- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Έχει οκτώ οκτάβεθ και του έχει παίθει μπωγια?Βλέπετε τίποτα περίεργο όσον αφορά τα πλήκτρα; ?
Έχει οκτώ οκτάβεθ και του έχει παίθει μπωγια?Βλέπετε τίποτα περίεργο όσον αφορά τα πλήκτρα; ?
97 πλήκτρα C0 - C8 (16,35Hz - 4186Hz) σε αντίθεση των 88 πλήκτρων A0 - C8 (27,5Hz - 4186Hz) που έχουν τα υπόλοιπα.Βλέπετε τίποτα περίεργο όσον αφορά τα πλήκτρα; ?
Πόσο? Όχι για μένα, για τον LK...
97 πλήκτρα C0 - C8 (16,35Hz - 4186Hz) σε αντίθεση των 88 πλήκτρων A0 - C8 (27,5Hz - 4186Hz) που έχουν τα υπόλοιπα.
Σχετικά πρόσφατα, αν θυμάμαι καλά είχα δει και μεγαλύτερο με 108 πλήκτρα C0 - B8 (16,35Hz - 7902Hz).
Το περίμενα παραπάνω, χωρίς πλάκα.?Νομίζω 165.412 ευρώ
Οι ελέφαντες, κάποια τρωκτικά και οι τυφλοπόντικες πάντως θα το ακούνε μια χαρά.?Πώς θα ακούγεται άραγε αυτό το πιάνο;
Ωχ, μόλις έκανα το τεστ.Το περίεργο με την τελευταία οκτάβα που περιγράφεις (4186Hz με 8192Hz) είναι ότι οι τελευταίες νότες της θα έχουν μόλις τη θεμελιώδη και 1 αρμονική (π.χ. το σι στα 7902Hz θα έχει μόνο μια αρμονική στα 15804Hz την οποία κάποιος μεγάλης ηλικίας .. ίσως δεν μπορεί να ακούσει καν!). Πώς θα ακούγεται άραγε αυτό το πιάνο;
Άμα πω φωναχτά ότι μου θυμίζει λεκάνη τουαλέτας δεν θα παρεξηγηθείς έτσι;;;Το περίμενα παραπάνω, χωρίς πλάκα.?
Οι ελέφαντες, κάποια τρωκτικά και οι τυφλοπόντικες πάντως θα το ακούνε μια χαρά.?
Πάρτε και το ακριβώς αντίθετο του παραπάνω πιάνου. Όχι, δεν είναι photoshopιά, υπάρχει. Πρόσφατα είδα κι ένα μικρό βίντεο στο FB με αυτό με κάποιον να πατάει το πλήκτρο του, και ακουγόταν μια χαρά.?
Προβολή συνημμένου 43538
Γιατι να παρεξηγηθώ, δικο μου είναι??Άμα πω φωναχτά ότι μου θυμίζει λεκάνη τουαλέτας δεν θα παρεξηγηθείς έτσι;;;
?? Σε δύο ταμπλό το παίζεις.. ?? σε δύο..??
Σε αυτό για να κάνεις arpeggios με όλες τις οκτάβες πρέπει να έχεις σκαμπό με ρόδες και γράσο για να γλιστράει καλά που θα το σέρνεις με τα πόδια .??? Σε δύο ταμπλό το παίζεις.. ?? σε δύο..??
Αυτό είχαν πει και το 1952 για τις Telecaster... Και δεν που κατέληξαν!Άμα πω φωναχτά ότι μου θυμίζει λεκάνη τουαλέτας δεν θα παρεξηγηθείς έτσι;;;
https://www.loudersound.com/features/the-guitars-that-built-rock-the-fender-telecaster
Να και η παραπομπή για να μη λέτε ότι τα επινοώ ?