Ωραία η Kaleen,αλλά δέν κατάφερε ούτε αυτή να σβήσει τον μεγάλο μου έρωτα...
Θα προτιμούσα να βγώ με την εν λόγο μπαλαρίνα μέρα μεσημέρι ντυμένη όπως είναι,παρά με ένα σούργελο που πιστεύει οτί ένα ωραίο σύνολο καταλήγει σε άσπρη κάλτσα και ρόζ crocs.Δέν δέχεται μόνο η μουσική,επίθεση (αντί)αισθητικής.Πολύ Fairlight παίζει...
Εγώ θα την έκοβα μ' αυτό που άκουσα.Πως ξεκινάς
Πολύ καλή είναι. Ήξεραν τι έκαναν οι κριτές. Είναι όλοι τους ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.Εγώ θα την έκοβα μ' αυτό που άκουσα.
Ή είναι κουφοί οι κριτές ή είχε πέσει σύρμα ότι είναι ωραίο μωρό και πρέπει να περάσει.
Πως καταλήγεις (για καριέρα στην Ελλάδα)
13 λεπτά πριν, Superfunk είπε
για να συνελθω απο το παραπανω εκανα γρηγορη πΣιχοθεραπΙα με το δυνατοτερο φαρμακο που υπαρχει (πηρα διπλη δοση)
Κατερίνα ή Μαρίνα? εδώ ειναι τα δύσκολα.Πρέπει να ξεπεράσετε λίγο τους νεκρούς θρύλους, να συμβαδίζετε με την εποχή θα έλεγα και τέλος να μην περιμένετε να σας σώσουν αυτοί που σας κατέστρεψαν επειδή σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσετε ??
Η Κατερίνα είναι εξαιρετική και εντυπωσιακή σε εμφάνιση τραγουδίστρια και No1 αυτή τη στιγμή. She is on fire! ? Και φωνάρα και κορμάρα.
Και οι δύο είναι παντός καιρού και παντός είδους και λόγω του φωνητικού εύρους.Κατερίνα ή Μαρίνα? εδώ ειναι τα δύσκολα.