- Πόντοι
- 1,848
...και μας εχεις πρηξει τα συκωτια μ'αυτη. Σκεψου και να σου αρεσε ιδιαιτερα δηλαδη τι θα ακουγαμε... ;DSuperfunk είπε:Εμενα παλι η Γερμανια δεν μου αρεσει ιδιαιτερα...
...και μας εχεις πρηξει τα συκωτια μ'αυτη. Σκεψου και να σου αρεσε ιδιαιτερα δηλαδη τι θα ακουγαμε... ;DSuperfunk είπε:Εμενα παλι η Γερμανια δεν μου αρεσει ιδιαιτερα...
δεν προσεχεις,μαλλον εχεις φαει πολλα μολυσμενα ψαρια απο τη Χαλκιδα... ;D..με το ΒΕΡΟΛΙΝΟ σας εχω πρηξει τα σκωτια ΟΧΙ με την Γερμανια (η οποια φυσικη ομορφια και τρομερη ποιοτητα ζωης εχει σε ολες σχεδον τις πολεις της αλλα εμενα δεν μου κανει ¨κλικ¨) ...αν δεν εχεις παει δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα και το κατανοω... ;DWaterfall-K είπε:...και μας εχεις πρηξει τα συκωτια μ'αυτη. Σκεψου και να σου αρεσε ιδιαιτερα δηλαδη τι θα ακουγαμε... ;D
Ελπίζω πώς δεν βάζεις αυτό που ανέφερα για την Αιθιοπία στον κουβά με ετικέτα "έξω είναι τέλεια ενώ εμείς είμαστε πίθηκοι". Δεν είμαι αυτής της άποψης και (φαντάζομαι) το ξέρεις.samy paraga είπε:Αναφέρθηκαν ακόμη και οι μεμονωμένες περιπτώσεις της Αιθιοπίας και του Βιετνάμ, ε εντάξει και ο αντιπρόσωπος της Χ εταιρείας στην Ελλάδα μια χαρά θα σου πει πως ζει εδώ...........
Αυτά συνεχίστε, πάω για μούρα ;D ;D ;D
Και η ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου. Κάθε βράδυ. >kwstas79 είπε:Θέλωντας και μη ακούμε, αφού το βάζουν τέρμα το ράδιο οι αλήτες.
microvios είπε:ίσως και αυτό?
Θυμάμαι ρε Σούπερφάνκ όταν είμουνα στο λύκειο που είχε εμφανιστεί αυτός ο δίσκος (έπαιζε πολύ τότε ο Χαλκιάς στην ΤουΒού) και μας είχε πρήξει. ΠΟΛΥ κλάμα. Έχει και άλλα "καλά" (η φάμπρικα η φάμπρικα δε σταματά, δουλέ - δουλεύει νύχτα μέρα κλπ κλπ κλπ)...Superfunk είπε:πωρε μεγαλε τι ΜΙΡΛΑ ειναι αυτη....τετοια ΜΙΖΕΡΙΑ δεν εχω ξανακουσει...χειροτερη και απο "λαϊκη" συναυλια το 1976... ;D ;D
Τετοια τραβαγα και εγω στη..μεταπολιτευση για αυτο και την εκανα για ΗΠΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ 20 χρονωνε αμουστακο παιδι ;D και περασα απιστευτα καλα μια και ακολουθησα τη συμβουλη της επισης μεταναστριας θειας μου :"αγορι μου κανε οτι θες απλα ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"... ;D ;Dmicrovios είπε:Θυμάμαι ρε Σούπερφάνκ όταν είμουνα στο λύκειο που είχε εμφανιστεί αυτός ο δίσκος (έπαιζε πολύ τότε ο Χαλκιάς στην ΤουΒού) και μας είχε πρήξει. ΠΟΛΥ κλάμα. Έχει και άλλα "καλά" (η φάμπρικα η φάμπρικα δε σταματά, δουλέ - δουλεύει νύχτα μέρα κλπ κλπ κλπ)...
Thomsot είπε:
Εννοάω μπρε ;Dsfaku είπε:Ελπίζω πώς δεν βάζεις αυτό που ανέφερα για την Αιθιοπία στον κουβά με ετικέτα "έξω είναι τέλεια ενώ εμείς είμαστε πίθηκοι". Δεν είμαι αυτής της άποψης και (φαντάζομαι) το ξέρεις.
ποσο δικιο να εχεις....kwstas79 είπε:Χαρίλατρε, ειδικά η μετανάστευση στην Γερμανία φέρνει εικόνες κουρελιασμένων πάμπτωχων σε ασπρόμαυρες φωτο σε σταθμούς τραίνων και στο βάθος Καζαντζίδης. Έτσι έχουν παραμείνει οι έλληνες που ήρθαν στην γερμανία τότε, συνταξιούχοι τώρα, ίσα που μιλάνε λίγα γερμανικά για να ψευτοσυννενοούνται, φυσικά πάνε μόνο σε ελληνικά μαγαζιά όπου μαζεύονται για να κλάψουν όλοι μαζί για την κατάντια της ελλάδας κλπ. Λατέρνα, βριλ και φιλότιμο. Αντίθετα, όσοι νέοι (ή και 40ρηδες) έρχονται για δουλειά, συνήθως αφομοιώνονται πολύ γρήγορα, αρκεί βέβαια να το θέλουν και οι ίδιοι.
Βασικα αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι...εγχωριοι ιθαγενεις.. ;D...ειναι οτι στο εξωτερικο (και ειδικα σε χωρες & πολεις "melting pot" οπως οι ΗΠΑ,το Λονδινο,το Παρισι ή το Βερολινο που ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου,ισως και το μεγαλυτερο ΕΙΝΑΙ μεταναστες και οχι "ντοπιοι" ) ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολειται με το "ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ" ...κυριως ασχολουνται με το ΤΙ κανεις (οσον αφορα την ΕΡΓΑΣΙΑ σου δηλ. με το τι ΠΑΡΑΓΕΙΣ) και με το ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ εισαι."Καλά, θες να πεις ότι όλα αυτά τα χρόνια στην Φιλανδία, δεν βρέθηκε κάποιος να σε προσβάλει, να σε μειώσει που είσαι μετανάστης και όχι γεννημένος σε αυτή την χώρα...;"
Superfunk είπε:... στο εξωτερικο (και ειδικα σε χωρες & πολεις "melting pot" οπως οι ΗΠΑ,το Λονδινο,το Παρισι ή το Βερολινο που ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου,ισως και το μεγαλυτερο ΕΙΝΑΙ μεταναστες και οχι "ντοπιοι" ) ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολειται με το "ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ" ...κυριως ασχολουνται με το ΤΙ κανεις (οσον αφορα την ΕΡΓΑΣΙΑ σου δηλ. με το τι ΠΑΡΑΓΕΙΣ) και με το ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ εισαι.