Όλοι κάνουν λάθη.Ακομα και οι θεοί.Μονο ΕΓΩ δεν κάνω αλλά είμαι άλλο επιπΑιδο.
Και εγώ δεν κάνω ποτέ λάθη. Πολύ σπάνια, απλά δεν κάνω το σωστό. ?Όλοι κάνουν λάθη.Ακομα και οι θεοί.Μονο ΕΓΩ δεν κάνω αλλά είμαι άλλο επιπΑιδο.
Για αυτό μπέρδεψες τη Hamor με τη LP χθες? ?Όλοι κάνουν λάθη.Ακομα και οι θεοί.Μονο ΕΓΩ δεν κάνω αλλά είμαι άλλο επιπΑιδο.
???Και εγώ δεν κάνω ποτέ λάθη. Πολύ σπάνια, απλά δεν κάνω το σωστό. ?
Για αυτό μπέρδεψες τη Hamor με τη LP χθες?
Ηταν λάθος και η 68αρα Custom σου?Εντάξει μπέρδεψα το ένα λάθος με το άλλο λάθος, double negative άρα ακυρώνει το ένα το άλλο άρα πάλι σΟστΟσ ημΑνε
Ηταν λάθος και η 68αρα Custom σου?
αγαπώ και τις Fender αλλά χωρίς πετάλια (από κομπρεσσορες μέχρι μπουστερ και od/dist pedals) δεν παίζουν
Δεν συμφωνώ με αυτό. Απλά χρειάζεται ενισχυτή που να έχει αρκετό γκάζι (πχ μοντέρνος marshall, orange, hugh&kettner κλπ), και δεν χρειάζεται πετάλια για να σε πάει εκεί που θες. Με ένα booster κάνεις ο,τι θες.
πχ εδώ ξεθαψα μια δοκιμαστική ηχογραφηση στρατ σε βρώμικο κανάλι rocker 15. Χωρίς πεταλια. Με κάνα tube screamer σε παει όπου θες.
strat terror dirty channel.mp3 2.14 MB · 52 downloads
Ένα ελάφρυ od θέλουν, πχ ένα ocd με gain στο 09.00. Με καθαρο κανάλι και πετάλια, ο κομπρεσορας είναι must εάν παίζεις και με clean ήχους
Πάντως ο μόνος λόγος που θέλω να πάρω Les Paul κάποτε λέγεται Mark Knopfler. Αν και έπαιζε με humbuckers πετύχαινε φοβερούς clean και mildly overdriven ήχους ο άτιμος...Θα συμφωνησω, καλυτερο ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ για τζακι δεν υπαρχει, μιλαμε για ΤΗΝ πλεον αχρηστη κιθαρα ? ενα πραγμα κανει ΠΟΛΥ καλα: ξεπερασμενο χαρΔ ροκ ?
Εξαιρουνται οι LP με Ρ90 οι οποιες οντως ειναι χρησιμες και σε πολλες περιπτωσεις ειδικα αν εχουν wrap-around bridge μαμανε, αλλα LP με διπλους? ΜΑΚΡΙΑαποΜΕΝΑ
Αν και έπαιζε με humbuckers
Mπα για τον γνωστό λέει και μια χαρά έπαιζε με humbuckers, είτε με τις ΗSS κιθάρες είτε με τις Les Paul τουμαλλον για ΑΛΛΟΝ Mark Knopfler λες
Αφού δεν ήταν στο gear το μυστικό αλλά στο δεξι του.Mπα για τον γνωστό λέει και μια χαρά έπαιζε με humbuckers, είτε με τις ΗSS κιθάρες είτε με τις Les Paul του
Ναι αλλά ότι και δεξί να είχε τον ήχο στο Brothers in arms δεν τον βγάζεις με μονό σε strat/tele ούτε τον ήχο στο Sultans τον βγάζεις με hb και LPΑφού δεν ήταν στο gear το μυστικό αλλά στο δεξι του.
και με τη Telecaster του..στο Λυκαβηττό!Mπα για τον γνωστό λέει και μια χαρά έπαιζε με humbuckers, είτε με τις ΗSS κιθάρες είτε με τις Les Paul του