Aphrodite's Child - 666 (50th anniversary deluxe edition)

Πηρες τζαμπα αερα κοπανιστο τοτε
Τι ήθελες, να τον πληρώσω?

Στην τελικη δεν εχεις τιποτα.
Στην τελική έχω αυτό 

image.png

και αργότερα τη free remastered edition σε άυλη μορφή.

Νομίζω είμαι καλυμμένος. image.png

Εγώ πάντως, ανέκαθεν αισθανόμουν μία χαρά όταν αντάμοιβα ανθρώπους για το προϊόν της εργασίας τους.

Το άλλο, κάπως το λένε, δεν θυμάμαι τώρα... κάπως μου το έλεγαν οι γονείς μου....

Σχετίζεται και με το ότι περιμένω εγώ να με ανταμοίβουν για το προϊόν της δικής μου εργασίας, κάτι που επίσης δε θυμάμαι τώρα πως το λένε....

Εγώ πάντως, ανέκαθεν αισθανόμουν μία χαρά όταν αντάμοιβα ανθρώπους για το προϊόν της εργασίας τους.
Αν άξιζαν την Χ αμοιβή, ναι. Φαντάζομαι ότι αν ο υδραυλικός που θα φωνάξεις να σου ξεβουλώσει τον νεροχύτη σού ζητήσει €800, θα τον πετάξεις έξω κλοτσηδόν ώσπου να πει "σιφόνι".

Αν άξιζαν την Χ αμοιβή, ναι. Φαντάζομαι ότι αν ο υδραυλικός που θα φωνάξεις να σου ξεβουλώσει τον νεροχύτη σού ζητήσει €800, θα τον πετάξεις έξω κλοτσηδόν ώσπου να πει "σιφόνι".
Ξερεις δηλαδη ποσο πληρωθηκαν οι μηχανικοι που εκατσαν να κανουν remaster οι τυπογραφοι οι εκδοτες κλπ κλπ. Εχεις αγορασει προσφατα βιβλιο σε τετοια διασταση? Εχεις αγορασει εναν δισκο σύγχρονης εκτυπωσης, κλπ κλπ?

Φαντάζομαι ότι αν ο υδραυλικός που θα φωνάξεις να σου ξεβουλώσει τον νεροχύτη σού ζητήσει €800, θα τον πετάξεις έξω κλοτσηδόν ώσπου να πει "σιφόνι".

Ναι, αλλά αν του πω να τον φτιάξει δωρεάν, το σιφόνι θα βρεθεί σε σημείο που δεν δύναμαι να αναφέρω.

Άλλωστε...

Ξερεις δηλαδη ποσο πληρωθηκαν οι μηχανικοι που εκατσαν να κανουν remaster οι τυπογραφοι οι εκδοτες κλπ κλπ. Εχεις αγορασει προσφατα βιβλιο σε τετοια διασταση? Εχεις αγορασει εναν δισκο σύγχρονης εκτυπωσης, κλπ κλπ?

Αυτά, όλα, δεν είναι φθηνά πράγματα, ούτε ήταν ποτέ, από την εποχή που δεν υπήρχαν καν υπολογιστές.

24-29.99 ευρώ να το χρεωναν. Σιγά τον κόπο να το κάνεις atmos. Ούτε 2 μέρες δεν θα τους πήρε ?

Μην το ψάχνετε παλικάρια, η έκδοση αυτή είναι OVERPRICED του κερατά. Το 99,9% των ενδιαφερόμενων που είδαν τις τιμές αυτό πιστεύουν, και πολύ σωστά το πιστεύουν. Ρίξτε ένα μάτι στα φόρουμς παραέξω και μη μας τρελαίνετε απογευματιάτικα. Σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε κάθε overpriced μαλακιδιά που κυκλοφορεί, είτε αυτή είναι ρούχο/κιθάρα/synth/άλμπουμ/whatever. Λίγο κοινή λογική επιτέλους, έλεος.?

Το παρακάτω πολυτελές discbook/άλμπουμ των 72 σελίδων περιέχει 11 CDs & 1 DVD με εντελώς νέα ηχογραφημένη μουσική, μια υπερπαραγωγή που παρόμοια της δεν υπάρχει. Αν μου το πούλαγαν €105, όσο δηλαδή και το 4-disc του "666", θα έλεγα ότι το δίνουν πάμφθηνα και θα το αγόραζα ASAP. Το ότι τελικά το πούλαγαν €38 να σας βάλει σε σκέψεις, μπας και αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και σταματήσετε να κάνετε ακόμα πιο πλούσιους τους ΧΨ κλέφτες.

image.png

Ναι, αλλά αν του πω να τον φτιάξει δωρεάν, το σιφόνι θα βρεθεί σε σημείο που δεν δύναμαι να αναφέρω.
Δεν είπε κανείς να του πεις να στο φτιάξει δωρεάν, περιμένεις να στο φτιάξει σε μια λογική τιμή. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις που κυμαίνεται πάνω-κάτω αυτή η τιμή για την επισκευή του συγκεκριμένου καρα-συνηθισμένου κ' απλοϊκού προβλήματος, τότε υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα απ'το πρόβλημα του νεροχύτη σου.

Αυτά, όλα, δεν είναι φθηνά πράγματα, ούτε ήταν ποτέ, από την εποχή που δεν υπήρχαν καν υπολογιστές.
Σίγουρα απείρως φτηνότερα από μια κανονική παραγωγή που εμπλέκονται πάνω από δυο-τρία άτομα.

Μην το ψάχνετε παλικάρια, η έκδοση αυτή είναι OVERPRICED του κερατά. Το 99,9% των ενδιαφερόμενων που είδαν τις τιμές αυτό πιστεύουν, και πολύ σωστά το πιστεύουν. Ρίξτε ένα μάτι στα φόρουμς παραέξω και μη μας τρελαίνετε απογευματιάτικα. Σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε κάθε overpriced μαλακιδιά που κυκλοφορεί, είτε αυτή είναι ρούχο/κιθάρα/synth/άλμπουμ/whatever. Λίγο κοινή λογική επιτέλους, έλεος.?

Το παρακάτω πολυτελές discbook/άλμπουμ των 72 σελίδων περιέχει 11 CDs & 1 DVD με εντελώς νέα ηχογραφημένη μουσική, μια υπερπαραγωγή που παρόμοια της δεν υπάρχει. Αν μου το πούλαγαν €105, όσο δηλαδή και το 4-disc του "666", θα έλεγα ότι το δίνουν πάμφθηνα και θα το αγόραζα ASAP. Το ότι τελικά το πούλαγαν €38 να σας βάλει σε σκέψεις, μπας και αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και σταματήσετε να κάνετε ακόμα πιο πλούσιους τους ΧΨ κλέφτες.
τι είναι αυτό, δεν φαίνεται

και υποθέτω δεν ενδιαφέρει κανένα σοβαρό άνθρωπο.

και εγώ κυκλοφόρησα cd και ήταν προσεγμένα και τα έδινα 5 ευρώ. Στους φίλους τσάμπα και τα μεταφορικά δικά μου.

ποιός με ξέρει και ποιον ενδιαφέρω?

Όλες οι εκδόσεις τύπου deluxe edition κοστίζουν από 100-200 ευρώ.

Εννοώ τύπου 50ετίας κλπ με βιβλίο διαστάσεων 30Χ30, κουτί κλπ.

Και φυσικά είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και συλλεκτικό.

Οι παραγωγοί και οι μαστεράδες που εμπλέκονται πληρώνονται κατά περισταση πολλές χιλιάδες ευρώ.

Εχω ψωνίσει αρκετά και ποτέ δεν ένιωσα ότι με κλέψανε ή αδικήθηκα.

Και έτσι για να έχετε ιδέα για παλιά...

στο discogs σήμερα οι πρώτες εκδόσεις του 72 της Γαλλίας, όπου κυκλοφόρησε ο δίσκος παίζουν από 1700 έως 1000 ευρώ.

666.JPG

και φυσικοί ποιοί είναι οι πιό ακριβοί?

τα πατριωτάκια....

εγώ δυστυχώς εκείνα τα χρόνια που βγήκε ήμουν μαθητής στο γυμνάσιο μας κουρεύανε με την ψιλή και ο δίσκος ήταν απαγορευμένος. Και δεν υπήρχαν ούτε λεφτά ούτε ιντερνετ για εισαγωγής. Οι δε εισαγωγής ούτε σε βιτρίνα δεν μπαίνανε. Μέχρι το 1974

Αργότερα σιγά σιγά ξεθύμανε η όρεξη. Κάποια στιγμή αγοράστηκε σε φτηνό στο virgin και μετά σε υψηλή ανάλυση κατέβηκε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τι είναι αυτό, δεν φαίνεται
Πάτα zoom, ή άνοιξε κάναν υπολογιστή.

υποθέτω δεν ενδιαφέρει κανένα σοβαρό άνθρωπο
Oι κυκλοφορίες του Chris Rea δεν ενδιαφέρουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο? Από πότε??

Σοβαρέψου φίλος...

και εγώ κυκλοφόρησα cd και ήταν προσεγμένα και τα έδινα 5 ευρώ. Στους φίλους τσάμπα και τα μεταφορικά δικά μου. ποιός με ξέρει και ποιον ενδιαφέρω?
Κανείς και κανέναν να υποθέσω. 

οι μαστεράδες που εμπλέκονται πληρώνονται κατά περισταση πολλές χιλιάδες ευρώ.
Τι λε ρε φίλος, σοβαρά?

στο discogs σήμερα οι πρώτες εκδόσεις του 72 της Γαλλίας, όπου κυκλοφόρησε ο δίσκος παίζουν από 1700 έως 1000 ευρώ.
Και? Τι σχέση έχει αυτό με μια remastered έκδοση του 2024?

Πάτα zoom, ή άνοιξε κάναν υπολογιστή.
δεν ε΄χω

Oι κυκλοφορίες του Chris Rea δεν ενδιαφέρουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο? Από πότε??

Σοβαρέψου φίλος...

ο Rea είναι εκτός εταιρειών εδώ και καιρό. Υποθέτω είναι προσωπικές εκδόσεις

Κανείς και κανέναν να υποθέσω. 
το βρήκες

Τι λε ρε φίλος, σοβαρά?
Ξέρεις πόσο παίρνει ο Giles Martin, ο Steve Hoffman, o Bernie Grundman ?

Και? Τι σχέση έχει αυτό με μια remastered έκδοση του 2024?

δεν έχει? 

αυτά γίνανε πρόσφατα

Βρε άσε τα φωτοσόπια τώρα και πες μας τίποτα για τις μπουθάρες του Chris Rea, που νόμιζα ότι είχε πεθάνει κιόλας ο άνθρωπος, χτύπα ξύλο...

Εγω το ακούω τώρα το album απο το YouΤube επι της ευκαιρίας και ακούγεται υπέροχα και φτιάχνω και το φρεντο καπουτσίνο μου. Απόλαυση σκέτη. Μου είπαν να βγούμε σήμερα και τους λέω, άσε ρε. Αραχτός στο σπίτι με aphrodite's child και τσαμπέ?

Και ρίχνω και ένα... aphrodisiac στο τέλος για την ξενερα?

δεν εχω
image.png

ο Rea είναι εκτός εταιρειών εδώ και καιρό. Υποθέτω είναι προσωπικές εκδόσεις
Edel Records, ανεξάρτητη. Μιλάμε για άλμπουμ του 2005, το τονίζω, άλμπουμ, με 138 νέα blues κομμάτια, και πήρε 6 μήνες να ηχογραφηθεί. Μια Must-Have κυκλοφορία για κάθε σοβαρό Blues fan και όχι μόνο.

Πες μου έναν σοβαρό λόγο που αυτή η υπερπαραγωγή είχε αυτή την τιμή, και έναν σοβαρό λόγο που ένα remastered άλμπουμ του 2024 σε 4-CD box κοστίζει τα τριπλάσια.

Ξέρεις πόσο παίρνει ο Giles Martin, ο Steve Hoffman, o Bernie Grundman ?
Όχι. Εσύ ξέρεις? ?

Όσα και να παίρνουν τέλος πάντων οι συγκεκριμένοι (που δεν έχουν σχέση με την κυκλοφορία που συζητάμε) δεν δικαιολογεί την τιμή για ένα 4-CD boxset του 2024 με παλιά ηχογραφημένη μουσική. €30-€40 θα έπρεπε να το δίνουν, και αυτό λόγω της φήμης του. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους.

δεν έχει? 

αυτά γίνανε πρόσφατα
Τι σχέση ρε φίλε έχει η αγορά μεταχειρισμένων με το θέμα μας? 

Μιλάμε για άλμπουμ του 2005, το τονίζω, άλμπουμ, με 138 νέα blues κομμάτια, και πήρε 6 μήνες να ηχογραφηθεί.

Όπως είχες πει και εσύ, όταν το πρωτο-ανέφερες, το συγκεκριμένο τόλμημα του Chris Rea αποτελεί εξαίρεση, για διάφορους ειδικότατους λόγους. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο σύγκρισης με οτιδήποτε άλλο.

Αυτοί που γράφουν στα φόρουμ ότι είναι Overpriced, είναι του ίδιου φυράματος με τους περισσότερους, δηλαδή άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από τα τρία-τέσσερα (συχνά, μόνο ένα) πράγματα με τα οποία βιοπορίζουν, και σίγουρα δεν ξέρουν τίποτε από τυπογραφία κλπ (εδώ στο noiz, ίσως ξέρουν δύο και μιλάς ήδη με τον ένα).

Τέλος πάντων, η απορία μου είναι για ποιο λόγο άνοιξες νήμα για κάτι που εσένα δεν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις; Τσεκάρεις αν έχουμε λεφτά, αν είμαστε fanboys, αν μας αρέσει το κόκκινο, αν έχουμε λογαριασμό στο rutracker, ή τι;

Όπως είχες πει και εσύ, όταν το πρωτο-ανέφερες, το συγκεκριμένο τόλμημα του Chris Rea αποτελεί εξαίρεση, για διάφορους ειδικότατους λόγους. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο σύγκρισης με οτιδήποτε άλλο.

Αυτοί που γράφουν στα φόρουμ ότι είναι Overpriced, είναι του ίδιου φυράματος με τους περισσότερους, δηλαδή άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από τα τρία-τέσσερα (συχνά, μόνο ένα) πράγματα με τα οποία βιοπορίζουν, και σίγουρα δεν ξέρουν τίποτε από τυπογραφία κλπ (εδώ στο noiz, ίσως ξέρουν δύο και μιλάς ήδη με τον ένα).

Τέλος πάντων, η απορία μου είναι για ποιο λόγο άνοιξες νήμα για κάτι που εσένα δεν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις; Τσεκάρεις αν έχουμε λεφτά, αν είμαστε fanboys, αν μας αρέσει το κόκκινο, αν έχουμε λογαριασμό στο rutracker, ή τι;
Ολα τα ξέρουμε και πάλι λέμε ότι είναι overpriced. Ότι ξέρεις το ξέρουν στην εποχή μας όλοι σε αυτό το forum. Ξέρουν και πολύ περισσότερα από εσένα και ξέρουν πως έχεις και το κουσούρι να είσαι αλαζόνας ? Γι αυτό που προσφέρει λοιπόν είναι overpriced το προϊόν αυτό και όποιος το πάρει για εμένα είναι μ oversized,? εξαιρώ τους πολύ πωρωμένους γιατί τους καταλαβαίνω. Γι αυτούς είναι ανεκτίμητο λόγω... πώρωσης και 100 παραπάνω να τους το πουλούσαν μπορεί να τους φαινόταν και πάντα. Για την κοινή λογική είναι overpriced. 

Έχουμε ανάγει τη δικαιολογήση του καθετί στρεβλου σε άθλημα κάποιοι μου φαίνεται ???

Νομιζω εχει αναφερθει οτι ο rea εκτος του οτι σνομπαρησε τις εταιρείες όταν ήταν γνωστος, στη συνέχεια οταν αρρωστησε και επανεκαμψε ειχε χασει αμετακλητα το τρενο.

Εχω τα απαντα του μεχρι το road to hell.

Ευχαριστως μπορεί να αγορασω και τη συλλογη αυτη αλλα ο λογος για τον οποιοι ειναι φτηνη δεν εχει να κανει με εταιρειες και εκδοσεις τους

Trending...

Νέα θέματα

Back