Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και ότι τραβάει η ψυχούλα του.
Πάνε 15 χρόνια που δεν έφυγα εκτός συνόρων από επιλογή, με λείπουν βέβαια κάποιες περιοχές του πλανήτη που θα ήθελα να δω, αλλά προσωπικά η Ογρώπη δεν είχε να μου πει κάτι σημαντικό-συμπαντικό ;D ;D ;D
Ελλάδα δεν είναι οι πόλεις της,ή τα διάσημα νησιά της και οι θάλασσές της, αν και κάποια απ αυτά παίζει να είναι απ τις σημαντικότερες τουριστικές τοποθεσίες στο πλανήτη, όσο κι αν θέλουμε να τα απαξιούμε.
Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα ,εδώ θ' αποθάνω,τι να κάνουμε γούστα και ορέξεις είναι αυτά, υπάρχουν αρνητικά, υπάρχουν και θετικά στις επιλογές του καθενός.
Ο ΣΦ ας πούμε είναι νέο παιδί, είχε και έχει πάντα όρεξη για καριέρα, είναι ανταγωνιστικός, εγώ κάηκα στη προθέρμανση,θα αλλάξω τόπο, μακριά από πόλεις-εντός Ελλάδας κι ας μου βγει και σε κακό που λέει ο άσθμας .
Να έρχεστε να με βλέπετε ;D ;D ;D
ΣΦ , από όμορφες φωτογραφίες έχω να σε στείλω άπειρες και μάλιστα ελληνικές. Παντού υπάρχουν όμορφα μέρη και ωραίοι άνθρωπες.
Είναι αλήθεια ευτυχισμένοι οι Σκανδιναβοί? Ποτέ δεν γνώρισα λαό ευτυχισμένο, πλην ίσως κάποιων αμερικάνων που δεν γνώριζαν το λόγο.
Το να νοιώθεις συνέχεια ευτυχεσμένος μάλλον σηκώνει ψυχιατρική ανάλυση................Αν τα ''τηγάνια'' έτσι λέει ο θείος μου τους μάυρους στη Σουηδία ,ένοιωθαν ευτυχισμένοι αποτελώντας το 15% του πληθυσμού της- πλέον- δεν θα έκαιγαν τη χώρα για 15 μέρες πριν λίγο καιρό. Αλήθεια πιστεύεις πως οι Νορβηγοί είναι ευτυχισμένοι? Προωπικά αμφιβάλω. Απλά είναι διαφορετικά δομημένες κοινωνίες, είτε βόρεια, είτε νότια.
Άλλοι λαοί ,όπως λέει και ο Λύδιος ,τι να κάνεις στο Β. Πόλο να κυνηγάς ταράνδους? ;D