- Πόντοι
- 98
Εκτός, γερμανία, κοντά στην Νυρεμβέργη εδώ και 10 μήνες. Δεν θα μιλήσω για πολιτισμικό σοκ και άλλα τέτοια κλισέ, απλά θα μιλήσω για ανθρώπους που δεν με είχαν ξαναδεί στην ζωή τους και με έβαλαν στα σπίτια τους, θα μιλήσω γιά ευγένεια και σεβασμό που δεν την περίμενα σε τέτοιο βαθμό, και για έλλειψη προκατάληψης/ρατσισμού. Οι άνθρωποι που μιλάνε για ψυχρούς βόρειους κλπ είναι ή ηλίθιοι ή λαμόγια (ή και τα δύο). Φυσικά αποφεύγω τα νταραβέρια με τους εδώ νοτιοβαλκάνιους παλαιάς (και νέας) κοπής, διότι είναι χαλαρά οι χειρότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει.
Από την στιγμή που δήλωσα πως φεύγω άκουσα τα χίλια μύρια από τους έλληνες κατσικοκλέφτες (προδότη, πουλημένε, η χώρα σου σε χρειάζεται και εσύ την εγκαταλείπεις), φυσικά τους έγραψα όλους στα Kugeln μου, αφήνοντας τους στην μιζέρια τους.
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα πως το φετεινό Oktoberfest ήταν σκέτη απογοήτευση. Το Bergkirchweih ήταν σαφώς ανώτερο, και γνώρισα και έναν γερμανό που μου έλεγε πως μ' αγαπά στα ελληνικά. Αυτά.
Από την στιγμή που δήλωσα πως φεύγω άκουσα τα χίλια μύρια από τους έλληνες κατσικοκλέφτες (προδότη, πουλημένε, η χώρα σου σε χρειάζεται και εσύ την εγκαταλείπεις), φυσικά τους έγραψα όλους στα Kugeln μου, αφήνοντας τους στην μιζέρια τους.
Φίλος, εγώ όταν ήμουνα άνεργος ελλαδάρα ήμουνα κάθε μέρα θάλασσα, με τις φραπεδιές μου και τα όλα μου. Φυσικά η θάλασσα ήταν τίγκα στα βαρέα μέταλλα από τις χαριτωμένες βιομηχανίες παραδίπλα αλλά σαν την θαλασσάρα μου πουθενά. Έτσι και αλλιώς εγώ έχω ανοσία στα μέταλλα σαν πάνκ τύπος γενικά.Superfunk είπε:Να ρωτησω κατι,οχι ειρωνικα πιστεψε με,ποσες ΜΕΡΕΣ τον χρονο μπορεις να εισαι κοντα,μπροστα,μεσα σε αυτη τη θαλασσα?30?40 ?
Προσωπικα λογω δουλειας και τρεξιματος ουτε 15 δεν εχω καταφερει ποτε στη ζωη μου.... ;D
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα πως το φετεινό Oktoberfest ήταν σκέτη απογοήτευση. Το Bergkirchweih ήταν σαφώς ανώτερο, και γνώρισα και έναν γερμανό που μου έλεγε πως μ' αγαπά στα ελληνικά. Αυτά.