Fiesta Red Strat

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K

Ποιά από τις τρεις Fiesta Rer Strats?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    23
ΚΣΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΑΡΔ ΡΟΚ

Μια τέτοια δεν ειχε πάρει απο τον Johnny Marr?

image.jpeg

Όλοι κάνουν λάθη.Ακομα και οι θεοί.Μονο ΕΓΩ δεν κάνω αλλά είμαι άλλο επιπΑιδο.
Και εγώ δεν κάνω ποτέ λάθη. Πολύ σπάνια, απλά δεν κάνω το σωστό. ?

Όλοι κάνουν λάθη.Ακομα και οι θεοί.Μονο ΕΓΩ δεν κάνω αλλά είμαι άλλο επιπΑιδο.
Για αυτό μπέρδεψες τη Hamor με τη LP χθες? ?

Και εγώ δεν κάνω ποτέ λάθη. Πολύ σπάνια, απλά δεν κάνω το σωστό. ?
???

Εντάξει μπέρδεψα το ένα λάθος με το άλλο λάθος, double negative άρα ακυρώνει το ένα το άλλο άρα πάλι σΟστΟσ ημΑνε
Ηταν λάθος και η 68αρα Custom σου?

Ηταν λάθος και η 68αρα Custom σου?

δεν τις φτιαΝουν πΓια ετσι....αλλα ημαΝε και μικρος τοτεΝΕς με θαμπωσαν οι εβενοι και τα χρυσαφΓια  (ασε που μου την εκλεψαν οι ΑλητΑΙ αν την ειχα τωρα θα την ειχα πουλησει 25.000 και θα ειχα παρει 2 Jazzmaster του 66 που θελω) .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@LK άψογος! Πολύ χαίρομαι! Περιμένω τα αποκαλυπτήρια 

Εύχομαι να βρεθεί και η κόκκινη στρατ που επιθυμείς σύντομα... 

Les Paul το απόλυτο όργανο, αγαπώ και τις Fender αλλά χωρίς πετάλια (από κομπρεσσορες μέχρι μπουστερ και od/dist pedals) δεν παίζουν ? αντίθετα καρφί Gibson σε Marshall έχεις ο,τι χρειάζεσαι... ?

αγαπώ και τις Fender αλλά χωρίς πετάλια (από κομπρεσσορες μέχρι μπουστερ και od/dist pedals) δεν παίζουν

Δεν συμφωνώ με αυτό. Απλά χρειάζεται ενισχυτή που να έχει αρκετό γκάζι (πχ μοντέρνος marshall, orange, hugh&kettner κλπ), και δεν χρειάζεται πετάλια για να σε πάει εκεί που θες. Με ένα booster κάνεις ο,τι θες.

πχ εδώ ξεθαψα μια δοκιμαστική ηχογραφηση στρατ σε βρώμικο κανάλι rocker 15. Χωρίς πεταλια. Με κάνα tube screamer σε παει όπου θες.

strat terror dirty channel.mp3

Attachments

Την πρώτη, επειδή

α) σχεδόν 4 κατοστάρικα που έχει η τελευταία είναι ΠΑΡΑ πολλά για δυο μαδέρια βιδωμένα, και

β) τα χρυσά κουρκουμπίνια της δεύτερης ταιριάζουνε με σκούρα κόκκινα, με αυτό το κόκκινο μοιάζει η κιθάρα λες και την πήρες από το πανηγύρι για το εξάχρονο ανηψάκι σου.

Δεν συμφωνώ με αυτό. Απλά χρειάζεται ενισχυτή που να έχει αρκετό γκάζι (πχ μοντέρνος marshall, orange, hugh&kettner κλπ), και δεν χρειάζεται πετάλια για να σε πάει εκεί που θες. Με ένα booster κάνεις ο,τι θες.

πχ εδώ ξεθαψα μια δοκιμαστική ηχογραφηση στρατ σε βρώμικο κανάλι rocker 15. Χωρίς πεταλια. Με κάνα tube screamer σε παει όπου θες.

strat terror dirty channel.mp3 2.14 MB · 52 downloads

Δεν διαφωνώ για το gain αλλά στα καθαρά προσωπικά ζοριζομαι με τις Fender. 

Μιλάω κυρίως για λάιβ καταστάσεις.

Χρειάζονται τουλάχιστον κομπρεσσορα ή κάποιο booster για να στρογγυλεψει λίγο ο ηχος.

Δεν θα έπαιζα το Nothing else matters πχ με στρατ καρφί σε καθαρό κανάλι. Πολύ ζόρι. Ακόμα και με humbucker στην γέφυρα, δεν ακούγεται το ίδιο επιβλητικό και γεμάτο καθαρό με μια LP πχ στην μεσαία θέση.

Οι Fender σκοτώνουν αν τις συνεδριάσεις με πετάλια, από καθαρά μέχρι hard rock καταστάσεις αλλά καρφί σε ενισχυτή, ειδικά σε καθαρά και ειδικά σε λάιβ προσωπικά δεν με βολεύουν ιδιαίτερα 

Ένα ελάφρυ od θέλουν, πχ ένα ocd με gain στο 09.00. Με καθαρο κανάλι και πετάλια, ο κομπρεσορας είναι must εάν παίζεις και με clean ήχους 

Ένα ελάφρυ od θέλουν, πχ ένα ocd με gain στο 09.00. Με καθαρο κανάλι και πετάλια, ο κομπρεσορας είναι must εάν παίζεις και με clean ήχους 

Ναι, αυτό εννοούσα όταν είπα ότι οι φεντερ θέλουν πετάλια... Με Gibson αντιθέτως καρφί σε έναν Μάρσαλ και ένα footswitch για να αλλαζω από καθαρό σε βρώμικο και είμαι κομπλέ.. ?

Θα συμφωνησω, καλυτερο ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ για τζακι δεν υπαρχει, μιλαμε για ΤΗΝ πλεον αχρηστη κιθαρα ? ενα πραγμα κανει ΠΟΛΥ καλα: ξεπερασμενο χαρΔ ροκ ? 

Εξαιρουνται οι LP με Ρ90 οι οποιες οντως ειναι χρησιμες και σε πολλες περιπτωσεις ειδικα αν εχουν wrap-around bridge μαμανε, αλλα LP με διπλους? ΜΑΚΡΙΑαποΜΕΝΑ
Πάντως ο μόνος λόγος που θέλω να πάρω Les Paul κάποτε λέγεται Mark Knopfler. Αν και έπαιζε με humbuckers πετύχαινε φοβερούς clean και mildly overdriven ήχους ο άτιμος...

Αφού δεν ήταν στο gear το μυστικό αλλά στο δεξι του.
Ναι αλλά ότι και δεξί να είχε τον ήχο στο Brothers in arms δεν τον βγάζεις με μονό σε strat/tele ούτε τον ήχο στο Sultans τον βγάζεις με hb και LP

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back