Βρήκες μια κριτική από έναν άλλον luthier που κατηγορεί τον Zager. Τι πρωτότυπο.An Omega luthier called Zager a gigantic liar.......
Δεν χρειαζεται να πιστεψεις τιποτα....Δηλαδή ΟΛΟΙ αυτοί που έχουν παίξει με τις κιθάρες αυτές ακόμα και επαγγελματίες μουσικοί είναι οι άσχετοι και να μην τους πιστέψω, ενώ όλοι εσείς εδώ που δεν έχετε παίξει με τις κιθάρες αυτές είστε οι σχετικοί και πρέπει να σας πιστέψω
Μονο καποιος που εχει παιξει (και δεν παιρνει λεφτα για διαφημιση) θα μπορουσε να σου πει ,αντικειμενικα.BlackCrow81 είπε:Το ερώτημα είναι απλό. Είναι τόσο καλές?
fusiongtr είπε:Μάλιστα.
Τόσες σελίδες θέμα, και ακόμα δεν καταλάβατε γιατί παίζουν τόσο "εύκολα" αυτές οι κιθάρες.
Είναι που χρησιμοποιούν αυτές τις χορδές (για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά στα specs). ;D ;D ;D ;D
https://zagerguitar.com/zager-easy-play-guitar-strings/
Εγω που λες εχω φασωσει την Angelina Jolie,την Scarlett Johansson,την Beyonce Knowles,την Sofia Vergara και πολλες αλλες φωτογραφιες γνωστων σταρ .Used by Garth Brooks, Lady Gaga, Bruce Springsteen, Johnny Cash bands and others.
Εγω παλι νομιζα οτι παιζει με ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ LA ACOUSTICA ...BlackCrow81 είπε:Και ο Ζαγοραίος με Zager παίζει
Ζαγοραίος
Zagoraios
Zagor
Zager
Είναι καλή ευκαιρία να μας πεις δυο λόγια παραπάνω πιστεύω.Τι ακριβώς δεν άρεσε στον φίλο σου ;SpyrosMan είπε:Μαπα ειναι την ειχε φιλος την κιθαρα αυτη.
Δεν λεει