Τι μουσική ακούτε τώρα;

Οι Μπερντμαν έχουν παίξει μουισική
Ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί εγώ νόμιζα ότι άπλωναν τραχανά

Ναι γιατί χθές με την γιουροβίζιον είδες τι πάθαμε και οι δύο.?
Άκουγα Rammstein όλη τη μέρα και ξαναέγινα άντρας ?

Αλλο ένα απο εκεί κοντά,αφού το πρίν αρέσει και στον αγαπημένο Νίκο και στον Σάμη.

Υπό μία έννοια, έχεις δίκιο
Υπό όλες τις έννοιες έχω δίκιο. Πάντα έχω δίκιο.?

δεν κατέχω περιουσία σε δασική έκταση
Τώρα, ναι.? Αφού κάηκαν τα πάντα, ποια δασική έκταση? Να'ταν κι άλλη?

αυτά περί αυθαίρετων να τα πεις σε κάτι τύπους άλλους
Τα λέω στην πεθερά για να τ'ακούει η νύφη.?

4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Όσο πάεις και το χειροτερεύεις. Δεν μας έφτανε ένας, ήρθε και συμπλήρωμα. Για σένα λέω ντροπή της Κανήθου

Τι ρε? Εγώ μόνο punk ακούω, όλη η αγορά το ξέρει.☺️

Τι ρε? Εγώ μόνο punk ακούω, όλη η αγορά το ξέρει.☺️
Είσαι  γνωστό Κοτοειδές, έχε χάρη που δεν θέλησα να λερώσω τα χέρια του Κοζ προχθές που ήμασταν στη Ξυρόβρυση παλιοτραχανοπλαγιά.

Ούτε χαμουνδ δεν έχεις ρε κοπελιά

προχθές που ήμασταν στη Ξυρόβρυση
Και δεν πήρες ούτε ένα τηλ. ρε μπαγάσα.? Έτσι κάνουν οι φίλοι? τς τς τς τς... image.gif

Και δεν πήρες ούτε ένα τηλ. ρε μπαγάσα.? Έτσι κάνουν οι φίλοι? τς τς τς τς...Προβολή συνημμένου 44566
Παρά τις αγαθές προθέσεις που σε διακρίνουν,αν πάς λίγο πιο πίσω θα δείς οτι ήθελε να περάσει με έναν μπράβο να σου σπάσουν το χάμουνδ.Σε τι πιστεύεις οτι θα βοηθούσε,να σε πάρει πρίν τηλέφωνο?

Δεν είναι απο τα καλυτερα τους,εγω το λατρεύω.

Παρά τις αγαθές προθέσεις που σε διακρίνουν,αν πάς λίγο πιο πίσω θα δείς οτι ήθελε να περάσει με έναν μπράβο να σου σπάσουν το χάμουνδ.
Τις δύο τελευταίες φορές που είδα τον συγκεκριμένο "μπράβο" από κοντά, ήταν όταν ήρθε να με δει σε ένα live μου, ενώ τη δεύτερη πίναμε ποτά σε ένα full moon πάρτυ δίπλα στη θάλασσα...?

6 λεπτά πριν, MGs είπε

Κορυφαίο κομμάτι από μια Κορυφαία μπάντα. Έχω τα άπαντα.?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back