Ζείτε εντός ή εκτός Ελλάδας;

theoctapus είπε:
Θα μου επιτρέψεις όμως να βγάλω μια φωτογραφία με ένα κομμάτι να κρέμεται απ' το στόμα και να την στείλω στον φίλο μας.  ;D
κομμάτι απο το εταιρον ημισυ?

Tεταρτο yay για ταρανδο.

Αν και εδω στα Βριστολζ δεν εχουμε ταρανδους. Μονο παπΚιες και αλογα. Παλι καλα που ειναι και οι διπλανοι με το περιεργο αλφαβητο και μας φλομωνουν στο προβατο.

theoctapus είπε:
Where is a facepalm emoticon when you need one?  ;D
try this one instead...  ;D

t5yxi-funny-seal-laughing.jpg

Από το 1978 -85 Σπούδασα στην Αγγλία. Δούλεψα δύο χρόνια στο Παρίσι και άλλα δύο στις Βρυξέλλες. Μετά είπα να συμβάλλω στην ανάπτυξη της Ελλάδας και πήρα τα γνωστά (δεν έμαθα καλά το τραγούδι το άτιμο).

Από το 2011 πλέον μοιράζομαι Αθήνα - Λονδίνο - Λος Άντζελες. Οικογένεια στην Αθήνα, δουλειά στο Λονδίνο (60%) και το Λός Άντζελες (30%), 10% στον υπόλοιπο κόσμο (0% στην Ελλάδα που μας "έκλασε" κανονικά). Πάρτε μια ιδέα του τι κάνω αν έχετε περιέργεια: http://www.mativision.com/

Που θα ήθελα να μείνω αν ήμουνα πραγματικά ελεύθερος; Θα μοίραζα το χρόνο μου ανάμεσα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Λός Άντζελες και θα έκανα ένα μήνα διακοπές στην Κρήτη. 

Του χρόνου που φεύγει για σπουδές η κόρη μου την κάναμε οικογενειακώς για Αγγλία και καληνύχτα Ελλάδα.

Συμπερασματικά:

Δε μου λείπει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ όταν είμαι εκτός (ΟΚ, μου λείπουν μερικοί φίλοι και οι γάτες μου).

Μου λείπουν τα περισσότερα από όσα "είμαι εγώ" όταν είμαι εδώ. (πώς το έλεγε ο φίλος μου ο Κώστας ο Τουρνάς: "Σάν τουρίστας νιώθω όλο πιo πολύ σ' αφιλόξενο κι' άγριο τόπο...").

Αν είχα δουλειά στην Ελλάδα θα έμενα; Μπά.

Δεν διαφωνώ με τις επιλογές κανενός στο thread ούτε προσπαθώ να πείσω πως έχω δίκιο. Εξάλλου δεν είναι παιγνίδι ούτε θέμα σύγκρισης.

odis13 είπε:
Αν και εδω στα Βριστολζ δεν εχουμε ταρανδους. Μονο παπΚιες και αλογα. Παλι καλα που ειναι και οι διπλανοι με το περιεργο αλφαβητο και μας φλομωνουν στο προβατο.
Λίγα λόγιαααααα  8)

Δεν διαφωνώ με τις επιλογές κανενός στο thread ούτε προσπαθώ να πείσω πως έχω δίκιο. Εξάλλου δεν είναι παιγνίδι ούτε θέμα σύγκρισης.
Σωστός ο Τυχερός.

Ζω στο νησί μου, τη Ρόδο, και δεν σκέφτομαι να την αφήσω.

Μου αρέσει το νησί μου, το κλίμα του, η φυσική-πολιτιστική του κληρονομιά, και η πολυπολιτισμικότητα που ας πούμε ότι αποκτάει καλοκαίρι.

Δεν μου αρέσουν και τόσο οι ντόπιοι, έχω κάποια θέματα με την τοπική νοοτροπία. Που πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εκλείψει, μιας και τελείωσε η περίοδος των παχιών αγελάδων...

Οι λόγοι που δεν αναζητώ την τύχη μου στο εξωτερικό, είναι ότι εδώ έχω το σπίτι μου, την δουλειά μου που όσο πεσμένα και να 'ναι τα πράγματα, τουλάχιστον δεν έχει έξοδα, ενώ μπορώ να επιδίδομαι και στο χόμπυ μου, που είναι η μουσική, ειδικά το καλοκαίρι.

Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά προς το παρόν δεν το κόβω να φεύγω. Εκατομυριούχος δεν πρόκειται να γίνω  ;D  αλλά δεν μαμιέται  :D

marathon είπε:
Μα πήγες και εσύ να μείνεις στην Αθήνα...σου είχα μια βιλάρα στο Μαραθώνα κορόϊδο.... ;D ;D
δεν είσαι Κύπριος, έτσι; :P :D

Lord_Goumis είπε:
Μου αρέσει το νησί μου, το κλίμα του, η φυσική-πολιτιστική του κληρονομιά, και η πολυπολιτισμικότητα που ας πούμε ότι αποκτάει καλοκαίρι.
Η Ρόδος έχει τον κολοσσό της.

Και μιλάω βέβαια για τον Τάκη τον Playloud (σαν ερασιτεχνικός ραδιοσταθμός ακούστηκα  ;D).

Πολλούς χαιρετισμούς.

microvios είπε:
Που θα ήθελα να μείνω αν ήμουνα πραγματικά ελεύθερος; Θα μοίραζα το χρόνο μου ανάμεσα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Λός Άντζελες και θα έκανα ένα μήνα διακοπές στην Κρήτη.  
Κι αμ' ήντα.

Επά χάμε σκιας γατέμε να αποσπερίζομε κι απόις θέτομε ανέ κουλαντρήσομε την παντέρμη τη ρακή.

Κάμε όμως τα κουμάντα σου μη κοντό και μιλείς πράμα τσα ξενικά για θα σε βάλω να στέκεις στο ρούκουνα με τον ένα πόδα και θα σου παίζω στ' αστέρι του κουτέλου με το ντεμπλί,απού τό 'χω παρετημένο στο λιόφυτο.

Is that understood,sir?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση. Οι μεν προσπαθουν να πεισουν τους δε και κυριως τον εαυτο τους ωστε να δικαιωθει η προσωπικη τους επιλογη.

Ωστοσο εχοντας ζησει για περισσοτερο απο 10 χρονια εκτος Ελλαδας.......υπαρχει ενα πραγμα που με κραταει εδω, η που αν φυγω θα με κανει να θελω παντα να γυρισω.

Η θαλασσα, που ομοια της δεν υπαρχει πουθενα. Και δεν μιλαω για τη θαλασσα της Βουλιαγμενης, η της Ψαρους, ή ακομα και της νοτιας κρητης, η αυτη στα Κουφονησια. Μιλαω για κρυφα σημεια που ευτυχως υπαρχουν ακομα πολλα, μονο για μυημενους, με καποια βαρκα η ιστιοπλοικο. Εχω δει ανθρωπους απο τα πλεον εξωτικα μερη μπροστα στη θεα της, να μενουν αμιλητοι για ωρες.....

Και θα μου πειτε γι αυτο το λογο, μπορεις να αντεξεις το Σοβιετισταν, τους πλεον προστυχους συμπολιτες σου ημιβαρβαρους, μια κοινωνια ολοκληρη που εχει χασει τον μπουσουλα?

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Η θαλασσα, που ομοια της δεν υπαρχει πουθενα. Και δεν μιλαω για τη θαλασσα της Βουλιαγμενης, η της Ψαρους, ή ακομα και της νοτιας κρητης, η αυτη στα Κουφονησια. Μιλαω για κρυφα σημεια που ευτυχως υπαρχουν ακομα πολλα, μονο για μυημενους, με καποια βαρκα η ιστιοπλοικο. Εχω δει ανθρωπους απο τα πλεον εξωτικα μερη μπροστα στη θεα της, να μενουν αμιλητοι για ωρες.....
Να ρωτησω κατι,οχι ειρωνικα πιστεψε με,ποσες ΜΕΡΕΣ τον χρονο μπορεις να εισαι κοντα,μπροστα,μεσα σε αυτη τη θαλασσα?30?40 ?

Προσωπικα λογω δουλειας και τρεξιματος ουτε 15 δεν εχω καταφερει ποτε στη ζωη μου.... ;D

Κανείς δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν για το οτιδήποτε. Ο καθένας μας κάνει αυτό που 1) μπορεί και 2) θεωρεί το καλύτερο δυνατό γι' αυτόν. Οι προσωπικές μας ιστορίες είναι ξεχωριστές και δεν μπορούν να καταδείξουν το γενικά σωστό ή λάθος. Τουλάχιστον αυτοί που μένουμε πίσω ας μην σταματήσουμε την προσπάθεια για κάτι καλύτερο και που ξέρεις μπορεί να γυρίσουν και μερικοί που είναι έξω. Εμείς πάντα θα σας περιμένουμε.

theoctapus είπε:
Τουλάχιστον αυτοί που μένουμε πίσω ας μην σταματήσουμε την προσπάθεια για κάτι καλύτερο και που ξέρεις μπορεί να γυρίσουν και μερικοί που είναι έξω. Εμείς πάντα θα σας περιμένουμε.
Kαι γιατί παρακαλώ να κάνουμε μόνο εμείς τη βρώμικη δουλειά;

Για να έρθει μετά ο SF να απολαμβάνει ποιότητα ζωής Βερολίνου σε Μεσογειακό κλίμα;

Να γυρίσουν όλοι πάραυτα να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι...

Και μετά θα πάμε εμείς όξω να κάτσουν αυτοί εδώ.Να διαφυλάξουν τα κεκτημένα.

:)

Grey είπε:
Κι αμ' ήντα.

Επά χάμε σκιας γατέμε να αποσπερίζομε κι απόις θέτομε ανέ κουλαντρήσομε την παντέρμη τη ρακή.

Κάμε όμως τα κουμάντα σου μη κοντό και μιλείς πράμα τσα ξενικά για θα σε βάλω να στέκεις στο ρούκουνα με τον ένα πόδα και θα σου παίζω στ' αστέρι του κουτέλου με το ντεμπλί,απού τό 'χω παρετημένο στο λιόφυτο.

Is that understood,sir?
Αντερστούντ! Εμα σώπα δα σύντεκνε. Γιάντα μωρέ σκιάζεσαι. Έ μπρόκειται να τα κολλήσω γω τα χαλικούτηκα κιανε κάνω χρόνους στα ξένα. Ήντα δηλαδή, σα τσι μιτακούληδες θα γενω; Ή σα το θειό μου το Γιαννιό που οντες ανέβηκενε στην Αθήνα σε δυο μέρες εκόλησε τα αθηνέικα και μας εφλόμωσε με το τσί και με το τσα! Είπαμενε δα. Για τα ρακάκια έ κατέχω μα το Θεό, εγώ πάω όλο με τη ρέγουλα και ανέ χρειαστεί να γιαγύρω με ταμάξι έ μπάει δεξά-ζερβά στο δρόμο. Κατα πώς λέγανε οι παλιοί: "σιγουροκαζίκωνε να μή καμπογυρεύεις"!

"Κρέτα ρούλς, Οκέυ" (βαρύ το "κ", κατα που πρέπει).

Να γυρίσουν όλοι πάραυτα να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι...
την εκανα τη λακακια αυτη στα 90s που γυρισα απο τις ΗΠΑ για να....συμβαλλω στη νεα Ελλαδα.... :-X,..... αλλοι εχουν σειρα τωρα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back