κομμάτι απο το εταιρον ημισυ?theoctapus είπε:Θα μου επιτρέψεις όμως να βγάλω μια φωτογραφία με ένα κομμάτι να κρέμεται απ' το στόμα και να την στείλω στον φίλο μας. ;D
κομμάτι απο το εταιρον ημισυ?theoctapus είπε:Θα μου επιτρέψεις όμως να βγάλω μια φωτογραφία με ένα κομμάτι να κρέμεται απ' το στόμα και να την στείλω στον φίλο μας. ;D
Where is a facepalm emoticon when you need one? ;Dwarpie είπε:κομμάτι απο το εταιρον ημισυ?
try this one instead... ;Dtheoctapus είπε:Where is a facepalm emoticon when you need one? ;D
Λίγα λόγιαααααα 8)odis13 είπε:Αν και εδω στα Βριστολζ δεν εχουμε ταρανδους. Μονο παπΚιες και αλογα. Παλι καλα που ειναι και οι διπλανοι με το περιεργο αλφαβητο και μας φλομωνουν στο προβατο.
Σωστός ο Τυχερός.Δεν διαφωνώ με τις επιλογές κανενός στο thread ούτε προσπαθώ να πείσω πως έχω δίκιο. Εξάλλου δεν είναι παιγνίδι ούτε θέμα σύγκρισης.
δεν είσαι Κύπριος, έτσι;marathon είπε:Μα πήγες και εσύ να μείνεις στην Αθήνα...σου είχα μια βιλάρα στο Μαραθώνα κορόϊδο.... ;D ;D
Η Ρόδος έχει τον κολοσσό της.Lord_Goumis είπε:Μου αρέσει το νησί μου, το κλίμα του, η φυσική-πολιτιστική του κληρονομιά, και η πολυπολιτισμικότητα που ας πούμε ότι αποκτάει καλοκαίρι.
Για τον φίλο μου....ότι ζητήσει!!!!! ;D ;Dmustafank είπε:δεν είσαι Κύπριος, έτσι;![]()
![]()
Κι αμ' ήντα.microvios είπε:Που θα ήθελα να μείνω αν ήμουνα πραγματικά ελεύθερος; Θα μοίραζα το χρόνο μου ανάμεσα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Λός Άντζελες και θα έκανα ένα μήνα διακοπές στην Κρήτη.
Να ρωτησω κατι,οχι ειρωνικα πιστεψε με,ποσες ΜΕΡΕΣ τον χρονο μπορεις να εισαι κοντα,μπροστα,μεσα σε αυτη τη θαλασσα?30?40 ?Η θαλασσα, που ομοια της δεν υπαρχει πουθενα. Και δεν μιλαω για τη θαλασσα της Βουλιαγμενης, η της Ψαρους, ή ακομα και της νοτιας κρητης, η αυτη στα Κουφονησια. Μιλαω για κρυφα σημεια που ευτυχως υπαρχουν ακομα πολλα, μονο για μυημενους, με καποια βαρκα η ιστιοπλοικο. Εχω δει ανθρωπους απο τα πλεον εξωτικα μερη μπροστα στη θεα της, να μενουν αμιλητοι για ωρες.....
Kαι γιατί παρακαλώ να κάνουμε μόνο εμείς τη βρώμικη δουλειά;theoctapus είπε:Τουλάχιστον αυτοί που μένουμε πίσω ας μην σταματήσουμε την προσπάθεια για κάτι καλύτερο και που ξέρεις μπορεί να γυρίσουν και μερικοί που είναι έξω. Εμείς πάντα θα σας περιμένουμε.
Αντερστούντ! Εμα σώπα δα σύντεκνε. Γιάντα μωρέ σκιάζεσαι. Έ μπρόκειται να τα κολλήσω γω τα χαλικούτηκα κιανε κάνω χρόνους στα ξένα. Ήντα δηλαδή, σα τσι μιτακούληδες θα γενω; Ή σα το θειό μου το Γιαννιό που οντες ανέβηκενε στην Αθήνα σε δυο μέρες εκόλησε τα αθηνέικα και μας εφλόμωσε με το τσί και με το τσα! Είπαμενε δα. Για τα ρακάκια έ κατέχω μα το Θεό, εγώ πάω όλο με τη ρέγουλα και ανέ χρειαστεί να γιαγύρω με ταμάξι έ μπάει δεξά-ζερβά στο δρόμο. Κατα πώς λέγανε οι παλιοί: "σιγουροκαζίκωνε να μή καμπογυρεύεις"!Grey είπε:Κι αμ' ήντα.
Επά χάμε σκιας γατέμε να αποσπερίζομε κι απόις θέτομε ανέ κουλαντρήσομε την παντέρμη τη ρακή.
Κάμε όμως τα κουμάντα σου μη κοντό και μιλείς πράμα τσα ξενικά για θα σε βάλω να στέκεις στο ρούκουνα με τον ένα πόδα και θα σου παίζω στ' αστέρι του κουτέλου με το ντεμπλί,απού τό 'χω παρετημένο στο λιόφυτο.
Is that understood,sir?
την εκανα τη λακακια αυτη στα 90s που γυρισα απο τις ΗΠΑ για να....συμβαλλω στη νεα Ελλαδα.... :-X,..... αλλοι εχουν σειρα τωρα...Να γυρίσουν όλοι πάραυτα να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι...