Το βινύλιο είναι καλύτερο. ?Τι ήθελες, να τον πληρώσω?
Στην τελική έχω αυτό
Προβολή συνημμένου 46667
και αργότερα τη free remastered edition σε άυλη μορφή.
Νομίζω είμαι καλυμμένος.Προβολή συνημμένου 46668
Αν άξιζαν την Χ αμοιβή, ναι. Φαντάζομαι ότι αν ο υδραυλικός που θα φωνάξεις να σου ξεβουλώσει τον νεροχύτη σού ζητήσει €800, θα τον πετάξεις έξω κλοτσηδόν ώσπου να πει "σιφόνι".Εγώ πάντως, ανέκαθεν αισθανόμουν μία χαρά όταν αντάμοιβα ανθρώπους για το προϊόν της εργασίας τους.
Ξερεις δηλαδη ποσο πληρωθηκαν οι μηχανικοι που εκατσαν να κανουν remaster οι τυπογραφοι οι εκδοτες κλπ κλπ. Εχεις αγορασει προσφατα βιβλιο σε τετοια διασταση? Εχεις αγορασει εναν δισκο σύγχρονης εκτυπωσης, κλπ κλπ?Αν άξιζαν την Χ αμοιβή, ναι. Φαντάζομαι ότι αν ο υδραυλικός που θα φωνάξεις να σου ξεβουλώσει τον νεροχύτη σού ζητήσει €800, θα τον πετάξεις έξω κλοτσηδόν ώσπου να πει "σιφόνι".
Φαντάζομαι ότι αν ο υδραυλικός που θα φωνάξεις να σου ξεβουλώσει τον νεροχύτη σού ζητήσει €800, θα τον πετάξεις έξω κλοτσηδόν ώσπου να πει "σιφόνι".
Ξερεις δηλαδη ποσο πληρωθηκαν οι μηχανικοι που εκατσαν να κανουν remaster οι τυπογραφοι οι εκδοτες κλπ κλπ. Εχεις αγορασει προσφατα βιβλιο σε τετοια διασταση? Εχεις αγορασει εναν δισκο σύγχρονης εκτυπωσης, κλπ κλπ?
Μην το ψάχνετε παλικάρια, η έκδοση αυτή είναι OVERPRICED του κερατά. Το 99,9% των ενδιαφερόμενων που είδαν τις τιμές αυτό πιστεύουν, και πολύ σωστά το πιστεύουν. Ρίξτε ένα μάτι στα φόρουμς παραέξω και μη μας τρελαίνετε απογευματιάτικα. Σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε κάθε overpriced μαλακιδιά που κυκλοφορεί, είτε αυτή είναι ρούχο/κιθάρα/synth/άλμπουμ/whatever. Λίγο κοινή λογική επιτέλους, έλεος.?Ξερεις δηλαδη ποσο πληρωθηκαν οι μηχανικοι που εκατσαν να κανουν remaster οι τυπογραφοι οι εκδοτες κλπ κλπ. Εχεις αγορασει προσφατα βιβλιο σε τετοια διασταση? Εχεις αγορασει εναν δισκο σύγχρονης εκτυπωσης, κλπ κλπ?
Δεν είπε κανείς να του πεις να στο φτιάξει δωρεάν, περιμένεις να στο φτιάξει σε μια λογική τιμή. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις που κυμαίνεται πάνω-κάτω αυτή η τιμή για την επισκευή του συγκεκριμένου καρα-συνηθισμένου κ' απλοϊκού προβλήματος, τότε υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα απ'το πρόβλημα του νεροχύτη σου.Ναι, αλλά αν του πω να τον φτιάξει δωρεάν, το σιφόνι θα βρεθεί σε σημείο που δεν δύναμαι να αναφέρω.
Σίγουρα απείρως φτηνότερα από μια κανονική παραγωγή που εμπλέκονται πάνω από δυο-τρία άτομα.Αυτά, όλα, δεν είναι φθηνά πράγματα, ούτε ήταν ποτέ, από την εποχή που δεν υπήρχαν καν υπολογιστές.
τι είναι αυτό, δεν φαίνεταιΜην το ψάχνετε παλικάρια, η έκδοση αυτή είναι OVERPRICED του κερατά. Το 99,9% των ενδιαφερόμενων που είδαν τις τιμές αυτό πιστεύουν, και πολύ σωστά το πιστεύουν. Ρίξτε ένα μάτι στα φόρουμς παραέξω και μη μας τρελαίνετε απογευματιάτικα. Σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε κάθε overpriced μαλακιδιά που κυκλοφορεί, είτε αυτή είναι ρούχο/κιθάρα/synth/άλμπουμ/whatever. Λίγο κοινή λογική επιτέλους, έλεος.?
Το παρακάτω πολυτελές discbook/άλμπουμ των 72 σελίδων περιέχει 11 CDs & 1 DVD με εντελώς νέα ηχογραφημένη μουσική, μια υπερπαραγωγή που παρόμοια της δεν υπάρχει. Αν μου το πούλαγαν €105, όσο δηλαδή και το 4-disc του "666", θα έλεγα ότι το δίνουν πάμφθηνα και θα το αγόραζα ASAP. Το ότι τελικά το πούλαγαν €38 να σας βάλει σε σκέψεις, μπας και αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και σταματήσετε να κάνετε ακόμα πιο πλούσιους τους ΧΨ κλέφτες.
Πάτα zoom, ή άνοιξε κάναν υπολογιστή.τι είναι αυτό, δεν φαίνεται
Oι κυκλοφορίες του Chris Rea δεν ενδιαφέρουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο? Από πότε??υποθέτω δεν ενδιαφέρει κανένα σοβαρό άνθρωπο
Κανείς και κανέναν να υποθέσω.και εγώ κυκλοφόρησα cd και ήταν προσεγμένα και τα έδινα 5 ευρώ. Στους φίλους τσάμπα και τα μεταφορικά δικά μου. ποιός με ξέρει και ποιον ενδιαφέρω?
Τι λε ρε φίλος, σοβαρά?οι μαστεράδες που εμπλέκονται πληρώνονται κατά περισταση πολλές χιλιάδες ευρώ.
Και? Τι σχέση έχει αυτό με μια remastered έκδοση του 2024?στο discogs σήμερα οι πρώτες εκδόσεις του 72 της Γαλλίας, όπου κυκλοφόρησε ο δίσκος παίζουν από 1700 έως 1000 ευρώ.
δεν ε΄χωΠάτα zoom, ή άνοιξε κάναν υπολογιστή.
Oι κυκλοφορίες του Chris Rea δεν ενδιαφέρουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο? Από πότε??
Σοβαρέψου φίλος...
το βρήκεςΚανείς και κανέναν να υποθέσω.
Ξέρεις πόσο παίρνει ο Giles Martin, ο Steve Hoffman, o Bernie Grundman ?Τι λε ρε φίλος, σοβαρά?
Και? Τι σχέση έχει αυτό με μια remastered έκδοση του 2024?
δεν εχω
Edel Records, ανεξάρτητη. Μιλάμε για άλμπουμ του 2005, το τονίζω, άλμπουμ, με 138 νέα blues κομμάτια, και πήρε 6 μήνες να ηχογραφηθεί. Μια Must-Have κυκλοφορία για κάθε σοβαρό Blues fan και όχι μόνο.ο Rea είναι εκτός εταιρειών εδώ και καιρό. Υποθέτω είναι προσωπικές εκδόσεις
Όχι. Εσύ ξέρεις? ?Ξέρεις πόσο παίρνει ο Giles Martin, ο Steve Hoffman, o Bernie Grundman ?
Τι σχέση ρε φίλε έχει η αγορά μεταχειρισμένων με το θέμα μας?δεν έχει?
αυτά γίνανε πρόσφατα
Μιλάμε για άλμπουμ του 2005, το τονίζω, άλμπουμ, με 138 νέα blues κομμάτια, και πήρε 6 μήνες να ηχογραφηθεί.
Ολα τα ξέρουμε και πάλι λέμε ότι είναι overpriced. Ότι ξέρεις το ξέρουν στην εποχή μας όλοι σε αυτό το forum. Ξέρουν και πολύ περισσότερα από εσένα και ξέρουν πως έχεις και το κουσούρι να είσαι αλαζόνας ? Γι αυτό που προσφέρει λοιπόν είναι overpriced το προϊόν αυτό και όποιος το πάρει για εμένα είναι μ oversized,? εξαιρώ τους πολύ πωρωμένους γιατί τους καταλαβαίνω. Γι αυτούς είναι ανεκτίμητο λόγω... πώρωσης και 100 παραπάνω να τους το πουλούσαν μπορεί να τους φαινόταν και πάντα. Για την κοινή λογική είναι overpriced.Όπως είχες πει και εσύ, όταν το πρωτο-ανέφερες, το συγκεκριμένο τόλμημα του Chris Rea αποτελεί εξαίρεση, για διάφορους ειδικότατους λόγους. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο σύγκρισης με οτιδήποτε άλλο.
Αυτοί που γράφουν στα φόρουμ ότι είναι Overpriced, είναι του ίδιου φυράματος με τους περισσότερους, δηλαδή άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από τα τρία-τέσσερα (συχνά, μόνο ένα) πράγματα με τα οποία βιοπορίζουν, και σίγουρα δεν ξέρουν τίποτε από τυπογραφία κλπ (εδώ στο noiz, ίσως ξέρουν δύο και μιλάς ήδη με τον ένα).
Τέλος πάντων, η απορία μου είναι για ποιο λόγο άνοιξες νήμα για κάτι που εσένα δεν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις; Τσεκάρεις αν έχουμε λεφτά, αν είμαστε fanboys, αν μας αρέσει το κόκκινο, αν έχουμε λογαριασμό στο rutracker, ή τι;