η ιστορία παραμένει βαρετή. Λέμε όχι στην κουλτούρα, κάτω οι πουθεναδες σκηνοθέτες, κάτω ο Kubrick ο άσχετος!

Λέμε όχι στην κουλτούρα, κάτω οι πουθεναδες σκηνοθέτες, κάτω ο Kubrick ο άσχετος!
Διαγραμμένο μέλος από την κινηματογραφική λέσχη να υποθέσω?
Εχει και καλά βρέ,η λάμψη,full metal jacket,πεντάγωνο καλεί Μόσχα?
Τίποτα?
Τον κύβο,αυτόν με τα χρωματιστά τετράγωνα?

Διαγραμμένο μέλος από την κινηματογραφική λέσχη να υποθέσω?
Εχει και καλά βρέ,η λάμψη,full metal jacket,πεντάγωνο καλεί Μόσχα?
Τίποτα?
Τον κύβο,αυτόν με τα χρωματιστά τετράγωνα?
Είμαι σε ένα φόρουμ για ταινίες και κράζω τον Kubrick με κάθε ευκαιρία και μετά με κράζουνε όλοι οι κουλτουριάρηδες του φόρουμ... Έχει πολλή φάση

• Haha
Είμαι σε ένα φόρουμ για ταινίες και κράζω τον Kubrick με κάθε ευκαιρία και μετά με κράζουνε όλοι οι κουλτουριάρηδες του φόρουμ... Έχει πολλή φάση
δεν σε κραζουν οι κουλτουριαρηδες. σε κραζουν οσοι μπορουν να αναγνωρισουν το ανθρωπινο μεγαλειο. :LOL::ROFLMAO:

Last edited:
  • Haha
Σκηνοθέτης είναι ο Peter Jackson, ο David Fincher, ο Nolan

Ο Kubrick είναι ένας δεινόσαυρος της εποχής του λίθου για τον κινηματογράφο... Εκείνη την εποχή λέω, που πρωτοδοκίμασε κάποια πρακτικά εφέ που ήταν ΟΥΑΟΥ για την ξεχασμένη εκείνη εποχή αλλά σωστό βασανιστήριο να τα παρακολουθήσει κανείς σήμερα. Ποιος από εσάς αντέχει να δει την Οδύσσεια του διαστήματος χωρίς να του χαλάσει το Σαββατοκύριακο; Σημειωτέον ότι δεν έμαθε ποτέ να σκηνοθετεί, η πρώτη του ταινία είναι τόσο κακιά όσο η τελευταία του, Το ''Μάτια Ερμητικά Κλειστά'' είναι από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών... Όποιος και να ήτανε με τόσες ταινίες θα είχε μάθει,,, Μπααα

Σκηνοθέτης είναι ο Peter Jackson, ο David Fincher, ο Nolan

Ο Kubrick είναι ένας δεινόσαυρος της εποχής του λίθου για τον κινηματογράφο... Εκείνη την εποχή λέω, που πρωτοδοκίμασε κάποια πρακτικά εφέ που ήταν ΟΥΑΟΥ για την ξεχασμένη εκείνη εποχή αλλά σωστό βασανιστήριο να τα παρακολουθήσει κανείς σήμερα. Ποιος από εσάς αντέχει να δει την Οδύσσεια του διαστήματος χωρίς να του χαλάσει το Σαββατοκύριακο; Σημειωτέον ότι δεν έμαθε ποτέ να σκηνοθετεί, η πρώτη του ταινία είναι τόσο κακιά όσο η τελευταία του, Το ''Μάτια Ερμητικά Κλειστά'' είναι από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών... Όποιος και να ήτανε με τόσες ταινίες θα είχε μάθει,,, Μπααα
Ενταξει τρολαρεις, αλλα το κανεις επιτυχημενα και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος:ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back