• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Yngwie Malmsteen - Perpetual Flame

Steve_Vai06

Νέο μέλος
16 Οκτωβρίου 2007
127
0
0
Ιωάννινα
Νέος δίσκος από τον σουηδό μάγο! Εμένα προσωπικά μου άρεσε αν και δυο φορές πρόλαβα και τον άκουσα. Ο Yngwie όπως πάντα είναι σε άψογη κατάσταση. Η μπάντα είναι ωραία δεμένη και ο τραγουδιστής Tim "Ripper" Owens μπορώ να πώ οτι ταιριάζει με το στύλ των τραγουδιών του σουηδού. Τα τραγούδια του μου φαίνονται λίγο πιο ζωηρά από τους τελευταίους δίσκους του. Πιστεύω οτι άξιζε η αναμονή τριών χρόνων. Μπράβο Yngwie!

ΥΓ. Για όσους αρχίσουνε να λένε οτι είναι μια απο τα ίδια, τι να πω...

Δεν νομίζω οτι κάποιος περιμένει από το Malmsteen να αλλάξει είδος μουσικής.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουνε!

Μα καλά κανένας σε αυτό το φόρουμ δεν ακούει ή δεν ενδιαφέρθηκε να ακούσει το cd του Malmsteen.    ???

Κιθαριστικό φόρουμ και να μην ασχολείται κανένας με έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες που υπάρχουν,

πρώτη φορά βλέπω!    ;D

O Yngve εβγαλε δισκαρα. Πανω απο τις προσδοκιες μου. Καλυτερη παραγωγη απ οτι περιμενα, ο Ripper οχι τοσο "μαναβης" οσο ο Boals (αν και τον θεωρω εξαιρετικο τραγουδιστη, μαλλον ο malmsteen τον εβαλε) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα κομματια δεν ειναι ΟΛΑ δικασα και στο 1000 (βλ ALchemy) και εχει μερικες ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ. Αγαπημενα δικα μου, Live to fight another day, Red Devil (τον πuστη για την Ferrari θα το εγραψε :))

Χαίρομαι που συμφωνούμε playloud. Δισκάρα! Όσο για το Red Devil, το έχει γράψει σίγουρα για την Ferrai γιατί σε όλο το τραγούδι μιλάει για το αυτοκίνητο και αλλάγες ταχυτήτων κ.λ.π.  :) :) :) :) :) :) :) :) :) ΘΕΟΣ!!!

Μμμμ ναι, εχεις δικιο, "μαναβηδες" λεμε τους τραγουδιστες που τραγουδανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψηλα και ως επι το πλειστον πιο πολυ ΦΩΝΑΖΟΥΝ παρα τραγουδανε. Ξαναλεω ομως οτι μαλλον δουλεια του malmsteen ειναι αυτη παρα επιλογη του Boals γιατι σε αλλες δουλειες του δεν τραγουδουσε ετσι (πχ Trilogy, Ignition (προσωπικο) κι αλλα)

Αντε, με το καλο να γραψει και κομματι για τα Rolex (τι γυφτος Θεε μου, σχωρα με αη Υnve)

Θα τ ακούσω το απόγευμα αλλά το εξώφυλλο είναι... :-\ :-\...η απόλυτη κακογουστιά και λίγα λέω...Ο ripper είναι καλός στο death dealer που άκουσα στον εσυσωλήνα αν και η ρετσινιά του halford-mimic δεν την ξεκολάει τουλαχιστόν σε αυτό το τραγούδι..τον μιμείται τόσο μα τόσο πολύ.. :P ;D

Πιστεύω ότι ο Edge των U2 είναι κορυφαίος κιθαρίστας. Οι (όποιες) τεχνικές του αδυναμίες καλύπτονται από το καλό του γούστο και την ευφάνταστη χρήση των εφέ για τη δημιουργία μοναδικών ηχοχρωμάτων και φυσικά από το απίστευτο συνθετικό του ταλέντο.

Ωχ! Σε λάθος thread έγραψα. :D :D ;D

Steve_Vai06 είπε:
Μα καλά κανένας σε αυτό το φόρουμ δεν ακούει ή δεν ενδιαφέρθηκε να ακούσει το cd του Malmsteen.     ???

Κιθαριστικό φόρουμ και να μην ασχολείται κανένας με έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες που υπάρχουν,

πρώτη φορά βλέπω!    ;D
Άμα πιεις και καφέ μπορεί να δεις ότι δεν είναι κιθαριστικό φόρουμ. Είναι, αντιθέτως, φόρουμ που είναι αφιερωμένο στον Vai, γι' αυτό δεν ακούμε Μαλμστην...

Μεγάλη πλάκα...

Wow! είπε:
Άμα πιεις και καφέ μπορεί να δεις ότι δεν είναι κιθαριστικό φόρουμ. Είναι, αντιθέτως, φόρουμ που είναι αφιερωμένο στον Vai, γι' αυτό δεν ακούμε Μαλμστην...

Μεγάλη πλάκα...
Μακάρι να ήτανε αφιερωμένο στο Vai!

Και δεν κάνω καθόλου πλάκα!

Νομίζω έχουμε καλύτερα πράματα να κάνουμε απο το να δοξάζουμε το vai όλη μέρα.

Και αυτο ισχύει για κάθε vai.

Οσο για τον σουδό, έχει κάτι καινουργιο το cd, απο άποψη στυλ κλπ ή παιζει με τον ίδιο ήχο που είχε και το..80?

odis13 είπε:
Νομίζω έχουμε καλύτερα πράματα να κάνουμε απο το να δοξάζουμε το vai όλη μέρα.
Τι εννοείς;

Ελά ρε Wow!, δε νομίζεις ότι υπαρχουν πιο ενδιαφέροντα πράματα να συζητήσουμε στο noiz απο το να συζητάμε όλη μέρα για το vai και αν δοκιμάσαμε την καινουργια πένα του και αν ακουσαμε στο τελευταιο δίσκο του τη διαφορά στα χαμηλομεσαία λόγω αλλαγής καλωδίων?

Εν ολιγοις θεωρώ το noiz ώς έχει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον και χρήσιμο απο ένα fan site του vai ή του οποιουδήποτε.

Aς επιστρεψουμε στο θεμα μας,χιλια μπραβο στο superman Υngwie (Παιζει "καρατε" στα λαιβ "χτυπιεται" και δεν χανει νοτα!Bastard..)

Μπραβο του που ποτε δεν αλλαξε στυλ,ακομα κ σε περιοδους δυσκολες ('95 κτλ)

Ακομα κ οταν η Αμερικανικη αγορα του γυρισε την πλατη,(δηλ.το 70% της αγορας γενικοτερα) βρηκε την ακρη στην Ιαπωνια..οπως κ πολυ αλλοι..(Ιmpelliteri κλ)

Το'χει ακομα.  :)

odis13 είπε:
....

Εν ολιγοις θεωρώ το noiz ώς έχει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον και χρήσιμο απο ένα fan site του vai ή του οποιουδήποτε.
Αποκλείεται να υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Το noiz, σε ένδειξη τιμής προς τον vai θα τηρήσει αργία την Κυριακή των Βαϊων (που έχει την ονομαστική του εορτή). 

Αποκλείεται να υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον και χρήσιμο.Το noiz, σε ένδειξη τιμής προς τον vai θα τηρήσει αργία την Κυριακή των Βαϊων (που έχει την ονομαστική του εορτή).
χεχεχε  ;D

Trending...

Νέα θέματα