- Πόντοι
- 2,548
το κορυφαίο τους ειναι αυτό….
Δεν το έχω ακούσει απο κοντά αυτό αλλα αν θυμάμαι καλά είναι ένα BD-2 και ένα JHS μαζί σωστα? Σίγουρα ενδιαφέρουσα συνταγή!
το κορυφαίο τους ειναι αυτό….
Το χειρότερο distortion που έχω στην κατοχή μου. Υπό του μετρίου. Δεν ξέρουν τι σημαίνει R&D για τη συγκεκριμένη κατηγορία στην boss. Γιαυτό και ακόμα κοστίζει περί τα 60 ευρώ.
Το bd-2 που έχει μέσα θεωρείται -για πολλούς- η καλύτερη έκδοση του. Έχει μεγαλύτερο articulation, πιο καθαρό ήχο, και λιγότερο harsh εάν ανοίξεις το tone.Δεν το έχω ακούσει απο κοντά αυτό αλλα αν θυμάμαι καλά είναι ένα BD-2 και ένα JHS μαζί σωστα? Σίγουρα ενδιαφέρουσα συνταγή!
Ωραία γιατί μετά θα έπρεπε ν' απαντήσουμε 'μεις γιατί έχουμε 3.
Εσείς έχετε 3 για να τα συνδυάζετε με την ενδυμασία. ¨Ένα για το μπλουζάκι της Μαντόνα, ένα για το σκισμένο παντελόνι, ένα....και μετά το παίζει ο Λάκης....μόδας!!!Ωραία γιατί μετά θα έπρεπε ν' απαντήσουμε 'μεις γιατί έχουμε 3.
Σωστός!Εσείς έχετε 3 για να τα συνδυάζετε με την ενδυμασία. ¨Ένα για το μπλουζάκι της Μαντόνα, ένα για το σκισμένο παντελόνι, ένα....και μετά το παίζει ο Λάκης....μόδας!!!
Απορω....εγω θα ειχα πάθει διχασμό προσωπικότητας....Ωραία γιατί μετά θα έπρεπε ν' απαντήσουμε 'μεις γιατί έχουμε 3.
Εγώ είμαι πολυσχιδής!?Απορω....εγω θα ειχα πάθει διχασμό προσωπικότητας....
Μετα απο χρόνια το Βοss GE7 βγαινει και στη θεση του μπαινει ισως ο καλυτερος compressor/clean booster που εχω ακουσει, απο τον Τσάκαλη. Τρομερο μηχαΝιζΜΑ (κανονικα επρεπε να αφησω και το GE7 αλλά δεν εχω χώρο ρε μαμωτο). Ειχα χρονια να χρησιμοποιήσω compressor (πριν απο 15 χρονια δεν τον εκλεινα ποτε μια και επαιζα με μεγαλους ενισχυτες,) και το φΧαρστΙεμαι.....? η Tele μου δε ακομα περισσοτερο...
Προβολή συνημμένου 47447
Περι compressor ο λογος. Το θεωρω οτι βασικοτερο για οποιον παιζει με στρατ/τελε με μονους, (μαζι με delay) και ειναι το μονο πεταλι μου που ειναι μονιμως στο on.
ναι αλλα απλα ο συγκεκριμενος compressor ακουγεται καλυτερα (οριακα αλλα καλυτερα και χωρις τον κλασσικο ΘΟΡΥΒΟ του GE7 που ναι μεν δεν ενοχλει αλλα υπαρχει...) για αυτη τη δουλεια απο το GE7, ειναι το πρωτο πεταλι ever για εμενα που τα καταφερνει και εχω δοκιμασει πολλα eq,booster & comp. πεταλιαΔεν θα μπορουσες να κανεις boost τοτε διατηρωντας την υπαρχουσα κατασταση με τον eq?