- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Πιο ασαφής δε γίνεται μπρε.δεν θέλω να είμαι ασαφής
Ποια είναι η μπάντα;
Ποιο είναι το φεστιβάλ;
Πιο ασαφής δε γίνεται μπρε.δεν θέλω να είμαι ασαφής
Ποιος σου είπε ότι επί σκηνής πρέπει σώνει και καλά η μπάντα να κάνει ακροβατικά και ζογκλεριλίκια? Αυτά είναι αρχαία τερτίπια μουσικών/μπαντών που το "αταλαντόμετρο" τους έχει χτυπήσει κόκκινο,? προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το ανίδεο κοινό τους. Χιλιάδες οι περιπτώσεις αυτές, προσφέρουν άρτον και θεάματα γιατί από μουσική δεν...Άμα είναι να πάω στο λάηβ και να βλέπω 4-5 ξυλάγγουρα ακίνητα καλύτερα να κάτσω να τους ακούσω στο σπίτι απ' το pc
Ωραία. Λεντ ζεπελιν, ντιπ περπλ, βαν χεηλεν και λοιποί ειναι ατάλαντοι. Δεκτή η άποψη.Αυτά είναι αρχαία τερτίπια μουσικών/μπαντών που το "αταλαντόμετρο" τους έχει χτυπήσει κόκκινο,
Από πότε οι DP κάνουν ζογκλεριλίκια επί σκηνής?? Μάλλον τους μπερδεύεις με τους Rolling Stones...?Ωραία. Λεντ ζεπελιν, ντιπ περπλ, βαν χεηλεν και λοιποί ειναι ατάλαντοι. Δεκτή η άποψη.
17 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Σκεψου δηλ αΦΤι εδω να επαιζαν φορωντας πουλοβερακια και τζην απο τα Lidl οπως ο Μαλαμας ?
1 ώρα πριν, Superfunk είπε
Ολα ειναι ενα ΠΑΚΕΤΟ , αν λειπει κατι τοτε ο καθε καλλιτεχνης δεν ειναι αυτος που ειναι.
Π.χ. ο Bowie χωρις ολο αυτο το πακετο του image & των theatrics δεν θα ηταν ο Bowie και δεν θα με ενδιεφερε και τοσο.
Μη ξεχναμε οτι καθε μουσικο ειδος κουβαλαει πισω του και μια ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (στο ντυσιμο, στο...χτενισμα, στο υφος κτλ.)
Χωρις αυτην ειναι βαρετο και αποβουτυρωμενο.
Σκεψου δηλ αΦΤι εδω να επαιζαν φορωντας πουλοβερακια και τζην απο τα Lidl οπως ο Μαλαμας ?
Και τι ακριβώς φοράνε αυτοί? Τίποτα το extreme, μια χαρά ντύσιμο για την εποχή. Και όπως βλέπεις δεν τρέχουν πάνω-κάτω στη σκηνή σαν αφηνιασμένοι, σχεδόν ακούνητοι είναι (με κλασική εξαίρεση τον Brown βέβαια). Πιο πάνω μίλησα για "ζογκλερισμούς/ακροβατκά", κι αυτά δεν έχουν να κάνουν με το ντύσιμο ή κάποιους απαραίτητους (για κάποια είδη) θεατρινισμούς.
Εγώ ΑΠΑΙΤΩ show ,αν δεν υπάρχει δεν ενδιαφέρομαι.Ναι αλλά να σε επηρεάσει μόνο θετικά; Προφανώς και ο Prince δε θα ήταν ο Prince χωρίς τα λαμέ. Αλλά η κιθάρα θα ήταν εκεί
Να πας να δεις τον Ζαχαράτο τότε...Εγώ ΑΠΑΙΤΩ show ,αν δεν υπάρχει δεν ενδιαφέρομαι.
Από πότε οι DP ιστορικά, άφησαν κάτι στη μουσική? Εκτός αν εννοείς πρόσφατα, που έπαιξε ο Γοίλιαν με τον ΠΑΡτέρυ και τον Ρακιτζή. Το Παρτέρυ, τον συγχωρώ, μέχρι και με τους ΤΟΤΟύς θα ήθελα να έχει παίξει, αλλά οι Παράγκας τον στηρίζουν διότι κατά βάθος είναι καλό παιδίΑπό πότε οι DP κάνουν ζογκλεριλίκια επί σκηνής?? Μάλλον τους μπερδεύεις με τους Rolling Stones...?
Προτιμώ τον Bowie. (τον έχω δει τρεις φορές, μιλάμε για ΤΟ show)Να πας να δεις τον Ζαχαράτο τότε...
Δεν είμαι φίλος. Αλλά αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σ'αυτόν και τον Ζαχαράτο, θα διάλεγα Bowie.Προτιμώ τον Bowie. (τον έχω δει τρεις φορές, μιλάμε για ΤΟ show)
I'LL KILL YOU mother fucker, you idiot hammounδ you're time is comming λαίμαιΑπό την ημέρα που δημιουργήθηκαν
Το μη χείρον βέλτιστον
5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Το ομολογώ, τα φρικιά τύπου Γίλιαν, βαθύ μωβ, βλακ σάββατα κλες δυνάμεις, με προκαλούν χειρότερη αλλεργία κι απ το μέταλ και κακά τα ψέμματα, ΚΑΝΕΝΑΝ δεν επηρέασαν οι μπλαβί ηρωές σου.Tα βλέπεις? Οι πάντες έχουν επηρεαστεί από αυτή την μπαντάρα.? Ακόμα κι εσύ Samy,? απλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Ποια να είναι άραγε η πηγή της αρνητικότητας σου απέναντι στους DP?Προβολή συνημμένου 42634 Μήπως τα φρικιά που άκουγαν δορς και βαθύ μωβ ?
Μήπως άκουσες απότομα κάποιο βράδυ το ρεφραίν του Child in Time, βαρέθηκες την ώρα και τη στιγμή και έκτοτε κοιμάσαι με ένα φως αναμμένο στο δωμάτιο προς αποφυγή των χρόνιων εφιαλτών που σου προξένησε, εφιάλτες μέσα στους οποίους προσπαθείς μάταια να ξεφύγεις από τον Ian Gillan ντυμένο βοσκό που σ'έχει πάρει στο κατόπι φωνάζοντας σου "Στάσου, μύγδαλα"??