"Apocalypse and orgasm: The crazy story of Aphrodite’s Child 666, Vangelis' cult masterpiece"
by Rob Hughes (loudersound.com)
https://shorturl.at/sBjya
by Rob Hughes (loudersound.com)
https://shorturl.at/sBjya
Αφού τα έχω ακούσει χίλιες φορές και τσάμπα από κασέτες, από CD από Mp3, από το Youtube. Γιατί να πλερωκω? Για να τα έχω κασετίνα?Και να τα ποσταρω στο FB και στα fora για να πσρω like και καρδούλες?£87.99
Ποιος νοιάζεται.... ?
Ας πάρει.....Στον Καταρ/τη πήγαινε το ερώτημα, επειδή τονέ βλέπω πορωμένο.
€104,35 δηλαδή. Τελικά η Universal το βγάζει ή η Moog??£87.99
Κάτι έψηνε o Superfunk στο wok(e) εκείνη την ώρα που διάβαζε το θρεντ, ξέρεις, κάτι από κείνα τα περίεργα Τζαπανέζικα φαγητά που όλοι τα φωτογραφίζουν και τα ανεβάζουν στα social αλλά κανείς δεν τα τρώει, και...?
Προβολή συνημμένου 46648
Προφανώς εννοώ ότι θα κατεβάσω το μουσικό περιεχόμενο και τυχόν scans από το βιβλίο, που με ενδιαφέρουν πραγματικά. Δεν λέω, καλό είναι και το box στο ράφι να το βλέπεις, αλλά είπαμε, η τιμή είναι τραγικά υψηλή (ήδη άρχισαν να βρίζουν στα διάφορα φόρουμς του εξωτερικού). Ακόμα κι αν μιλούσαμε για μία νέα κυκλοφορία/ηχογράφηση, η τιμή θα παρέμενε πολύ υψηλή για τα σημερινά standards της αγοράς, που φαίνεται να αγνοούν εκεί στη Universal.Τι εννοείς ότι θα το κατεβάσεις; Πως κατεβάζει κάποιος ένα BOX;
Όλοι αυτοί ίδιοι μού φαίνονται...?Οι Ιάπωνες δεν χρησιμοποιούν γουΟκ, μάλλον τους μπερδεύεις με τους Γκινεζοι.
Όλοι αυτοί ίδιοι μού φαίνονται...
Σε VST να το αγοράσεις,...Εγω θα τα αγοράσω tray. Όχι box. Δεν τη θέλω τη στοκ ψήκτρα. Έχω υδροπσυξη
Εχω μερικά του Vangelis σε midi.Δεν αγοράζω μουσική. Έχει τόσα να ακούσω τσάμπα και μπορώ και νσ γράφω να ακούω τα δικά μου μόνος μου και να με εξυμνω όλη μέρα. Όσοι συλλέκτες ας το πάρουν. Πολλοί τη βρίσκουν έτσι.Σε VST να το αγοράσεις,...
Σαν να λέμε, δεν έχεις τίποτα απολύτως από Παπ.Εχω μερικά του Vangelis σε midi
Ψωνισες αερα δηλαδήΕγώ παράγγειλα τη free κόπια μου στους φίλους μου τους Ρώσους (rutracker.org) ??? Προβολή συνημμένου 46666
"Ψωνίζω" και "Torrents" είναι έννοιες ασύμβατες.Ψωνισες αερα δηλαδή