100%, τι λέω, 1000% (!) μαζί σου.theoctapus είπε:... αν είσαι σωστός άνθρωπος στον πυρήνα σου δεν θα κάνεις μαλακίες όπου και να πας.
Πουθενά δεν είναι ιδανικά. Έχοντας όμως μάθει τους διαδρόμους του memorial δίνω διαφορετική αξία σε πολλά πράγματα.Κι εκεί που είσαι δεν είναι ιδανικά...
Καλά τα λένε μέχρι που έρχονται και σπάνε κάποιο χέρι σε ατύχημα με μηχανάκι που τους νοίκιασαν χωρίς φρένα και στραβό τιμόνι, και ανακαλύπτουν πως το κοντινότερο νοσοκομείο είναι στον δίπλα νομό ή στο άλλο νησί αλλά το ακτινολογικό δεν δουλεύει γιατί δεν έχει προσωπικό, "πλάκες" κλπΜην μου πεις ότι συνάντησες λίγους που σου είπαν τι ωραία που θα ταν να ζούσαν στην Ελλάδα.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, το είπα εξάλλου, οι επιλογές μου είναι λόγω ανάγκης.Γιατί αν είχες την εναλλακτική να "προστατεύσεις εδώ την γυναίκα σου" με καλή δουλειά και σπίτι, δεν θα έψαχνες στην Ουαλία το φώς σου ...
Και εδώ έχεις δίκιο, και στα δύο σημεία, ίσως παρεξηγήθηκα και ζητώ συγνώμη. Και εγώ πάντως τη στάση ζωής εννοώ και ΟΧΙ βίαιες πράξεις με τις οποίες διαφωνώ πλήρως (άσε που δε σηκώνω το ξύλο!).....είναι πολύ επικίνδυνο γιατί εσύ κρίνεις ποιός είναι αυτός που νομίζεις ότι είναι και οι αντιδράσεις που προτείνεις είναι από αγέλης έως φασίζουσες.
... η αντίδραση για καλύτερα έρχεται από αυτούς που με τη στάση ζωής και επιμονή, εμμονή και εκπαίδευση κλπ κλπ προσπαθούν για το καλύτερο ακόμα και απέναντι σε ανεμόμυλους ...
Ήπια πάντως, ίσως για το κράξιμο κλπ, θυμάμαι παλιά που είχε κυκλοφορήσει ένα πραγματικά ωραίο αυτοκόλλητο που είχε ένα (συμπαθητικό και άμοιρο ευθυνών) Γαιδούρι και έγραφε "Είμαι Γάιδαρος, παρκάρω πάνω σε διάβαση ΑΜΕΑ". Το μοίραζαν διαδικτυακά από κάποια οργάνωση ΑΜΕΑ και πρότειναν να τυπωθεί κι να κολλιέται στα παρμπρίζ των πονηρών που παρκάρουν σε γωνίες και εκεί που οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ελπίζουν να βρουν πέρασμα για να ανέβουν σε πεζοδρόμια...