Ζείτε εντός ή εκτός Ελλάδας;

Bγες εξω στους δρομους του Οσλο και ρωτα τους ιδιους ,ή καλυτερα αν εχεις φιλο Νορβηγο ρωτησε τον τι πραγματικα πιστευει για τη ζωη στη χωρα του .

This thread made me wanna travel again  :(

Ειμαι ο panoslydios.
τα συλλυπητήρια μου..

This thread made me wanna travel again  
που να τρεχεις τωρα με τα ποδια στο Βορρα,ασε που εκει δεν εχει και καρπους να σηκωνεις απο το εδαφος... ;D

τι βλεπω?αν και μονο 22 ετων τα εχεις κανει τα ταξιδακια σου στα εξωτερικα..ΠΟΙΟΣ τα πληρωσε? ;D

ή καλυτερα αν εχεις φιλο Νορβηγο ρωτησε τον τι πραγματικα πιστευει για τη ζωη στη χωρα του .
εμ εισαι  υπό την επήρεια του βοτανου εμ και δεν διαβαζεις τα thread που λινκαρα τα οποια ειναι αποψεις των ΙΔΙΩΝ των Νορβηγων... ;D

τωρα αν ο ΔΙΚΟΣ σου Νορβηγος φιλος ειναι ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ και στεναχωριεται γιατι δεν πεφτουν τα ΜΟΥΡΑ για να τα φαει στο Οσλο....οντως η ζωη ειναι χαλια..  ;D

Ρε ΣΦ δεν διαβάζεις προσεκτικά....

panoslydios είπε:
Bγες εξω στους δρομους του Οσλο και ρωτα τους ιδιους ,ή καλυτερα αν εχεις φιλο Νορβηγο ρωτησε τον τι πραγματικα πιστευει για τη ζωη στη χωρα του .
Οι Νορβηγοί που λένε πως είναι ευχαριστημένοι, λένε ψέμματα...    ;)

gdevelek είπε:
Ρε ΣΦ δεν διαβάζεις προσεκτικά....

Οι Νορβηγοί που λένε πως είναι ευχαριστημένοι, λένε ψέμματα...    ;)
Ναι ρε συ εχεις δικιο....οντως ετσι πρεπει να'ναι τα πραγματα,αν θυμαμαι καλα την τελευταια φορα που πηγα στο Οσλο δεν ειχε καταγης ουτε ενα...ΜΟΥΡΟ.... ;D

Μαυρη μιζερια...τι να την κανεις την μηδενικη ανεργια,τις λιγοτερες ωρες εργασιας στον κοσμο (6 ΩΡΕΣ την ημερα!!!) ,τη δωρεαν στεγαση,υγεια και παιδεια,τις καταπληκτικες συγκοινωνιες και το κοινωνικο κρατος,τον απλετο ελευθερο χρονο για να ζεις με την οικογενεια σου...αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΑ... ;D  

Noρβηγο δεν ξερω,ομως ξερω σουηδεζες,φινλανδους και φιλανδεζες.

Και ενα εχω να σου πω:''thnx god i live in greece''.

Aν θεωρειται η ζωη τους ως μια νορμαλ και μη παθολογικη κατασταση,τοτε

κατι παει στραβα.

Superfunk είπε:
...αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΑ... ;D  
έχεις όμως τάρανδο...τελευταία φορά που πήγα με ταϊσαν οι πρωτόγονοι...ΤΑΡΑΝΔΟ...και εγώ από υποχρέωση...τον έφαγα!!!!!

Noρβηγο δεν ξερω,ομως ξερω σουηδεζες,φινλανδους και φιλανδεζες.
Καλα και εγω ξερω εναν Ρωσο και εναν Κινεζο και αυτοι εχουν τη χειροτερη γνωμη για τη..Νορβηγια... ;D

αν δεν μας κανεις πλακα και εισαι οντως ο Πανολυδιος....ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΟΥ ΤΩΡΑ

θα χαζεψεις ΕΝΤΕΛΩΣ αν το συνεχισεις ετσι εντατικα..

έχεις όμως τάρανδο...τελευταία φορά που πήγα με ταϊσαν οι πρωτόγονοι...ΤΑΡΑΝΔΟ...και εγώ από υποχρέωση...τον έφαγα!!!!!
ελα μην εισαι υπερβολικος εφαγα προπερυσι στη Φινλανδια και ηταν πολυ ωραιος!

Superfunk είπε:
ελα μην εισαι υπερβολικος εφαγα προπερυσι στη Φινλανδια και ηταν πολυ ωραιος!
Πλάκα κάνω ανόητε....super ήταν!!!! Την άλλη φορά που θα κάνουμε BBQ...θα πώ να στείλουν!!!! ;D ;D

Superfunk είπε:
...ενα cottage σε καποιο χωριο καπου κοντα στο Newcastle  ή ακομα καλυτερα στην Κορνουαλη δεν θα με χαλαγε καθολου...
Δοκιμασε στο Sunderland, θα ξετρελαθεις  ;D

warpie είπε:
Δοκιμασε στο Sunderland, θα ξετρελαθεις  ;D
Αν εχει γκριζιλα,ελαχιστο ηλιο,baked beans & τηγανητα αυγα ,bangers & mash και ωραια pub και ανθρωπους με....στυγνο και ανελεητο χιουμορ ειναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για εμενα!Οσο πιο βρεττανιλα τοσο το καλυτερο.... ;D...αν παιζει και στο βαθος μονιμα Beatles,Weller & Oasis ακομα καλυτερα..

τωρα αν εχει και ΜΟΥΡΑ ..... τοσο το καλυτερο... ;D

The signs of times: o σουπα-funk γραφει απο το βερολινο για

την καταπληκτικη βρετανιλα στο noiz και δυο χρηστες του ιδιου φορουμ

τρωνε ταρανδο!!!!!

panoslydios είπε:
και δυο χρηστες του ιδιου φορουμ

τρωνε ταρανδο!!!!!
...και που να σου πώ για το foie gras πανολύδιε! ;) Αλλά είσαι μικρός ακόμα!

Μια χαρά ωραιότατος είναι ο τάρανδος, λίγο σκληρός. Τον έχω δοκιμάσει σε αλλαντικό. Προτιμώ το άλογο και ακόμα καλύτερα το ελάφι.

Superfunk είπε:
Αν εχει γκριζιλα,ελαχιστο ηλιο,baked beans & τηγανητα αυγα ,bangers & mash και ωραια pub και ανθρωπους με....στυγνο και ανελεητο χιουμορ ειναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για εμενα!Οσο πιο βρεττανιλα τοσο το καλυτερο.... ;D...αν παιζει και στο βαθος μονιμα Beatles,Weller & Oasis ακομα καλυτερα..
Αν δε φορας ασπρα ρουχα, δε σου λειπουν τουλαχιστον 5-6 δοντια και δε μιλας τη τοπικη διαλεκτο (ουσιαστικα μιλαμε για σχεδον καινουργια γλωσσα) θα εισαι σα τη μυγα μες στο γαλα.

Επισης, θα πρεπει 2-3 φορες την εβδομαδα να επιτιθεσαι με πετρες στις φοιτητηκες εστιες γιατι υπαρχει anti-educational movement. Τουλαχιστον αυτο ισχυε πριν καμια δεκαρια χρονια.

A! και θα ανηκεις στο 2.4% emigration...

"Sunderland has some of the most deprived areas in England with 11 of the 24 wards featuring in the list of the 2000 most deprived wards in England and in the 1980s it was one of the most deprived cities in England.[citation needed] The most deprived areas are Southwick and Marley Potts to the north of the river and Hendon and Farringdon to the south – both with chronic levels of unemployment, high murder rates and car crimes, although the city is performing better than the North East as a whole"

Ολα τα υπολοιπα (γκριζιλα,ελαχιστο ηλιο) μη σε ανησυχουν  ;D

panoslydios είπε:
The signs of times: o σουπα-funk γραφει απο το βερολινο για

την καταπληκτικη βρετανιλα στο noiz και δυο χρηστες του ιδιου φορουμ

τρωνε ταρανδο!!!!!
σου ειπα ΚΟΨΤΟ γιατι δεν καταλαβαινεις ΤΙ διαβαζεις...τον περισσοτερο καιρο απο ΑΘΗΝΑ γραφω τωρα πια ...(δυστυχως)

κακο ειναι να μου αρεσει και η Βρετανιλα (βασικα ΟΛΑ μου αρεσουν περισσοτερο απο τη..ΒΑΛΚΑΝΙΛΑ που λατρευεις.. ;D) εκτος απο το Βερολινακι?

...και που να σου πώ για το foie gras πανολύδιε!  Αλλά είσαι μικρός ακόμα!
ασε γιατι θα αναψει μετα κανα μπαφο ισαμε το μπουρι της σομπας και θα τρεχει παλι στα τμηματα ο μπαμπας του... ;D

warpie είπε:
Αν δε φορας ασπρα ρουχα, δε σου λειπουν τουλαχιστον 5-6 δοντια και δε μιλας τη τοπικη διαλεκτο (ουσιαστικα μιλαμε για σχεδον καινουργια γλωσσα) θα εισαι σα τη μυγα μες στο γαλα.

Επισης, θα πρεπει 2-3 φορες την εβδομαδα να επιτιθεσαι με πετρες στις φοιτητηκες εστιες γιατι υπαρχει anti-educational movement. Τουλαχιστον αυτο ισχυε πριν καμια δεκαρια χρονια.

A! και θα ανηκεις στο 2.4% emigration...

"Sunderland has some of the most deprived areas in England with 11 of the 24 wards featuring in the list of the 2000 most deprived wards in England and in the 1980s it was one of the most deprived cities in England.[citation needed] The most deprived areas are Southwick and Marley Potts to the north of the river and Hendon and Farringdon to the south – both with chronic levels of unemployment, high murder rates and car crimes, although the city is performing better than the North East as a whole"

Ολα τα υπολοιπα (γκριζιλα,ελαχιστο ηλιο) μη σε ανησυχουν  ;D
α,τωρα καταλαβα για ποια περιοχη μιλας...εκει ρε μονο...ΙΝΔΙΑΝΟΙ μπορουν να επιβιωσουν...εχω διαβασει κατι  αστυνομικα βιβλια ενος τυπου (δεν θυμαμαι το ονομα του) που περιγραφει την περιοχη....ασε δεν θα παρω....ειπαμε αν εισαι ΦΤΩΧΟΣ στο UK τον πινεις....Kreuzberg & ξερο ψωμι για εμενα... ;D

theoctapus είπε:
Μια χαρά ωραιότατος είναι ο τάρανδος, λίγο σκληρός. Τον έχω δοκιμάσει σε αλλαντικό. Προτιμώ το άλογο και ακόμα καλύτερα το ελάφι.
Καλα το ελαφι δεν παιζεται,τα Χριστουγεννα παντα αγοραζω φρεσκοσκοτωμενο απο το Bio Market της γειτονιας μου και το φτιαχνω Bourguignon...με μπολικα αγρια μανιταρια και μπεϊκον ;D..παρε το εταιρον ημισυ και ελα να φαμε....θα παθεις πλακα... ;D

Superfunk είπε:
Καλα το ελαφι δεν παιζεται,τα Χριστουγεννα παντα αγοραζω φρεσκοσκοτωμενο απο το Bio Market της γειτονιας μου και το φτιαχνω μπουργινιον... ;D..παρε το εταιρον ημισυ και ελα να φαμε....θα παθεις πλακα... ;D
Θα μου επιτρέψεις όμως να βγάλω μια φωτογραφία με ένα κομμάτι να κρέμεται απ' το στόμα και να την στείλω στον φίλο μας.  ;D

theoctapus είπε:
Θα μου επιτρέψεις όμως να βγάλω μια φωτογραφία με ένα κομμάτι να κρέμεται απ' το στόμα και να την στείλω στον φίλο μας.  ;D
σαφως αν θες σου δινω και το ΚΕΦΑΛΙ να του το πας δωρο... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back